Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
54.219
Cevap
1.388
Favori
2.594.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: act02

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert_bilir

quote:

quote:

arkadaşlar bu nedir. sipariş veriyordum ama ya param gider ve geri alamazsam diye vazgeçtim.

sizce durum nedir

http://www.lightinthebox.com/tr/gigabyte-ga-z87x-oc-zorla-lga1150-intel-z87-yonga-seti-ddr3-32gb-atx-anakart_p1199245.html?currency=USD

benimde dikkatimi çekti.yanlış yazmışlardır muhtemelen.yinede bi zar atmakta fayda var

yalnız canlı yardım ile görüşürüyorum ürün fiyatının doğru olduğunu, şu anda bu üründe büyük bir indirim olduğu söylüyor. ürünün defosunun olmadığının gayet yeni ve sıfır ürünün bu bedelle gönderileceğini söylüyor.

Kargo free shipping değilmiş.

Kargolama & Teslimat
    Kargolama Yöntemi: HIzlandırılmış Kargo 3 - 5 iş günü USD $ 41.05 (50% İNDIRIM)
    Standart Kargolama 6 - 8 iş günü USD $ 40.08 (40% İNDIRIM)
    Ucuz Kargo 10 -20 iş günü USD $ 27.01 (20% İNDIRIM)

224$ + kdv
    http://www.vatanbilgisayar.com/z87x-oc-intel-z87-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmi-anakart.html

hocam bilgim var fiyatından da; kargo ilede olsa 50 dolara bu ürünü satmaları kafamı karıştırıyor.kıytırık H61 çipsetlerde bile daha yükseğe satılırken bu üründe kampanya var diye bu fiyatada satılması düşündürdü açıkcası.refurbished felanmı acaba? kredi kartımda yeterli bakiye varmı bilemiyorum yinede zar atayım diyorum.ikilemde kalıyorum

Hocam Ben verdim siparişi, Bekleyelim bakalım içinden civcivmi çıkacak yoksa kuşmu?

• quote:

Orijinalden alıntı: by_sinekli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bu nedir. sipariş veriyordum ama ya param gider ve geri alamazsam diye vazgeçtim.

sizce durum nedir

http://www.lightinthebox.com/tr/gigabyte-ga-z87x-oc-zorla-lga1150-intel-z87-yonga-seti-ddr3-32gb-atx-anakart_p1199245.html?currency=USD

benimde dikkatimi çekti.yanlış yazmışlardır muhtemelen.yinede bi zar atmakta fayda var

yalnız canlı yardım ile görüşürüyorum ürün fiyatının doğru olduğunu, şu anda bu üründe büyük bir indirim olduğu söylüyor. ürünün defosunun olmadığının gayet yeni ve sıfır ürünün bu bedelle gönderileceğini söylüyor.

Kargolama & Teslimat

224$ + kdv
    http://www.vatanbilgisayar.com/z87x-oc-intel-z87-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmi-anakart.html

hocam bilgim var fiyatından da; kargo ilede olsa 50 dolara bu ürünü satmaları kafamı karıştırıyor.kıytırık H61 çipsetlerde bile daha yükseğe satılırken bu üründe kampanya var diye bu fiyatada satılması düşündürdü açıkcası.refurbished felanmı acaba? kredi kartımda yeterli bakiye varmı bilemiyorum yinede zar atayım diyorum.ikilemde kalıyorum

Hocam Ben verdim siparişi, Bekleyelim bakalım içinden civcivmi çıkacak yoksa kuşmu?

bende verdim bakalım ne olacak.

• Arkadaşlar linkteki ürünü aliexpressde veya ebayda daha ucuza bulabilir miyiz?

shopmeenova.appspot.com
    ShopMeenova, Order
    https://shopmeenova.appspot.com/st/order.html
  • quote:

sizce durum nedir

Çok ama kargo hariç :D

HIzlandırılmış Kargo 3 - 5 iş günü USD $ 41.05 (50%İNDİRİM)= 61.03$=127.113 TL
    Standart Kargolama 6 - 8 iş günü USD $ 40.08 (40%İNDİRİM)= 60.06$=125.045 TL
    Ucuz Kargo 10 -20 iş günü USD $ 27.01 (20%İNDİRİM)= 46.99$=97.871 TL

0.99$=2.061TL de sigorta ekleniyor

Tüm fiyatlar sigorta dahil fiyatlardır

@TuVNeRa dene istersen. Sıcak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: jett1995

quote:

Orijinalden alıntı: ferhatdh

Mikroskop mu?

Bu mikro lens tam olarak ne işe yarıyor yok mu bilgisi olan

Ben de bilemedim. Anlayan var mi... Mikroskop gibi biseyse cocuklar icin okulda bile kullanilabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jett1995

quote:

Mikroskop mu?

Bu mikro lens tam olarak ne işe yarıyor yok mu bilgisi olan

Ben de bilemedim. Anlayan var mi... Mikroskop gibi biseyse cocuklar icin okulda bile kullanilabilir...

Iphone 4s için mikroskoplu kılıf olur kendisi. Yani kamerasını mikroskop haline çevirdiğini iddaa ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ods61

(iPhone 5 sahipleri için)

Arayan kolaylıkla bulabilir gerçi ama 1 dolara kargo ücreti olmadan şeffaf iPhone case
    Beyaz olanı için ideal. Şeffaf olması sayesinde uzaktan case takıldığı anlaşılmıyor telefonu da iyi koruyor, kaliteli malzeme, tuşlara da çok rahat basılıyor

http://www.ebay.com/itm/For-Apple-iPhone-5-5G-5S-Ultra-Thin-Transparent-Clear-Back-Hard-Case-Cover-Skin-/390780697161?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item5afc583a49

Üzerinden 3 hafta geçmiş ama söyleyeyim istanbul beyazıt meydanında tezgah açanlar var, orda bir telefon aksesuarcısından bu kılıf da dahil 3 tane iphone kılıfı aldım. Bu kılıf ve bunun siyah mat olanı için (ikisi toplam) 5, siyah silikon kılıf için 3, ve iphone 5 usb kablosu için de 5 lira verdim. Ayrıca galaxy s3 silikon kılıfını da 2,5 tl'ye aldım. İstanbulda olan varsa böyle kılıflar için hasırcı çarşısından önce beyazıt meydanında akşam 5'ten sonra açılan tezgahları bir incelesin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_sinekli

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sizce durum nedir

Kargolama & Teslimat

224$ + kdv

site anakart linkini kaldırmış.bulunamıyor diyor.ürünmü bitti yoksa katakulliyemi getirdiler bilemiyorum.ürünü 24 mayısta kargolayacaklarmış.

edit: stokta kalmamış,diğer modelleri kalmış onlarda aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 10 Mayıs 2014; 11:00:00 >

• Dün çok kararsız kalıp almıştım bende GA-Z87X-OC FORCE sağ salim gelirse bi kasa toplamak şart oldu. Ürün geldiği zaman satın alan arkadaşlarla bi toparlanıp kasa toplama toplantıları yapalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incredıble

şu ürün gümrükten geçer mi?

http://www.dx.com/p/cheerlink-stainless-steel-pliers-knife-kit-w-led-flashlight-silver-3-x-ag3-256238#.U2kgT_l_smF

Aynı alet sirkcide 5 lira, toplu alım olursa 3.5-4 oluyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

quote:

Orijinalden alıntı: enJr

hocam amazon göndermiyor diye biliyorum. buradan alabilirsiniz isterseniz.

Bu nedir hocam ne işe yarar?

merhaba 4 nisanda ebayden sipariş verdim ürünün muhtemel teslim süresi 22 nisan-8 mayıs gözüküyordu tracking number olmadığı için takip edemiyorum sizce ürün gelir mi yoksa iade sürecini mi başlatmalıyım.Teşekkürler

• Relax ol gelir.

• isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    kardeş ben Fethiye'deyim burda 20 lira pahalı olduğu için yurtdışından alıyorum

sirkeciden alma gibi bi olanağım da yok uzak buraya kargoyla yollasalar aynı fiyata gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entelektüel Ayı -- 10 Mayıs 2014; 13:55:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnionKnight

kitap okumak için ışık var mı kullanışlı birşey acaba ?

Çerçelerinde lamba olan gözlük vardı , çok kullanışlı. Burada bi' yerde görmüştüm. Aklında bulunsun.

• Beyler 12 günde saatim geldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Beyler 12 günde saatim geldi..

Hayırlısı olsun,

Hocam aldığınız yerin linkini verebilirmisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Beyler 12 günde saatim geldi..

Hayırlısı olsun,

Hocam aldığınız yerin linkini verebilirmisiniz ?

Teşekürler hocam...

• Hayirli olsun. Enteresan bi saatmis...

• Ebayda Tasınabilir HDD'lerde 11 Dolar olayı nedir? anlayamadım. HDD kılıfı mı yoksa bunlar?

• Eger hdd ise sakin bulasma. Bibara icine flash disk takip gondermislerdi...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.