Şimdi Ara

Yurtdışına iltica?(canada isveç norveç almanya)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
19.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum ülkelerden birine iltica etmek istiyorum(vasıfsızım).orta okul terkim.daha once yurtdışında bulunmuşluğum var.karakter olarak bunu kaldıra bilirim.buna nerden başlaya bilirim.ne tavsiye edersiniz?iltica etmiş insanlar la herhangi bir iletişim yok ama eşten dostdan bazı benim durumumda insanların iltica ettiklerini duyduğum için ciddi olarak araştırmaya koyuldum.yardımcı olursanız sevinirim.özellikle isveç tercihimdir

• Turist vizesiyle git girişte pasaportu yırt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunickonaltıharf kullanıcısına yanıt
    Bunu tavsiye eden ilk kişi değilsiniz ama sonrası beni düşündürtüyor.ne olacak? nasıl olacak?yinede teşekkürler
  • Iltica (Siginma) hakkinin hangi ulke vatandaslarina hangi kosullarda verildigini ogren once.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim mantıklı bir cevap bunu nasıl nerden oğrene bilirim yardımcı ola bilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalpazan45

Çok teşekkür ederim mantıklı bir cevap bunu nasıl nerden oğrene bilirim yardımcı ola bilirmisiniz?

Beyefendi eger bir bati ulkesine (ya da dunya uzerinde herhangi bir ulke) siginma icin basvuruda bulunacaksaniz eger,yasadiginiz ulkede siyasi,cinsi,dini ya da sinif ayirimciligina ugruyor olmaniz gerekir ve bu ayrimciliga ugrama durumunuzu da ispat etmeniz gerekir.

Siginma basvurunuzun kabul edilmesi cin cok ekstrem bir durumun soz konusu olmasi gerekir.Bir ulkede devrim olur (Iran gibi), ya da askeri darbe olur (Turkiye veya latin amerika ulkeleri gibi) ya da escinselsinizdir ve Turk devleti sizin hayatinizi bitirmeye calisiyordur,siyasi muhalifsiniz,dusunce sucu islemissinizdir vs. ancak boyle olur yani bu isler kolay degil.Ha bir de kendi ulkenize ihanet etmissinizdir belki (Edward Snowden olayi gibi) ya da bazi ulkelerin sirlarini aciga cikartmisinizdr (Wikileaks) anca boyle

Yukarida bir arkadas pasaportunu yak demis.Evet,yillarca havaalaninda yatip kalkmayi ve hafizani kaybetmis numarasi yapabilecegini dusunuyorsan pasaportunu yakabilirsin.

bence iyi dusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• iltica vs. bitti o devirler ya KAÇAK girersin yada giremezsin.
  • quote:

Arkadaşlar malum ülkelerden birine iltica etmek istiyorum(vasıfsızım).orta okul terkim.daha once yurtdışında bulunmuşluğum var.karakter olarak bunu kaldıra bilirim.buna nerden başlaya bilirim.ne tavsiye edersiniz?iltica etmiş insanlar la herhangi bir iletişim yok ama eşten dostdan bazı benim durumumda insanların iltica ettiklerini duyduğum için ciddi olarak araştırmaya koyuldum.yardımcı olursanız sevinirim.özellikle isveç tercihimdir

Sebep nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorunlu askerlikten kaçmak için girilebilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RioShui

zorunlu askerlikten kaçmak için girilebilirmi

O en eski yöntemdi modası geçti önünü tıkadılar
    Kürdüm yada Aleviyim çıktı önünü kapadılar
    Şimdi kanada filan travestileri kolay alıyormuş
    Gitmek için herşeyi göze aldıysan deneyebilirsin

• mırat01 M kullanıcısına yanıt
    B.okunu çıkarmayın arkadaşlar.o kadar da uzun boyulu değil
  • quote:

B.okunu çıkarmayın arkadaşlar.o kadar da uzun boyulu değil

Senin sebebin nedir?
    Yani yaptığın bi konuşmadan dolayı filan suçlu ilan edilmişsen.
    Özetle bazı gelişmiş ülkelerde olmayan yasal suç olmayan şeylerden suçlu ilan edildiysen
    Yada toplum baskısı yüzünden CAN GÜVENLİĞİN tehlikedeyse başvurun kabul edilir.

Kürdüm aleviyim gibi sebepler artık geçerli deyil
    Seçimle gelen hükümeti beğenmiyorum gibi bir sebep hiç geçerli olmadı
    Zorunlu askerliğe gelince, bu ülkelerde de zorunlu askerlik vardır ama zorunlu askerlik uygulaması yoktur.
    Zorunlu askerlikten kaçmak orda da suçtur
    Bundan dolayı bu sebep kabul edilmez

• mırat01 M kullanıcısına yanıt
    Aslında benim mantıklı bir sebebim de yok ama daha iyi bir yaşam istediğim için vede herhangi bir tahsilim olmadığı için bu tür biraz dolanbaclı yol seçmek zorunda kalıyorum
  • quote:

Aslında benim mantıklı bir sebebim de yok ama daha iyi bir yaşam istediğim için vede herhangi bir tahsilim olmadığı için bu tür biraz dolanbaclı yol seçmek zorunda kalıyorum

İltica dışında birşey düşüneceksin o zaman

• turistle evlen

bir suru sisko cirkin yasli ile evlenen turk var

avrupa veya amerikaya kapagi atiyorlar

2008mi neydi facebook ta abd ye kacmak isteyenler diye bir grup gormustum uye oldum hemde ben abd de oldugum halde

istanbulda 2 haftaligina bulundugumda cagirdilar megerse toplantilari varmis bakirkoy sahilde bir dukkanda toplandik

kaportaci berber insaat iscisi marangoz muhendis her turlu insan vardi

bir cocuk vardi 18 yasinda internetten sisko bi amerikali bulmus istanbula gelecek onunla evlenecem diyortdu

cocuk bilgisayar tamircisiydi hatta doguluydu gecekonduda yasiyordu

dukkanda 20 kisi toplanmisiz pastalar borekler gidip geliyor

dukkan sahibide abd de dogmus birkizdi neden boyle bir sey yaptigini sordum

sama sapanbir cevap verdi ama sunu anladim amerika bilgi topluyor orada yani kizi resmen gorevlendirmisler kizda gidip bir cesit istatistik tutuyordu

belki hala ayda bir toplaniyorlardir facebooktan arayin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.