Şimdi Ara

Yurtdışına gitme imkanı olan meslekler ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
4
Favori
25.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-CA6EED738

Hocam USMLE işi çok zor...
    +Gidebileceğin branşlar da sınırlı,cerrahi hayalin falan varsa açılan kadrolar falan ortada,adamlar kendi vatandaşını alıyor. Tabi sen farklı perspektiften bakıyorsan orasını bilemem(akademik ilerleme vesaire...)

Alıntıları Göster
    Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. NBA’i takip ediyorsan bahsedeceğimden kendine pay çıkartmanı istiyorum. Russell Westbrook var. Geçen sene MVP’si. Onun mottosu WHY NOT?

Yani Türkçe meali neden olmasın?

Kolay gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AD08D0F1

Öncelikle yanıtın için teşekkür ederim. NBA’i takip ediyorsan bahsedeceğimden kendine pay çıkartmanı istiyorum. Russell Westbrook var. Geçen sene MVP’si. Onun mottosu WHY NOT?

Yani Türkçe meali neden olmasın?

Kolay gelsin..

Alıntıları Göster
    Takip ediyorum,TD için çok çabalıyordu maçlarda fakat çalışsan da olağanüstü performans çok saygı duyuyorum...

Konuya gelirsek ben de aynı kafadayım,çabalıyorum zaten.

Gidilemez demedim çok zor dedim,onun için çok çabalıyorum. Kendime yeni bir hedef koydum,daha var fakat bunun üzerine uzun vadede planlamalar yaptım,umarım hedeflerim düşünce olarak kalmaz uygulamaya da dökülür.

Eğer ki bu yolda ilerlemeyi hedefliyorsan dilerim sen de günün sonunda yegane mutluluğa erişirsin.

• Umarım ikiniz de istediğiniz yerlere gelirsiniz hocalarım

Larry Bird'in güzel bir sözü var.

• Antifa_ultra A kullanıcısına yanıt
    hocam bilkent mezunu olup giden çok var bilkent zaten ingilizce eğitim veriyor bir de amerikan anglo-sakson hukukuna ait dersler de veriyor yani bilkent gibi bir okulu bitirip gidilebilir bence avukatlar amerika da çok saygınlar bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager33

Çünkü bu sene bölümünü okuyacağım ve konu hakkinda herseye hakimim :)

Alıntıları Göster
    hangi bölümü okuyacaksin yabanci dil olarak.Yurtdisinda calisma imkanları nasıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zooeto

hangi bölümü okuyacaksin yabanci dil olarak.Yurtdisinda calisma imkanları nasıl

Alıntıları Göster
    Almancam iyi oldugu icin almanca tercümanlik düsünüyorum.Bu bölümün dolayisiyla almanyadaki is imkanlari iyi . Tabii ki yanina bir dil daha eklemen lazim. Türkce ingilizce yada fransizca ispanyolca gibi dillere göre cok revacta degil
  • ÇOMAR.SAVAR kullanıcısına yanıt
    Doğrudur. Fakat Bilkent Galatasaray Boun bu üniversiteleri hangi bölümden bitirirsen bitir, yurt dışına çıkma imkanı vardır. Ben genel hukuk ortalamasına binaen söyledim. Benim çok fazla hukuk okuyan arkadaşım var. 3 binden 20 bine kadar gider sıralamaları. Belli başlı üniversiteler dışında okuyanlar kişisel gayreti yoksa İngilizceleri sıfıra yakın. Ki sabah akşam çalışan adam 3 ganoyu zor görüyor, tutup bu insanlara niye dil öğrenmedin diyemezsin. O bakımdan söyledim, yurt dışına gitmek için Hukuk çok uygun bir alan değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RichardB

cok sacma

ben isletme mezunuyum gezmedigim calismadigim ulke kalmadi ustelik yasadigim ulkelerde ilkokuldan mezun olmus adamlar bile gordum

bu olay size baglai, oyle meslege felan bagli degil , tabiki

inglizce ogrenmeniz lazim
    kitap okumaniz lazim
    kurtalar vadisi degil adam gibi diziler izlemeni lazim misal "shark Tank"
    kendinizi gelistrimeniz lazim

iyi muhendise, iyi berbere , iyi at bakimcisina heryerde is var , her yerde ihtiyac var
    miamide gleiri 10 bin dolar olan, ilk okul mezunu turk berberide var ??? turkiyede hangi muhendis bunu aliyor ??

eger vizyonun kendini gleistirmek uzerine degilde "su isi yapsam tamam" ise sen okulu sunu bunu birak berber ol ciddiyim
    avrupada, amrikada turk berberleri cok revacta hatta rusyada bile
    Hangi işletme mezunusunuz genelde isletme okuyanlar issiz kaliyor diye bi algi var kendinizi ne derece nasil gelistirdiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.