Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Basit bişey istiyorsanbilemem dediğim epey kapsamlı bişey 17 lira olanı görmek gerek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

http://forum.donanimhaber.com/m_89042484/f_//tm.htm#89042484

Baba bizim konu guzel. Sadece urun.paylasimi var. Millet burda girgir yapiyor..

Bende link attim ama sallayan olmadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• Arkadaşlar ben bu Aliexpress ile ilgili birşey sormak istiyorum:
    farzedelimki aldığım ürün bozuk yada farklı çıktı. site üzerinden dispute açıp bildirebiliyorum ama ürünü nasıl geri iade edeceğim.
    ptt kargo ile karşı ödemeli olarak mı gönderiyoruz
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: xapex

Arkadaşlar ben bu Aliexpress ile ilgili birşey sormak istiyorum:
    farzedelimki aldığım ürün bozuk yada farklı çıktı. site üzerinden dispute açıp bildirebiliyorum ama ürünü nasıl geri iade edeceğim.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: xapex

Arkadaşlar ben bu Aliexpress ile ilgili birşey sormak istiyorum:

karşı ödeme yok. büyük ihtimal kargo sana girer hacım.
    ama ortalama 15-30 tl civarı tutar kargo
  • Bir de tr den yurtdisi kargo fiyat bilgisi olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

5000-6000 $ dan fazla alışverişim oldu çinden..

Kusura bakmayında çöp dediğiniz en küçük kabloyu çinden 1$'a kargo dahil alabiliyorken burda en az 10 Tl+Kargo...
    Gayette güzel ürünler satıyorlar..Özellikle ülkemizde bitirilen tekstil sektörü çinde çok çok ucuza inmiş durumda..Mont,Kazak,tişört,Deniz şortu hepsini çinden aldım ve gayet memnunum..

Üçkağıtçıları yokmu var tabiki.Ama düzgün bir satıcıdan alışveriş yaparsanız ve arada aliexpress gibi sağlam bir aracı olunca paranızın karşılığını veya paranızı geri alabiliyorsunuz.

Hocam onlar hastalıklı değil dimi :S olur yani niye olmasın tshirtlerini giymek insanin içinden gelmiyorda..

• benımde wireless anteninn kablosu bozuldu. aliexpress de varmıdır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

quote:

5000-6000 $ dan fazla alışverişim oldu çinden..

Kusura bakmayında çöp dediğiniz en küçük kabloyu çinden 1$'a kargo dahil alabiliyorken burda en az 10 Tl+Kargo...
    Gayette güzel ürünler satıyorlar..Özellikle ülkemizde bitirilen tekstil sektörü çinde çok çok ucuza inmiş durumda..Mont,Kazak,tişört,Deniz şortu hepsini çinden aldım ve gayet memnunum..

Üçkağıtçıları yokmu var tabiki.Ama düzgün bir satıcıdan alışveriş yaparsanız ve arada aliexpress gibi sağlam bir aracı olunca paranızın karşılığını veya paranızı geri alabiliyorsunuz.

Hocam onlar hastalıklı değil dimi :S olur yani niye olmasın tshirtlerini giymek insanin içinden gelmiyorda..

Çok fahiş fiyattan kalite bir marka almadığın sürece buradan aldığın tekstil ürünlerinin çoğu da uzak doğu ülkelerinden geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BiG_mAsTeR

Sizin cop dediğiniz seyler maalesef ülkemizde satilmiyor.
    Ufak tefek herseyimi cin den aliyorum.
    Evimdeki tum ampuller cin den geldi.
    Maalesef ülkemizde bu tur çöpler satilmiyor

Ekonomik ampul çok risklidir sağlık için, çok iyi izoleli vs olması lazım...Çinden aldıklarınızda dikkatli olun..

2 dolar ucuz diye kanserojen riski içeren malzemelerden yapılan şeyleri çok kullanmayın günlük yaşantınızda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 4 Mayıs 2014; 12:57:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aliexpress iyi bir aracıdır ancak adamdan 7 dolara yada 20 liraya ürün aldınız. Gönderirken ödeyeceğiniz kargo ücreti üründen fazla oluyor doğal olarak kalsın kakalandık diye bırakıyorsunuz. Ee satıcıya dispute açtınız adam ürünümü geri yolla diyor. Kargo yüksek siz yollayamıyorsunuz. Size kaktırmış oluyorlar kısacası.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    bazi yerler parayi iade ederiz vs diyor. ürün eline ulasmadiysa nasil oluyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslimdayok

bazi yerler parayi iade ederiz vs diyor. ürün eline ulasmadiysa nasil oluyor?

Ürünün eline ulaşmadığını kanıtlarsan daha doğrusu o ulaştığını kanıtlayamazsa ödemeyi komple alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyslamdunker

Merhabalar. Bakır plaket delmek ve kesmek için böyle bir ürüne ihtiyacım var ama türkiyede daha ucuza mal edebilirim. Sitede daha ucuza var mıdır ki? Bulabilen varsa lütfen bu mesajı alıntılasın.

Ömür boyu kullanmak için birşey istiyorsan dremel al, rahat et. Bu tür aletler bir kere alınır uzun süre kullanılır.

• mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Değil canım kumaş sonuçta..Sadece polyester almamaya dikkat edin..

Ve gelen kıyafeti yıkamadan sakın giymeyin..
  • quote:

Değil canım kumaş sonuçta..Sadece polyester almamaya dikkat edin..

Ve gelen kıyafeti yıkamadan sakın giymeyin..

İçine asbest karışmamış olsunda....
  • Bencede
    Burdan dremel almak daha mantıklı
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.