Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.219
Cevap
1.393
Favori
2.583.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expo-9009

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

quote:

Orijinalden alıntı: maydogdu

quote:

512 gb flash bellek 17 dolar ettik bakalım sipariş ilk alışverişim yurtdışından
    http://www.aliexpress.com/item/U-disk-1pcs-selling-the-64GB-USB3-0-flash-drive-cheap-128G-256G-Mini-512-USB/1676951833.html

Sahtedir muhtemelen.

sahte olduğu kesin fakat 512 gb kesinmi acaba onu bilmiyorum

Sahte derken hafızasını kast etmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar bilen biri acil cevap versin 512 gb flash bellek yalandır diye iptal edecem cancel reguest desem paramı geri alabilirmiyim ? ininal kartla aldımda

hemen iptal et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

arkadaşlar bilen biri acil cevap versin 512 gb flash bellek yalandır diye iptal edecem cancel reguest desem paramı geri alabilirmiyim ? ininal kartla aldımda

hemen iptal et

ettim orda yanlış ürün aldım dedim inşallah para gelir tecrübe oldu artık bakalım görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cetin_50

yurtdışından zippo getirtmek istiyorum bulabilirmiyim orjinal zippo ??

dx.com burdaki zippolar orijinal başında Genuine yazması lazım

Zippoyu Amerikali saticilar disinda kimseden siparis etmeyin.

http://www.dx.com/s/zippo

Burdaki zippoların hepsi orijinal. Yanlış bilgilendirme yapma.

Genuine muhabbeti nedir peki ? birde daha önce alışveriş yaptınız mı ne kadar sürede geliyor ?

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stones Throw

quote:

quote:

yurtdışından zippo getirtmek istiyorum bulabilirmiyim orjinal zippo ??

dx.com burdaki zippolar orijinal başında Genuine yazması lazım

Zippoyu Amerikali saticilar disinda kimseden siparis etmeyin.

http://www.dx.com/s/zippo

Burdaki zippoların hepsi orijinal. Yanlış bilgilendirme yapma.

Genuine muhabbeti nedir peki ? birde daha önce alışveriş yaptınız mı ne kadar sürede geliyor ?

Hocam ben genelde ufak tefek şeyleri yurtdışından sipariş ediyorum. DX'den yeşil lazer almıştım, abartmıyorum 3 ayda geldi. :) Sipariş verdiğimi unutmuştum bile :) Fakat aliexpress ve buyincoins'den yaptığım siparişlerde en geç geleni 1 ayda geldi.

• Dx kendini aştı hocam, 15 nisanda sipariş ettiğim ürünler çarşamba istanbula giriş yaptı. Cuma Tekirdağ şubedeydi, fırsatım olmadı almak için. Yarın alırım büyük ihtimalle.

• Hddyi usbye baglamaya yarayan zimbirtidan aldim 2 gddyu yakti...ama boyle dumanli dumanli yakti. Parami geri aldim ama geri aldigim 1 2 dolar gidenhddler 200 usd :)

• Araç için şöyle 7 inç dvd oynatıcı en ucuz gümrüğe takılmayacak bir ürün bir site var mıdır ?
  • quote:

http://www.aliexpress.com/item/U-disk-1pcs-selling-the-64GB-USB3-0-flash-drive-cheap-128G-256G-Mini-512-USB/1676951833.html

Bu tür ürünler sahtedir.

Flash depolamada 64gb üstüne çıkıldığında fiyatlar astronomik rakamlara çıkmaktadır.

128-256-512 gb olarak satılan bu ürünler aslında 8gb kapasiteye sahiptir, sadece görüntüde iddia edilen rakamlar gözükmektedirr kullanımda 8gb'ın üstüne yazamazlar ve hata verirler, flashı kendiniz formatladığınızda ise herşey 8gb bir flashdisk görüntüsüne kavuşur.

• quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Bu tür ürünler sahtedir.

Flash depolamada 64gb üstüne çıkıldığında fiyatlar astronomik rakamlara çıkmaktadır.

128-256-512 gb olarak satılan bu ürünler aslında 8gb kapasiteye sahiptir, sadece görüntüde iddia edilen rakamlar gözükmektedirr kullanımda 8gb'ın üstüne yazamazlar ve hata verirler, flashı kendiniz formatladığınızda ise herşey 8gb bir flashdisk görüntüsüne kavuşur.

Aynen katılıyorum, Bu ürünlerin içine mini chip takıyorlar ve yuksek goruyor pc ler... 10 ay önce 100 usd ye 2tb toshiba aldık 512 mb lık hafıza cıktı ve çinli fırmaya konuyu bildirdik siz onu bilerek aldınız diye ilgilenmedi, adam bizim de o hdd yı baskasına satacagız sanmıs yani bu mallar çinde bile bile satılıyor, baska piyasalardaki insanları kandırıyorlar sanırım, bu adi satıcılar yüzünden çinli satıcılara güven azalıyor artık yogurdu üfliyerek yemek gerekli

• 10 adet discovery jaletin 3.96$
    aliexpress.com
    US $3.49 |Gionee E3 Protective Film Front HD High Clear Screen Protector For General Mobile Discovery 10pcs/lot-in Phone Screen Protectors from Cellphones & Telecommunications on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Gionee-E3-Protective-Film-Front-HD-High-Clear-Screen-Protector-For-General-Mobile-Discovery-10pcs-lot/1050676086.html

• Bugün yurt dışından 2. alışverişimi yaptım 20 TL'ye

2 tane 10 lu mikrofiber bez

Samsung s3 data kablosu

Yüzük

Kablo toplayıcı

birde saat aldım geldiğinde ss atarım birde adresi düzenlerken ili yazdım ilçeyi yazmayı unuttum sonradan ekledim bir sorun olur mu
  • Arkadaşlar bir kaç sorum olacak ;
    1.Sorum : Yurt dışından alışveriş yaparken Türkiye'de kullandığımız kredi kartları geçerli oluyor mu ? (Yoksa paypal ya da farklı ödeme şekilleri mi var ?
    2.Sorum : Kaç dolara kadar alış veriş limiti var , yani gümrükte sıkıntı olmaması için üst limit ne ?

Bilen arkadaşlar yardımcı olursa bizde faydalanalım bu nimetlerden 60 dolarlık bir ürün almaya karar verdim o yüzden yazdım mesajımı ..
  • Ofisin bahçesine eklem için bunları aldım bende..Gelsin dikeyim sonucu paylaşırım

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı

DİKKAT!! Çiçek tohumlarını ararken genetiğin değiştirilmiş gıdalar buldum.Mavi çilek,Küp karpuz gibi..Bunları alıp yemek sağlığınızı bozabilir tavsiye etmem..

Aliexpress hakkında sorusu olana yardımcı olurum.Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum 125'ten fazla siparişim var

• quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

Bu tür ürünler sahtedir.

hocam bir yardım edebilirmisiniz
    bu resimde ne diyor cancel demiştim anlamadımda

• Disputemi açmıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Bugün yurt dışından 2. alışverişimi yaptım 20 TL'ye

2 tane 10 lu mikrofiber bez

Samsung s3 data kablosu

Yüzük

Kablo toplayıcı

birde saat aldım geldiğinde ss atarım birde adresi düzenlerken ili yazdım ilçeyi yazmayı unuttum sonradan ekledim bir sorun olur mu

Aldığınız Kablo toplayıcı'nın ürün linkini paylaşabilir msiniz?
  • TheNorth kullanıcısına yanıt
    Hocam neler sipariş ettin...
    Cazip ucuz yararlı ürünleri paylaşırsan seviniriz :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.