Şimdi Ara

Yurtdışına gitme imkanı olan meslekler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
25.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Morthor

Yurtdışında en rahatı freelance olarak yapılabilecek işler. Bir yere giremesenizde bir şekilde para kazanabilirsiniz.

3D Animasyon
    Motion Animasyon
    Grafik Tasarım
    Web Tasarım
    Çevirmenlik ( Özellikle yurt dışı için en ideal meslek bana göre. :) )
    hocam kağıda çöp adam bile çizemeyen eli hafif titreyen biri bilgisayar üzerinden grafik tasarım yapabilir mi ? photoshop'un birçok toolunu biliyorum ama hiç oturup bi çizim yapmadım. hazır psd logoları öyle editlemişimdir.

sen grafik tasarımcısın anlat bakayım. @Harrisonn
  • İnşaat müh. Ancak yabancı dil gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elektrik elektronik dermişim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

hocam kağıda çöp adam bile çizemeyen eli hafif titreyen biri bilgisayar üzerinden grafik tasarım yapabilir mi ? photoshop'un birçok toolunu biliyorum ama hiç oturup bi çizim yapmadım. hazır psd logoları öyle editlemişimdir.

sen grafik tasarımcısın anlat bakayım. @Harrisonn

Alıntıları Göster
    Cezalıydım dostum ancak yazabiliyorum, evet yapabilir ki ben kağıt kalem alıp çizmiyorum veya elle çizim yeteneği gerektirecek şeylerle işim olmuyor ve birçok yerde de benim çalıştığım gibi çalışılıyor. El titremesi dezavantaj olabilir ama hafif dediğinize göre çok da etkilemez herhalde. İyi maaş almak istiyorsanız en az 3 4 sene faal olarak işin içinde olmanı gerekir bunun yanında çok gayret göstermek gerekir, kullanılan programların ve tasarımın sonu yok çünkü.

• cok sacma

ben isletme mezunuyum gezmedigim calismadigim ulke kalmadi ustelik yasadigim ulkelerde ilkokuldan mezun olmus adamlar bile gordum

bu olay size baglai, oyle meslege felan bagli degil , tabiki

inglizce ogrenmeniz lazim
    kitap okumaniz lazim
    kurtalar vadisi degil adam gibi diziler izlemeni lazim misal "shark Tank"
    kendinizi gelistrimeniz lazim

iyi muhendise, iyi berbere , iyi at bakimcisina heryerde is var , her yerde ihtiyac var
    miamide gleiri 10 bin dolar olan, ilk okul mezunu turk berberide var ??? turkiyede hangi muhendis bunu aliyor ??

eger vizyonun kendini gleistirmek uzerine degilde "su isi yapsam tamam" ise sen okulu sunu bunu birak berber ol ciddiyim
    avrupada, amrikada turk berberleri cok revacta hatta rusyada bile
  • Vallahi bence üniversite bölümlerinden önünde 'uluslararası' yazan her bölüm mezunu yurt dışına gidebilir. Ancak kendini geliştirmesi, yetiştirmesi, donatması gerekli. Zira diğer ülkeler boş insanı sevmiyorlar.

-Uluslararası Ticaret ve Finansman okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AD08D0F1

Doktor
    Hocam USMLE işi çok zor...
    +Gidebileceğin branşlar da sınırlı,cerrahi hayalin falan varsa açılan kadrolar falan ortada,adamlar kendi vatandaşını alıyor. Tabi sen farklı perspektiften bakıyorsan orasını bilemem(akademik ilerleme vesaire...)
  • mimarlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tercümanlik
  • inşaat mühendisliği - inşaat sektörü üzerinde makine ve elektronik mühendisliği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager33

Tercümanlik
    tercuman misin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooeto

tercuman misin

Alıntıları Göster
    Degilim ama sorun varsa sor.
  • RichardB kullanıcısına yanıt
    shark tank ilgimi çekti bir bakayım
  • hayattan gerçekten ümidini kestiysen kaybedecek bi şeyin yoksa fransa da lejyoner olmayı bi araştır
  • Hocam yanlış anlama da hep bölüm hakkında konu açıyorsun. Bence konu açmak yerine istediğin bir bölümü bulup bölüme gir, o alanda ilerle başarılı ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voyager33

Degilim ama sorun varsa sor.

Alıntıları Göster
    degilsen niye sorayim dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooeto

degilsen niye sorayim dostum

Alıntıları Göster
    Çünkü bu sene bölümünü okuyacağım ve konu hakkinda herseye hakimim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voyager33 kullanıcısına yanıt
    beyler tıp ve dişi baştan eleyin diyorlar ama yurtdışında dil denkliğini alıp çalışan çok doktor var kanada avrupa falan ben anlamadım bu işi ya. hukuk ta bile ingilizce hukuk bitirip new york barolar birliği sınavına girip new york barosuna kayıtlı bir sürü avukat var
  • Bilgisayar müh. en rahat çıkabilen mesleklerden. Onu yazmayın demişsin. İnşaat müh. de rahat çıkabiliyor Türkiyenin yurt dışında iş alıp yapan çok inşaat firması var. Fakat Arap coğrafyası, Azerbaycan, Çeçenistan vs. sana ne kadar yurt dışı gelir bilmem. Onun dışında global olarak aynı şeyleri öğrendiğin her bölüm yurt dışında iş bulabilirsin. Örneğin bütün Bilgisayar İnşaat Makina vs buna benzer mühendisler aynı şeyleri öğrenir. (Burada eğitim kalitesinden bahsetmiyorum fakat müfredat aynıdır. Dünyanın her yerinde benzer dersler, benzer kitaplardan okutulur.) Mesela Türkiye'de adı olup ama yurt dışına çıkması en zor bölüm Hukuk. Çünkü okutulan konular Türk hukukuyla alakalı. Aldıkları en zor dersler, en fazla vakit ayırdıkları konular yurt dışında herhangi bir değeri yok. Buna ilaveten yabancı dil bilmiyorlar, o sebeple genelde Türkiye'de kalıyorlar. Gitmek isteyen her türlü gider. Bence önemli olan gidip, saygın bir birey olarak iş yapabilecek misin ona odaklan. Yoksa birini bulur, evlenir mesleksiz de gidersin.

• sende kissing prank türü birşeyler yapıp ünlü olup yurtdışına açılabilirsin mesela
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.