Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: voodoo child

BIR URUN ARIYORUM YARDIMCI OLABILECEK VAR MI?
    sehirlerin kar kuresi seklinde sekilleri oluyor ya, icinde unlu binalari, tarihi eserleri falan oluyor... snow globe diye geciyor sanirim isimleri... bu tur urunleri alabilecegim bir site var mi?
    sunlar gibi :

guzel ve hesapli bir site olursa cok sevinirim.. boyle seyler cok hosuma gidiyor fakat bulamadim maalesef...

Bende çok seviyorum. Siz söyleyin tekrar baktım ve BUNLARI buldum ama birçoğunda kargo bedeli var.

• cdrvcdrv C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim haklısınız öyleymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamitat

Arkadaşlar, cep telefonu alsak. Almanya'ya yollasak, Almanyada da bizim gibi gümrük vs problemi çıkar mı acaba?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    Aliexpresste şunlar var

Snow Globe LİNK
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Aliexpresste şunlar var

Snow Globe LİNK

tesekkurler linkler icin bazilarini gordum de tam istedigim gibi degil yada cok pahali nedense... gittigim sehirlerde aldigimda 5 yada 10 euro gibi bir fiyatlari varken burdakiler 25 dollar diyor nedense..

ozellikle manhattan, new york, los angeles, dublin, stockholm gibi sehirelrin kurelerini cok almak istiyorum ama fiyatlari 5-10 dollar arasinda olmali diye dusunuyorum...
    gittigim sehirlerde almaya calisiyorum ve gercekten vitrinde cok guzel duruyorlar tavsiye ederim

• B_O_S_S kullanıcısına yanıt
    linkte gonderikelrin cidden cok guzelmis ama fiyatlari cok pahali... diger arkadasa da soyledigim gibi bunlarin fiyati normalde o sehirde aldigimizda ucuz oluyor nedense internette daha ucuz olmasi gerekirken daha pahali...
    londradadayken bir dukkan bulmustum kapaniyordu kocaman kureler 1 pound'a satiliyordu baya satin almistim, butun arkadaslara dagitmistim...
    nette oyle uygun fiyatlar olsa butun sehirlerin kurelerini alirim
  • Diyorum ki;
    Sadece link vvermek yerine urunun alinmis ekran resmi ya da kisaca bilgileri linkin uzerine eklense iyi olur. Her linke bakilamiyor sonucta...

• quote:

linkte gonderikelrin cidden cok guzelmis ama fiyatlari cok pahali... diger arkadasa da soyledigim gibi bunlarin fiyati normalde o sehirde aldigimizda ucuz oluyor nedense internette daha ucuz olmasi gerekirken daha pahali...
    londradadayken bir dukkan bulmustum kapaniyordu kocaman kureler 1 pound'a satiliyordu baya satin almistim, butun arkadaslara dagitmistim...

Enazından sende yine birkaç çeşit varmış bende o da yok yani hiç yok . İnşallah birgün alacağız ama bakalım ne zaman nereden.

• Arkadaşlar İpad Mini yi tv ye aktarım kablosu arıyorum. Var mı hiç bildiğiniz ürün?
  • avize için mum tipi led ampul tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

Enazından sende yine birkaç çeşit varmış bende o da yok yani hiç yok . İnşallah birgün alacağız ama bakalım ne zaman nereden.

bende de fazla yok ama salonda guzel duruyor umarim katlayarak artiririm bunlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 30 Ağustos 2014; 19:56:03 >

• Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

quote:

Orijinalden alıntı: triptister

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

arkadaşlar note 3 için s-view kapaklı kılıf link atabilir misiniz ucuza ve kargo ücretsiz?kılıf çakma olucak zaten de orjinal gibi özellikleri çalışsın ve çok da belli olmasın yeter

http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-Note-3-Note3-N9000-N9005-Original-S-View-Sleep-Wake-Up-Function-Flip/1470552541.html

http://www.aliexpress.com/item/Smart-Cover-Auto-Sleep-Note3-Case-For-Samsung-Galaxy-Note-3-III-N9000-SGP-SPIGEN-S/1760946444.html

http://www.aliexpress.com/item/NFC-For-Samsung-Galaxy-Note-3-III-Note3-N9000-N9005-Original-S-View-Sleep-Wake-Up/1551872578.html

1.si daha iyi gibi ama karar sizin :)

aynen hocam alsam gümrükte sorun çıkmaz heralde bana görünüşü aynı olsun yeter

Yok hocam sıkınti olmaz rahatlikla alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Bu çin ürünlerinden kaliteli çıkan birşey oldumu şimdiye kadar merak ettim...Ne aldıksak çöp...Sonra adamlara bizden 24 milyar $ para gider tabii....Resmen çer çöp için adamlara bu parayı ödemişiz ülke olarak...Yazık

Türkiyede ve çevresinde bulamadığımız herşey bu asyalılarda mevcut.
    Çöp demiyelimde geri dönüşümlü malzeme kullanılmış diyelim biz şuna.. Ama cidden güzel şeylerde denk gelmiyor değil..

1 adet usb kablo al 1$ a, dışını soyunca, 3,4 tane farklı farklı iç kablo kullanılmış olduğunu anlarsın.
    Veya step motor al, taş gibidir imkanı yok sargıya ulaşamazsın veya zor kırarsın. O kadar kalitelidir.
    cctv kamera al, ilanda çözünürlükden tut, harcadığı enerjiye kadar yazar ama kutuyu açınca içi boş sahte bi kamera çıkar.
    Böyle şeylere rastgelmek mümkün..

Ucuz urunlerin amaci orda zaten .2.parti geri donusum urunlerinden yapiliyor.Urune gore degerlendirmek gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar. Bakır plaket delmek ve kesmek için böyle bir ürüne ihtiyacım var ama türkiyede daha ucuza mal edebilirim. Sitede daha ucuza var mıdır ki? Bulabilen varsa lütfen bu mesajı alıntılasın.

• Ben de kapıya isim yazmak için birşey arıyorum pirinç üzerine yazı yazmalı

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Türkiye de satılan Lotus isimli bir ürün var onu bir araştır istersen epey bir aparatı da var, ben bunu sonra gördüm Bavaria isimli bir ürün aldım ancak yanında gelen parçalar kötü çıktı kırık kırık olmuş gelene kadar,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Arkadaşlar İpad Mini yi tv ye aktarım kablosu arıyorum. Var mı hiç bildiğiniz ürün?

+1

• Salı günü kargolanan ürünlerin takip numarasını girdiğimde bir şey bulamıyor. Biraz daha bekliyim mi?
  • seeder kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam fakat isim yapmış pahalı. 17TL'ye buldum kargosu ekleniyor. Kimsede de yok hocalara gidip istemek de zor geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.