Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.638
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler TOHUM kesinlikle almayın (hiç bir tohumu) çünkü Ekim yaptığınız cevrede aynı üründen varsa illaki bunlar bir birleri ile caprazlasacaktir ve ondan sonra onceden elinizde olan doğal tohumlar yavaş yavaş yok olacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir zippo cakmak almak istiyorum onerebiliceginiz site veya satici var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında aliekspress ve alibabadan fazla miktarda ürün alınca çok ucuza geliyor, dh de toplanıp alabiliriz, alibabada satıcılarla pazarlık imkanıda var

• arkadaşlar note 3 için s-view kapaklı kılıf link atabilir misiniz ucuza ve kargo ücretsiz?kılıf çakma olucak zaten de orjinal gibi özellikleri çalışsın ve çok da belli olmasın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

adamlar neler yapıyor bunu samsung yapmak istemiyor. 1 adet sipariş verdim çok iyi görünüyor.

http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Ultralight-Matting-Surface-Aluminum-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Neo-Hybrid-Phone/1648539510.html

samsung sevmem ama gerçekten mükemmel bir kılıf telefona farklı hava katar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar note 3 için s-view kapaklı kılıf link atabilir misiniz ucuza ve kargo ücretsiz?kılıf çakma olucak zaten de orjinal gibi özellikleri çalışsın ve çok da belli olmasın yeter

aliexpress.com
    US $3.31 28% OFF|Flip Cover Leather Phone Case For Samsung Galaxy Note 3 Galaxi Not Note3 SM N900 N9000 N9005 S SM N900 SM N9005 Smart View Chip-in Flip Cases from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-Note-3-Note3-N9000-N9005-Original-S-View-Sleep-Wake-Up-Function-Flip/1470552541.html

1.si daha iyi gibi ama karar sizin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Bu katlanan farelerden almıştım tutuşu hiç güzel değil. Bir gün yanlışlıkla üstüne oturdum ikiye ayrildi rahmetli oldu.

Ahahaha

Beyler konu alinti manyagi olmus resmen amacindan cikmis. Ilk basta resim ve link yapin bari biseye benzesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

adamlar neler yapıyor bunu samsung yapmak istemiyor. 1 adet sipariş verdim çok iyi görünüyor.

http://www.aliexpress.com/item/Luxury-Ultralight-Matting-Surface-Aluminum-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-2-II-N7100-Neo-Hybrid-Phone/1648539510.html

hocam bu metal kapaklarin wifi cekimini cok düşürdüğü yaziyordu bi kac yerde. kullandiktan sonra izlenimlerinizi yazarsaniz bende sipariş vermeyi düşünüyorum

tabi hocam bilgilendiririm. İnşallah öyle bir problem yaratmaz. Wifi problemi yaratıyorsa şebeke çekimide problem yaratabilir.

Kendisi de biliyor sinyali dusurdugunu. O yuzden sinyal dusuklugu olursa geri almam ona gore alin demis cakal

Please think twice before you order.We can not accep any dispute due to signal problem.

• Arkadaşlar su ürünün sahte olma olasılığı var midir?

m.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://m.aliexpress.com/item/1812443917.html

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Openbox uydu alıcı..İptv izlemek için almıştım..3-4 kez kullandım fena değildi sonra sattım
    http://www.aliexpress.com/snapshot/261166312.html

Hd reciver arıyorum önerir misiniz?
  • Zeus_Ferre kullanıcısına yanıt
    Menüleri biraz yavaştı..Gerçi en son firmware ile düzelmişti..
    Ama usb ve internet sorunsuz çalışıyor.

Şursan listeye bakın derim..Cihazın adını google'da araştırın..hatta youtube'da kullanım videoları oluyor ordanda bakın..
    En önemliside yazılım desteğine bakın ona göre sipariş edin..

Şu an en çok satanlar bunlar görünüyor

• aliexpress'de bi ürünün ne kadar satıldığını görebiliyormuyuz ?
  • Benimde aliexpress ,dealextreme ve eBay den birkaç alışverişin oldu.ama paketler genelde ufakti.su urun yada benzeri sorun çıkarır mi acaba ?http://m.aliexpress.com/item/1810310474.html

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rush10

quote:

hocam bu metal kapaklarin wifi cekimini cok düşürdüğü yaziyordu bi kac yerde. kullandiktan sonra izlenimlerinizi yazarsaniz bende sipariş vermeyi düşünüyorum

tabi hocam bilgilendiririm. İnşallah öyle bir problem yaratmaz. Wifi problemi yaratıyorsa şebeke çekimide problem yaratabilir.

Kendisi de biliyor sinyali dusurdugunu. O yuzden sinyal dusuklugu olursa geri almam ona gore alin demis cakal

Please think twice before you order.We can not accep any dispute due to signal problem.

6 tane yorum var sinyal problemi yaşayan olursa yazardı. Onun dışında 24 tane satılmış. Yani umarım yoktur. Dün fiyatı 23 $ idi. İndirime girmiş 17.93 $ olmuş

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Ama openbox ta ıptv özelliği var bu cihazda yok.
    Dediğiniz gibi yazılım desteği önemli biraz daha araştırma yapıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0111

Power Bank bulan var mı

Power Bank 12000mAh power bank Portable Power charger external Backup Batterr diye bi siteden aldım şu an İstanbul Pim de geldiği zamanda bilgi verebilirim..
  • MehmetIldırar kullanıcısına yanıt
    hocam amazon göndermiyor diye biliyorum. buradan alabilirsiniz isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enJr

hocam amazon göndermiyor diye biliyorum. buradan alabilirsiniz isterseniz.

Bu nedir hocam ne işe yarar?
  • kulaklık amfisi hocam. kulaklıktan sesin daha yüksek ve temiz çıkması için kaynaktan (mp3 çalar, cep telefonu vs) aldığı sinyali yükseltip kulaklığa verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enJr

kulaklık amfisi hocam. kulaklıktan sesin daha yüksek ve temiz çıkması için kaynaktan (mp3 çalar, cep telefonu vs) aldığı sinyali yükseltip kulaklığa verir.

Bilgi için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.