Bildirim
yurtdışında fazla miktarda iphone getirmek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gumrukculere iPhone hediye etmiş olursun bi sıkıntı olmaz :) -
Gümrükçülerin hayır duasını alırsın bence iyidir -
quote:
Orijinalden alıntı: 1312K
Gumrukculere iPhone hediye etmiş olursun bi sıkıntı olmaz :)
emin misiniz?kesinlikle her bavul kontrol ediliyor mu?bır cok sıtede ınsanler getırıp satıyor,nasıl getırıyorlar acaba? -
Sadece düşünceyse ve şu ana kadar almamışsanız zaten stok yok 1 tane bile alabilirseniz büyük mucize olur, ama gitmeden bir şekilde orada temin ettiyseniz gümrükten geçerken memur durdurup aramazsa sorun yok ararsa, yasal hakkınız 1 adet. Vergi ödeyipte alırım diye düşünmeyin öyle bir şansınızda yok maalesefquote:
Orijinalden alıntı: 1312K
Gumrukculere iPhone hediye etmiş olursun bi sıkıntı olmaz :) -
Bavullar x-rayden gecerken belli olur yaninda en fazla 2 tane sokuyorsun bildigim kadariyla. -
gümrükçülere telefon açıp mı sorsakquote:
Orijinalden alıntı: ExaltedTR
Bavullar x-rayden gecerken belli olur yaninda en fazla 2 tane sokuyorsun bildigim kadariyla. -
quote:
Orijinalden alıntı: duduco
Sadece düşünceyse ve şu ana kadar almamışsanız zaten stok yok 1 tane bile alabilirseniz büyük mucize olur, ama gitmeden bir şekilde orada temin ettiyseniz gümrükten geçerken memur durdurup aramazsa sorun yok ararsa, yasal hakkınız 1 adet. Vergi ödeyipte alırım diye düşünmeyin öyle bir şansınızda yok maalesef
Kişi başı 2 tane hocam. Biri kendime biri hediye dersin olur biter. AMa daha fazlasına riske girmeyin bence -
yani o zaman en azından sıfır riskli şekilde 2 ben 2 de arkadasım toplam 4 tane getirebiliriz sanırımquote:
Orijinalden alıntı: freedommakerquote:
Sadece düşünceyse ve şu ana kadar almamışsanız zaten stok yok 1 tane bile alabilirseniz büyük mucize olur, ama gitmeden bir şekilde orada temin ettiyseniz gümrükten geçerken memur durdurup aramazsa sorun yok ararsa, yasal hakkınız 1 adet. Vergi ödeyipte alırım diye düşünmeyin öyle bir şansınızda yok maalesef
Kişi başı 2 tane hocam. Biri kendime biri hediye dersin olur biter. AMa daha fazlasına riske girmeyin bence
Alıntıları Göster
-
hocam almadıysan şuanda elinde yoksa zaten ve kısa süreli geliyorsan sen unut iphone işini. Stok mtok yok. ebayden 750€+ alabilirsin tabi orda var.quote:
Orijinalden alıntı: erknscma
yani o zaman en azından sıfır riskli şekilde 2 ben 2 de arkadasım toplam 4 tane getirebiliriz sanırım
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: insa_c
hocam almadıysan şuanda elinde yoksa zaten ve kısa süreli geliyorsan sen unut iphone işini. Stok mtok yok. ebayden 750€+ alabilirsin tabi orda var.
yani tabi orası ayrı konu.ben roma ve floransada bakcam bulabilirsem alcam.italyada 729 euro su an -
quote:
Orijinalden alıntı: freedommaker
quote:
Kişi başı 2 tane hocam. Biri kendime biri hediye dersin olur biter. AMa daha fazlasına riske girmeyin bence
Ben yasal sınırı yazayım arkadaş bilsin de gerisi ona kalmış, ben 4 ten az getirmedim bugüne kadar o ayrı
-
quote:
quote:
quote:
Ben yasal sınırı yazayım arkadaş bilsin de gerisi ona kalmış, ben 4 ten az getirmedim bugüne kadar o ayrı
peki nasıl soktunuz?yani 4ünüde bır bavulamı koydunuz
-
kardes 6 ben getirdimquote:
Orijinalden alıntı: duducoquote:
quote:
Alıntıları Göster
acti gorevli bakti
dedim biri babama, biri anneme, biri ablama, biri abime, biri amcama..
gorevli dedi hop hop ne yapiyon butun sulaleyi sayacakmisin, neyse cikgit dedi birdaha gormiyim :))
-
quote:
Orijinalden alıntı: selcuk.25
kardes 6 ben getirdim
acti gorevli bakti
dedim biri babama, biri anneme, biri ablama, biri abime, biri amcama..
gorevli dedi hop hop ne yapiyon butun sulaleyi sayacakmisin, neyse cikgit dedi birdaha gormiyim :))
Xraydanmi gördü yoksa giderken çevirdimi? -
quote:
quote:
quote:
quote:
İkisi sırt çantamda, biri bir bavulda diğeri öteki bavulda ama bunlar bir kıstas değil, çünkü bakarsa bütün çantalara bakıyorlar önemli olan memurun önünden elini kolunu sallayarak geçebilmen; durdurursa zaten o anki ruh haline bağlı memurun
-
Bence riske girmeye hiç gerek yok arkadaşlar.quote:
Orijinalden alıntı: duducoquote:
quote:
quote:
quote:
İkisi sırt çantamda, biri bir bavulda diğeri öteki bavulda ama bunlar bir kıstas değil, çünkü bakarsa bütün çantalara bakıyorlar önemli olan memurun önünden elini kolunu sallayarak geçebilmen; durdurursa zaten o anki ruh haline bağlı memurun
Alıntıları Göster
-
italya yı bilmem ama fransada ki apple store dan alamadım.. stokta yok... mail ve telefon bırakıyorsunuz gelirse size haber veriyorlar...quote:
Orijinalden alıntı: muratal
Bence riske girmeye hiç gerek yok arkadaşlar.
Alıntıları Göster
artı olarak stroe da her pasaport başına 2 tane iphone alma hakkınız var daha fazlasını alamazsınız... -
yani arkadaş yurtdışından gidip kız alıp gelmek iphone alıp gelmekten daha kolayquote:
Orijinalden alıntı: Tolga_06tr
italya yı bilmem ama fransada ki apple store dan alamadım.. stokta yok... mail ve telefon bırakıyorsunuz gelirse size haber veriyorlar...
artı olarak stroe da her pasaport başına 2 tane iphone alma hakkınız var daha fazlasını alamazsınız...
Alıntıları Göster
-
quote:
yani arkadaş yurtdışından gidip kız alıp gelmek iphone alıp gelmekten daha kolay
Benzer içerikler
- iphone alarm sesi kısma
- iphone tax free türkiye
- iphone pil sağlığı 80 altına düşerse garanti
- kilitli sim ne demek
- itunes satın alınan müziği zil sesi yapma
- yurt dışı telefon kullanım süresi
- telefon neden ısınır
- ios 18 indir
- hangi telefonu almalıyım
- ıphone 16 pro renkleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X