< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Ferhat -- 1 Mart 2015; 13:29:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Ferhat -- 1 Mart 2015; 13:29:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ürünü alıp da dispute ile para iadesi alan en adi hırsızdır. Açık ve net . Bunlar yüzünden aliexpress türkiyeye satışı kapatıcak
|
Tohum siparişi verip siparişi gelmeyince satıcının geri dönüşlere siparişim gelmedi deyip hem para iadesi alıp hem de 1 yıldız veren zeka küpü elemanlara buradan seslenmek istiyorum.
Hangi tohum olursa olsun ithali yasak ürün kapsamındadır gümrük görevlisi tohum olduğunu bildiği veya tahmin ettiği paketleri UKİM'e gönderir UKİM görevlileri paketi açar bakar tohumsa eğer size herhangi bir bildirimde bulunmadan paket üzerinde satıcının adresi varsa direk o adrese postalar eğer ki satıcı adresi olmayıp direk şehir yazıyorsa imha edilecek ürünlerin arasına atar, Bu sebeple tohumu gelmeyen arkadaşlar tamam para iadesini almayın demiyorum alın ama bari satıcıya 1 yıldız vermeyin. Adamın emeklerini zayi ediyorsunuz . Bu sitemim sadece tohum alıcılarına değil herhangi bir ürün alıp ürünü beğenmeyip para iadesi alan arkadaşlar madem tam para iadesi aldınız satıcıya 4 veya 5 yıldız vermek çok mu zorunuza gidiyor ki hem para iadesi alıp hemde satıcıya 1 yıldız veriyorsunuz. Geçtiğimiz aylarda bazı fırsat ürünleri paylaşmıştım bizim forumdan birileri benim fırsatları paylaştığım gün gavurdan mal kaçırırcasına 4 - 5 tane sipariş vermiş siparişleri gelmiş ürünün kalitesini beğenmemiş tam para iadesi almış hatta yorum kısmında fotolarını da paylaşmış üstüne üstlük bir de satıcıya kalitesini beğenmedim yazıp 1 yıldız vermiş . Arkadaşlar yapmayın etmeyin Allah aşkına madem Çin'li bir satıcı sana dünyanın diğer ucundan bedava kargoyla bedava denilebilecek fiyatlara ürün gönderiyor ürünü beğenmiyorsun satıcıda sana tamam ürünler sende kalsın deyip tam para iadesi yapmış Daha hala neyin peşindesin ki satıcıya 1 yıldız veriyorsun? Bu mesajımdan Çin'lileri sevdiğimi saydığımı falan çıkarmayın Çin'lilerin canları cehenneme, benim korkum aliexpress gibi bir siteyi kaybetmek Şu anda bazı satıcılar Türkiye'ye gönderimi durdurdu bazı satıcılarda dünyanın her yerine bedava kargoyla gönderdiği ürünü Türkiye'ye özel 1 veya 2$ arası kargo ücreti ekleyerek satışa sunmuşlar... Neyse çok başınızı ağrıttım bundan sonra fırsat ürünün paylaşma ma kararı aldım geçen gün 0.94 sente Xiaomi powerbank kılıfı siparişi verip kılıfı gelen ama kılıfın içinde powerbank olmayınca satıcıyı sahtekar olarak yaftalayıp 1 yıldız veren Ferhat K. isimli elemandan sonra bugün bir zeka küpü eleman daha buldum buna da iyi güldüm elemanımız http://www.aliexpress.com/item/20-Skyscraper-quot-12-feet-tall-quot-Sunflower-Seeds-Easy-to-grow-home-garden-free-shipping/32528110266.html Adresinden ayçiçeği tohumu siparişi vermiş siparişi gelmiş ama hem 1 yıldız vermiş hemde yoruma ne yazmış bir bakın. :) |
neden böyle bir yorum yaptınız bilmiyorum, 1-2 tanesi hariç benim ihtiyacım olan şeylerdi. eminim benden başka da ihtiyacı olan arkadaşlar vardır.
konuyu eski haline getirmek için sizi de paylaşım yapmaya davet ediyorum. siz çer çöp olmayan şeyleri paylaşın, bizde yararlanalım alalım |
fantazi giyim sandım
|
Vay be ölmüş konu, ne güzel günlerdi 😭
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|