Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen bisiklet gelir..Ama gümrüğe tabii olabilir..Gümrükte vergisini ödeyerek alabilirsiniz..
    Geri döner ise gümrüken paranızı kargo parası hariç alabilirsiniz satıcı ile konuşarak..Ama geri döneceğini sanmam..yasaklı ürün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

5000-6000 $ dan fazla alışverişim oldu çinden..

Kusura bakmayında çöp dediğiniz en küçük kabloyu çinden 1$'a kargo dahil alabiliyorken burda en az 10 Tl+Kargo...
    Gayette güzel ürünler satıyorlar..Özellikle ülkemizde bitirilen tekstil sektörü çinde çok çok ucuza inmiş durumda..Mont,Kazak,tişört,Deniz şortu hepsini çinden aldım ve gayet memnunum..

Üçkağıtçıları yokmu var tabiki.Ama düzgün bir satıcıdan alışveriş yaparsanız ve arada aliexpress gibi sağlam bir aracı olunca paranızın karşılığını veya paranızı geri alabiliyorsunuz.

Hocam onlar hastalıklı değil dimi :S olur yani niye olmasın tshirtlerini giymek insanin içinden gelmiyorda..

markaların %99u ürünlerini çinde endonezyada ürettiriyor zaten maliyet hesaplı olduğu için..

• takip
  • quote:

Muhtemelen bisiklet gelir..Ama gümrüğe tabii olabilir..Gümrükte vergisini ödeyerek alabilirsiniz..
    Geri döner ise gümrüken paranızı kargo parası hariç alabilirsiniz satıcı ile konuşarak..Ama geri döneceğini sanmam..yasaklı ürün değil.

bende bu yüzden merak ediyorum, gümrük kaç paraya kadar uygulanır. yada uygulanmaz. paket bisiklet olursa büyük olacağı için sorun çıkar mı, kaç dolara kadar gümrüksüz gelir. yada gümrük uygulanırsa kaç dolardan sonra yüzde kaç uygulanır bisiklet için, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürler
    quote:

bende bu yüzden merak ediyorum, gümrük kaç paraya kadar uygulanır. yada uygulanmaz. paket bisiklet olursa büyük olacağı için sorun çıkar mı, kaç dolara kadar gümrüksüz gelir. yada gümrük uygulanırsa kaç dolardan sonra yüzde kaç uygulanır bisiklet için, bilgisi olan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim. teşekkürler

• 75 euro, yaklaşık 100 dolar sınır.

gümrükte takılıp takılmayacağı belli olmaz ama sınırı aşmadığın sürece sıkıntı çıkmaz yasaklı ürünlerden değil bisiklet, faturayı gösterirsin.

@yakazza
  • Merhabalar;
    "PRITECH W1 KABLOSUZ GÖRÜNTÜ AKTARIM CİHAZI" Link almak istiyorum. Yurtdışı sitelerde daha ucuza bulabilir miyim? Video Link
    Link gönderebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismok -- 5 Mayıs 2014; 16:06:07 >

• yakazza kullanıcısına yanıt
    75 euro siniri bunda da gecerlidir herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Tohumlar icin sonuç bekliyorum :):)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matmuhendisi

Tohumlar icin sonuç bekliyorum :):)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakazza

quote:

quote:

Arkadaş yukarıda gümrükler genel müdürlüğünün linkini vermiş çok açık biçimde yazıyor gözünüzden kaçmış galiba. Aşağıda bir kaç arkadaşta cevap vermiş net yazayım:

Tek ürün alacağınız için ticari sayılmayacak, vergiden muaf olması için kargo bedeli hariç 75 Euroyu geçmemesi gerekiyor. Geçerse, 75 Euronun üstüne Asya'dan geldiği için %20 (AB den olsaydı %18) vergi ödeyeceksiniz sadece bu kadar.

• Yasakli urun ne la.telefon.sporcu gidasi felan mi..ayrica nye telefon getirtemiyoz.

• Sabirsizlikla tohumlari bekliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Sabirsizlikla tohumlari bekliyoruz :)

Yarin ofise bahcivanlar gelecek onlara sorup ona gore ekecegim bakalim.

• TheNorth kullanıcısına yanıt

burada tohumları 48 saat 40 santigrat derece sabit sıcaklıklı suda beklettikten sonra ekerseniz çok daha verimli olacağı yazıyor.
  • aynı üründen bi seferde en fazla kaç tane alabiliriz gümrüğe takılmadan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

aynı üründen bi seferde en fazla kaç tane alabiliriz gümrüğe takılmadan ?

3 ayda en fazla 2 veya 3 du sanirim yilda 5

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Sabirsizlikla tohumlari bekliyoruz :)

Yarin ofise bahcivanlar gelecek onlara sorup ona gore ekecegim bakalim.

Hocam onlar kesinlikle bilmezler nasil oldugunu hatta dalga bile gecerler oyle sey olmaz diye :)

• onu sormadım hocam 5-6 tane aynı üründen alacağım aynı paketin içinde gelecek gümrükte bir sorun çıkar mı ? aynı üründen bir paket içinde en fazla kaç tane olabilir ?
  • kargo ücreti olmadan mausepad satan bir site bulursaniz alintilar misiniz? su 1 dolar olan olmasin o cok kucukl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

kargo ücreti olmadan mausepad satan bir site bulursaniz alintilar misiniz? su 1 dolar olan olmasin o cok kucukl

min 10 dlr büyükler
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.