Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.640
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladım hocam teşekkür, tabi yıkamadan olmaz:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Ampullerimin hepsini led aldim 100 dolar dan fazla tuttu yanlis hatirlamiyorsam.
    Kansorejen derken marketten aldigimiz sut bile kanserojen madde icermiyormu ?
  • Bana sağlam bir power bank lazım arkadaşlar 20 bin mAh üstü. Güvenilir bir tane bildiğiniz var mı?
  • Konu amacından çıkmış.
  • Cene yapacaginiza paylasim yapin

• konuyu açan arkadaş ürünleri ilk mesajda toplasa fiyatını linkini ve fotoğrafını (simage olarak) koysa daha iyi olacak konu iyice dağılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 4 Mayıs 2014; 18:45:23 >
  • android saat önerebilecek var mı ? malum Türkiye de gear vs var ama 500-600 tl çok yüksek bir para saat için bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: vsclub

android saat önerebilecek var mı ? malum Türkiye de gear vs var ama 500-600 tl çok yüksek bir para saat için bence

+1 takip

• quote:

android saat önerebilecek var mı ? malum Türkiye de gear vs var ama 500-600 tl çok yüksek bir para saat için bence

bende smartq z watch var surekli guncelleme alan bir saat gundelik kullaniyorum bluetoothu acik gunde 10-15 bildirim aliyorum 2-3 gun gidiyor sadece saat islevini kullanirsan 5-6 gunu buluyor ben cogu zaman saat islevi icin kullaniyorum sattin fiyati 100 dolar pandawillden aldim ben genel olarak memnunum

• quote:

saatle ilgili herhangi bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
    Edit:aynı mesaj 2 defa gonderilmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 4 Mayıs 2014; 22:31:22 >
  • Evet ssat için bende @ardaalisahin arkadaşın önerdiği smartq z önerebilirim..Bir arkadaşım aldı gayet memnun..80-100$ civarında

Offical sitesi

Şurdan rom ve mod desteğide alabilirsiniz.
    4pda.ru
    SmartQ Z Watch - Обсуждение - 4PDA
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=497530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 4 Mayıs 2014; 22:55:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MurderByDeath

http://forum.donanimhaber.com/m_89042484/f_//tm.htm#89042484

bu konuyu da bu şekilde düzenli görecek miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arrtezyen A kullanıcısına yanıt
    takil bu "duzenli" konuda sen

• Arkadaşlar, aliexpress.com sitesinden alışveriş yapmak istiyorum bisiklet alıcam. Ücretsiz kargo ile. 50 dolardan 150 dolara bisikletler var çok iyi ve marka olan. Birincisi sahte olma ihtimali varmı, ikincisi parayı peşin mi veriyoruz, gelmezse yada farklı bişi gelirse paramı iade alabilirmiyim, üçüncüsü Türkiye'ye gelişte yasal engel varmı, gümrük falan gibi.
  • Konu ile ilgili kanunlar:

• peki gümrükte takılan ürünün ücretini geri alabilirmiyiz..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakazza

Arkadaşlar, aliexpress.com sitesinden alışveriş yapmak istiyorum bisiklet alıcam. Ücretsiz kargo ile. 50 dolardan 150 dolara bisikletler var çok iyi ve marka olan. Birincisi sahte olma ihtimali varmı, ikincisi parayı peşin mi veriyoruz, gelmezse yada farklı bişi gelirse paramı iade alabilirmiyim, üçüncüsü Türkiye'ye gelişte yasal engel varmı, gümrük falan gibi.

hocam linki var mı bisikletlerin bi de akülü araba takılır mı acaba gümrüğe büyük ebatlarından dolayı bilen arkadaş varsa bi cevaplayabilir mi
  • konu arapsaçı olmuş malesef
  • Bugün gelen siparişlerim
    AWEI ES-10 3.5MM Kulaklık 5.20 $
    aliexpress.com
    US $8.8 |On sale! Super Bass In ear Musical Earphones AWEI ES 10 3.5MM headphones-in Earphones & Headphones from Consumer Electronics on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/On-sale-Super-Bass-In-ear-Musical-Earphones-AWEI-ES-10-3-5MM-headphones/1390359386.html

Beklediğimden çok daha iyi çıktı..Gayet kaliteli ve bass'lar harika kulaklıkta.Tavsiye ederim.
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

Ve renkli güllerin tohumları geldi. 500 Adet 6.49 $

Her renk ayrı pakette..Ama nasıl ekim yapacağımı henüz bilmiyorum.Satıcya mesaj attım ekim süreci ile ilgili bilgi için..
    Fotoğraflar:
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

Winter Is Coming tişört 17.09 $

Biraz pahalıya geldi ama kalitesi gayet iyi..1-2 yıkamadan sonra daha net anlaşılır kalitesi..Ben L beden giyiyorum XL Sipariş ettim tam oturdu üzerime.Ölçülere bakınca L bedende olabiliriş çok fark yok ama biraz göbek olunca XL oldu ancak

Fotoğraflar:
     +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı +++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 5 Mayıs 2014; 12:02:52 >

• Yok hocam belli bir marka modeli kastetmedim, sadece bu şekilde bir siparişin sorunsuz elime ulaşıp ulaşamayacağını tecrübeli arkadaşlardan öğrenmek istiyorum. ve sorun çıkarsa ne yapılabileceğini,
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.