Şimdi Ara

+++++ Yurtdışı ücretsiz kargolu uygun fiyatlı ürün paylaşımı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
54.219
Cevap
1.393
Favori
2.583.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- Evet kartlar geçerli..Sanalkart ile alışverişi yapmanız daha güvenli olur..
    2- Limit 75 Euro tek paket için..Aslında yılda 5 kez diye bir kural var ama pek takan yok.Sorun olmaz yani.
    3- 60$ lık ürün yasaklı ürün değilse sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Disputemi açmıştınız?

açmadım kargo gelmeden yani daha adam kargoya vermeden cancel request diye birşey vardı tıkladım sonra bu oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeineLife -- 28 Nisan 2014; 16:57:14 >
  • Ohooo o kadar çokki

En son siparişlerim
    2 adet kulaklık

Universal notebook adaptörü

6 Adet tişört

Şu kulaklıktan 2 adet aldım..Çok kötü kalitede almayın

Usb data kablosu 5 adet aldım..Gayet güzel alınabilir

Bere- Eldiven gayet güzel..Geçen kış kullandım memnunum ( NOT: Giyim,Kıyafet alırsanız yıkamadan giymeyin )

Razer mousepad..Orjinalinden farkı yok 2 adet aldım.

Şapka..Gayet güzel kullanıyorum

Tornavida takımı..Fena değil iş görüyor 2 paket aldım

Şarj cihazı..Güzel buda kullanıyorum

Suni deri mont..Gri olanını aldım..Gayet güzel ama çok hırpalamayın çabuk yıpranır..

Araç içi kamera.Bir arkadaşıma aldım..Fena değil

Openbox uydu alıcı..İptv izlemek için almıştım..3-4 kez kullandım fena değildi sonra sattım

Kablosuz usb gaming mause..Yiğenim içni aldım kullanıyor güzel

Gaz maskesi Gezi olayları başladığında almıştım 2-3 kez kullanadım iş görüyor

Sim kart kesme makası..

• TheNorth kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim bilgilendirme için .. Yasaklı üründen kastınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffmmyy

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için .. Yasaklı üründen kastınız nedir ?

Telefon,Sim kartlı tablet,İlaç,Parfüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Bugün yurt dışından 2. alışverişimi yaptım 20 TL'ye

2 tane 10 lu mikrofiber bez

Samsung s3 data kablosu

Yüzük

Kablo toplayıcı

birde saat aldım geldiğinde ss atarım birde adresi düzenlerken ili yazdım ilçeyi yazmayı unuttum sonradan ekledim bir sorun olur mu

20 tl ye iyi almışsın hangi site bu bende bir göz atayım
  • Yaz içi şort düşünenlere bunları önerebilirim..Quicksilver'a boşa 150-200 tl vermeyin..Geçen yıl aldım 3 tane..orjinallerinden farkı yok..

Adidas Daroga spor ayakkabı..Geçen yıl mayısta aldım..Hala sağlam ve çok giyiyorum tavsiye ederim..Kendime 2 arkadaşlar içinde 4 çift getirttim herkes memnun.

Bunların dışında yaklaşık 10 adet telefon,telefon kılıfı pili aksesuarı getirttim.Telefon artık gelmiyor onu boşa sormayın

• Almayı düşündüklerim

Eşorfman takımı..Daha karar vermeedim hangisini alacağıma.Birde beden ölçülerimi ölçemedim henüz

aliexpress.com
    US $12.17 |Spring hot sale sport suit men, branded sportswear suit, 2014 new men's sports suit-in Hoodies & Sweatshirts from Men's Clothing on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-new-fashion-high-quality-men-s-casual-sweatshirt-suit/1665349696.html

Sweetshirt'ler.

Ofise çerçeveletip asmak için retro harita
    aliexpress.com
    US $4.69 6% OFF|Mixed order and combine shipping XXL Vintage Wall Globe Old World Map Paper Poster 71cm x 50cm(28*20inch) Children Gifts-in Wall Stickers from Home & Garden on AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/XXL-Vintage-Wall-Globe-Old-World-Map-Paper-Poster-71cm-x-50cm-28-20inch-Children-Gifts/940858446.html

• Güzel konu, aklına gelip de açanın ellerine sağlık. Ben de birkaç tavsiyede bulunayım.

2.5 Harddisk Deri kılıf, kesinlikle tavsiye ederim:
    DX.com
    12 Disc CAR-partment Auto Car CD DVD Sun Visor Card Case Storage Holder Clipper Bag With Multicolor Optional Black
    http://www.dx.com/p/protective-leather-case-for-2-5-hdd-black-33112

Bagaj etiketi, benim gibi sık seyahat yapıyorsanız, bavulları etiketlemek için birebir:

Kart okuyucu, rengine aldanmayın bana mavisinden gönderdiler .

Favorilerimden laptop ayağı. Çok basit birşey ama laptopun altının hava almasını sağlıyor ve kesinlikle işe yarıyor:
    DX.com
    Women Summer Dress 2019 Ladies Dot Print Dresses Sexy V Neck Long Sleeve Midi Dress Party Womens Dresses
    http://www.dx.com/p/laptop-notebook-cool-ball-cooler-stand-w-skidproof-pads-pair-random-color-108624

• Laptop ayakları için teşekkürler..Tam böyle birşey arıyordum hemen bakıyorum aliexpressten
  • quote:

Orijinalden alıntı: IzraeI

quote:

Orijinalden alıntı: mercan dede

Bugün yurt dışından 2. alışverişimi yaptım 20 TL'ye

2 tane 10 lu mikrofiber bez

Samsung s3 data kablosu

Yüzük

Kablo toplayıcı

birde saat aldım geldiğinde ss atarım birde adresi düzenlerken ili yazdım ilçeyi yazmayı unuttum sonradan ekledim bir sorun olur mu

20 tl ye iyi almışsın hangi site bu bende bir göz atayım

ebay

linkte istersen pm olarak atayım
  • takip
  • Mikrofiber Bez

S3 data usb kablosu

yüzük

1M kablo toplayıcı

Saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan dede -- 29 Nisan 2014; 11:42:36 >

• Bence resim koyularak link verilse daha iyi olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi de kablo toplayici cirt cirtli mi? Ve 1 adet olunca kargo ne kadar

• en sona doğru hep pahalı şeyler paylaşılmış
  • arkadaşlar birisi yardım edebilirmi aliexpressten bir ürün aldım cancel request dedim yani iptal dedim sonra maile mesaj geldi param iade edilecekmi yardım edebilirmisiniz

The supplier agreed to your order cancellation request, and Order No. 61929939275546 has been closed. Payment will be refunded to you as soon as possible.

Please note: You should receive your refund within 7-10 working days. If there is a delay, please check with your issuing bank or contact us for help.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodeineLife -- 28 Nisan 2014; 18:25:50 >
  • system_25 kullanıcısına yanıt
    Hocam kılıfın yanları nasıl çerçeve ince olduğu için yanlarda gevşeklik varmı.

• kaliteli bir hdmi kablosu bilen var mı
    acelesi yok
    hem dışardan da ucuz olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzporti

kaliteli bir hdmi kablosu bilen var mı
    acelesi yok
    hem dışardan da ucuz olur?

hocam hiç uğraşma yurtdışından git mediamarkta yada başka biryere al bir tane o kadar beklemene değmez bence
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.