Şimdi Ara

Yurtdışına gitme imkanı olan meslekler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
25.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar mühendisliği ve aşçılık hariç yurtdışına çıkma ihtimali yüksek olan meslek var mıdır

• cok sacma

ben isletme mezunuyum gezmedigim calismadigim ulke kalmadi ustelik yasadigim ulkelerde ilkokuldan mezun olmus adamlar bile gordum

bu olay size baglai, oyle meslege felan bagli degil , tabiki

inglizce ogrenmeniz lazim
    kitap okumaniz lazim
    kurtalar vadisi degil adam gibi diziler izlemeni lazim misal "shark Tank"
    kendinizi gelistrimeniz lazim

iyi muhendise, iyi berbere , iyi at bakimcisina heryerde is var , her yerde ihtiyac var
    miamide gleiri 10 bin dolar olan, ilk okul mezunu turk berberide var ??? turkiyede hangi muhendis bunu aliyor ??

eger vizyonun kendini gleistirmek uzerine degilde "su isi yapsam tamam" ise sen okulu sunu bunu birak berber ol ciddiyim
    avrupada, amrikada turk berberleri cok revacta hatta rusyada bile
  • Yutubır ol qnk

Enes batum en son amerikadaydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimya mühendisliği var tabi mezun olana kadar intihar etmezsen
  • takip

• Muhendislikler gidebilir. ingilizce cok onemli ve deneyim.

Suan gordugum insaat muh ve bilgisayar muh yurtdisinda daha yogun. Makine icin almanca onemli.

Gemi de ayni sekilde oyle.

Pilotluktan bahsetmeye gerek yok. Birde pazarlama uzerine basarilarda gitmek kolay

• Sağlık

Güvenlik

Mühendislik

Tadilat-tamirat

Elektrik-su

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyanın neresinde olursan ol bilgisayar ile ilgili bölümleri havada kapıyorlar ve oturma izni çıkartıyorlar direk. (Bilgisayar müh. Yazılım, Server, IT yeterki bilgisayar olsun)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer ki 20 yıl önceye dönsem ve tekrar üniversite okuyacak olsam, maden ya da orman mühendisliği okurdum. Diğer mühendisliklere göre çok daha az tercih edildiklerinden, daha düşük puanla girmek mümkün olurdu. Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde bu iki meslek diğer tüm mühendisliklerden daha değerli sayılır ve yabancılar için daha kolay bir şekilde işe girme imkanı sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Eğer ki 20 yıl önceye dönsem ve tekrar üniversite okuyacak olsam, maden ya da orman mühendisliği okurdum. Diğer mühendisliklere göre çok daha az tercih edildiklerinden, daha düşük puanla girmek mümkün olurdu. Kanada ve Avustralya gibi ülkelerde bu iki meslek diğer tüm mühendisliklerden daha değerli sayılır ve yabancılar için daha kolay bir şekilde işe girme imkanı sağlar.
    sen ne okuyorsun ? Ayrica bu karari almak saglam Güven Özveri ve Tecrube ister

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooeto

sen ne okuyorsun ? Ayrica bu karari almak saglam Güven Özveri ve Tecrube ister

Alıntıları Göster
    Mesajımı tekrar okur musun?

• Doktor

• quote:

Mesajımı tekrar okur musun?

Alıntıları Göster
    Her mezun olani kanada mi aliyor sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Muhendislikler gidebilir. ingilizce cok onemli ve deneyim.

Suan gordugum insaat muh ve bilgisayar muh yurtdisinda daha yogun. Makine icin almanca onemli.

Gemi de ayni sekilde oyle.

Pilotluktan bahsetmeye gerek yok. Birde pazarlama uzerine basarilarda gitmek kolay
    eskiden almanca önemliydi. günümüzde pek bi önemi kalmadı makine mühendisliğinde.
  • Zooeto Z kullanıcısına yanıt
    Ben mesajımda "20 sene önceye dönsem" demişim, sen bana "ne okuyorsun?" demişsin. Ben mesajımda "yabancılar için daha kolay bir şekilde işe girme imkanı sağlar." demişim, sen bunu da anlamadan konuşmuşsun.

Seni almazlar.
  • Yurtdışında en rahatı freelance olarak yapılabilecek işler. Bir yere giremesenizde bir şekilde para kazanabilirsiniz.

3D Animasyon
    Motion Animasyon
    Grafik Tasarım
    Web Tasarım
    Çevirmenlik ( Özellikle yurt dışı için en ideal meslek bana göre. :) )
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Okuma, anlama konularındaki sıkıntın, terbiye konusunda da kendisini gösteriyor. Bilgi almak istemiyorsan, almamak senin hakkındır. Buna "Cahil kalma özgürlüğü" diyebiliriz ama konuyu kirletip durma.
  • quote:

Okuma, anlama konularındaki sıkıntın, terbiye konusunda da kendisini gösteriyor. Bilgi almak istemiyorsan, almamak senin hakkındır. Buna "Cahil kalma özgürlüğü" diyebiliriz ama konuyu kirletip durma.

Alıntıları Göster
    Birader sen agresif bi tutum sergiliyorsun cumlelerinde bu kapasiteyle seni almazlar felan ilk sen saygiyi yitirdin karsindakine karşı bu tavrınla sokaktaki birine böyle konuşma yaşlı masli demezler omuriligini dogrultamazsin

• quote:

Birader sen agresif bi tutum sergiliyorsun cumlelerinde bu kapasiteyle seni almazlar felan ilk sen saygiyi yitirdin karsindakine karşı bu tavrınla sokaktaki birine böyle konuşma yaşlı masli demezler omuriligini dogrultamazsin

Alıntıları Göster
    Sana kızmıyorum; seni böyle yetiştirmişler.
  • Tıp olmaz onu söyleyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskort (yabancı ağırlıklı çalışanlar)

imfluyensır (bol takipçili)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.