Şimdi Ara

yurtdışında ikamet eden eden türkler hangi ülkedesiniz yaşam koşullarınız nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum yaşım 25 ,3 boyutlu tasarım konusunda iyiyim bilgisayarın(yazılım/donanım) her şeyinden az çok anlarım ingilizcem çok iyi ispanyolca öğrenmeye çalışıyorum bu aralar açıköğretim işletme 4. sınıfa geçtim henüz askerliğimi yapmadım uluslararası ticaret eğitimi aldım sertifikamda var

amacım kendime bir ülke seçip orda hayatımın sonuna kadar yaşamak ve türkiyeme sadece gezmek için gelmek
    -istediğim zaman türkiyeye arabayla gelebileceğim bir ülke(tek başıma arabayla günlerce sürecek uzun yolculuk yapmaya bayılırım, maceradır bu benim için)
    -ülkenin kültürü en azından yemek kültürü bizimkine yakın olsun yada yemeklerini bir türk sevebilsin bilmem anlatabildimmi
    -sağlık ve sosyal imkanları iyi olsun
    -nüfusu fazla olmasın (sessiz sakin bir hayatı severim)
    -ingilizce konuşan insanların sayısı fazla olsun
    -türk nüfus fazla olsun
    -denizi olsun /kışın snowboard yapabileceğim mekanlarıda olsun

ülkeyi buldummu yavaş yavaş istediğim hayatıda oluştururum diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderwet11 -- 13 Haziran 2012; 0:10:06 >

• turkiye cennet kardeşim
    cok ararsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

turkiye cennet kardeşim
    cok ararsın

peki türkiyede hangi şehir en yaşanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderwet11

quote:

Orijinalden alıntı: lazoglu007

turkiye cennet kardeşim
    cok ararsın

peki türkiyede hangi şehir en yaşanabilir

önemli olan mesleyin yaşayacagın ülkede meslek onemli
    avrupa amerika issiz yuvası
    bu tur ulkelerde bir yerde çalışip ezilmektense para birimi dğşük olan ulkelerde iş yeri aç işinin patronu ol
    kültürler farklı yemekler faklı zorlanırsın
    amerikaya gidip hortum sellemi ugraşacaksın
    asyada muson

zenginsen muğla veya sahil bölgeleri
    devlet memursan veya emeklisen burdur ısparta aydın
    ıspartada snowbord da yaparsın
    ticarete denizli

• ben şuan ankarada yaşıyorum ve bana acayip sıkıcı geliyo artık ankarada yaşamak istemiyorum

ankara,bursa,izmir,balıkesir bu şehirler hakkında yorumların?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderwet11 -- 17 Haziran 2012; 18:42:49 >
  • quote:

ben şuan ankarada yaşıyorum ve bana acayip sıkıcı geliyo artık ankarada yaşamak istemiyorum

ankara,bursa,izmir,balıkesir bu şehirler hakkında yorumların?

evet ankara bana da sıkıcı ne zaman gitsem aynı
    hele konya tam bir hayalet şehir
    gittiyin yerde deniz olacak ama neme alışman lazım
    en güzeli bursa .güzel yer suyu içilebilir ulaşim rahat snowbord da yapabilirsin denize gidebilirsin
    izmir baya büyüdü içme suyu içilmez biliyorum ulaşim sorun
    balıkesiri bilmiyorum
  • evt bursa benimde şuan için gözde şehrim çok gittim biliyorum kaldırımları dar evlerin planları pek iyi değil ama şehir olarak benimde hoşuma gidiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokuşu sevmen lazım ama
  • abi sen galiba bunalima girmisin ama ulkende kal..yurtdisina cikinca 2.gun pisman olacaksin emin ol..gelince yurtdisina diycenki turkiye cennet
  • bence Antalya'ya gelmelisin.

Pansiyon işletmeciliği yap. (kiralık bir dünya var)
    yeni insanlarla tanışmak benim çok çok istediğim bir şeydir.
    Hem yabancı dilin olur hemde kendi işiniş yapmış olursun..

hem patron hemde çalışan olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 21 Haziran 2012; 9:01:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

bence Antalya'ya gelmelisin.

Pansiyon işletmeciliği yap. (kiralık bir dünya var)
    yeni insanlarla tanışmak benim çok çok istediğim bir şeydir.
    Hem yabancı dilin olur hemde kendi işiniş yapmış olursun..

hem patron hemde çalışan olursun

nasıl yani pansiyon işletmeciliği biraz detaylı anlatabilirmisin lütfen yeni insanlar tanımak falan gerçekten benimde istediğim bir şey antalyaya 13-14 yaşlarımda gitmiştim hem merkezini hemde kemeri gezmiştim havası aşırı nemli ve sıcak, palmiye ağaçları yabancı ülkelerden birsürü insan, insanlar arabadan çok bisiklete biniyordu falan hoşuma gitmişti açıkcası hala öylemi tam bilmiyorum ankarada bisikletle yola çıksan garip gözlerle sana bakıyo insanlar

pansiyon işletmeciliği konusunda bilgilendirirsen çok sevinirim başlangıç olarak neler yapmam gerekiyor ingilizcem iyidir/4 yıllık işletme diplomam var/askerliği henüz yapmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderwet11 -- 21 Haziran 2012; 23:53:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustang07

abi sen galiba bunalima girmisin ama ulkende kal..yurtdisina cikinca 2.gun pisman olacaksin emin ol..gelince yurtdisina diycenki turkiye cennet

bunalıma girmedim ama istediğim hayatı yaşayamıyorum kendimi özgür hissetmiyorum kalabalık şehir hayatı beni sıkıyo ve ankara bana göre bir yer değil artık bundan eminim bu yaşlarda ciddi birşeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum.
  • in güneye kardeşim hayat var güneyde antalyada nem aşiri bodrum fetiye dalaman bence oralara git serin olur
  • benim hayalim romanyada yaşamak orda türkler zengin oluyo, ekonomik parametreler yüzünden. 10. 000 euroya ev alabiliyosunuz denk getirince.

ben arkadaşları ziyaret ettm. 12 kişiye yemek ısmarladım bana mısın demedim. ülke acayip ucuz.
  • en iyiysi alaska olur sessiz ve sakin doğayla baş başa
  • almanya
  • yatırım yapacaksan romanya ukrayna rusya kendi işn olacak cebinde para yoksa zor
    almanya eski almanya değil daha avrupa eski avrupa değil şu zamanda
    en güzeli türkiye
  • benim bugüne kadar yaklaşık 2 yıllık sigortam yatmış yurtdışında ikamet etmeye başladığımda o gittiğim ülkenin vatandaşı olduğumda emeklilik falan nasıl olacak geçmi kaldım yurtdışına gitmek oranın vatandaşı olmak için...

gitmek yerleşmek istediğim ülkeler(anadili ingilizce olan veya insanların çoğunluğunun ingilizce konuştuğu ülkeler)
    -ingiltere
    -irlanda
    -yeni zelenda
    -avustralya
    -amerika
    -kanada

bu ülkerin hepsindede oldukça türk var araştırdım en azından 2-3 türk arkadaş edinsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum

yapacağım iş 3 boyutlu tasarımda oldukça iyiyim çok iyi ingilizcem var
    2.planım ise 4-5 aylığına aşçılık kursuna veya yurtdışında kolaylıkla iş bulabileceğim bir kursa katılmak vs...
  • ciddi ciddi planlar yapmaya araştırmalara başladım süreci başlattım inşallah 2-3 seneye başka bi ülkedeyim:))
  • quote:

benim bugüne kadar yaklaşık 2 yıllık sigortam yatmış yurtdışında ikamet etmeye başladığımda o gittiğim ülkenin vatandaşı olduğumda emeklilik falan nasıl olacak geçmi kaldım yurtdışına gitmek oranın vatandaşı olmak için...

gitmek yerleşmek istediğim ülkeler(anadili ingilizce olan veya insanların çoğunluğunun ingilizce konuştuğu ülkeler)
    -ingiltere
    -irlanda
    -yeni zelenda
    -avustralya
    -amerika
    -kanada

bu ülkerin hepsindede oldukça türk var araştırdım en azından 2-3 türk arkadaş edinsem yardımcı olurlar diye düşünüyorum

yapacağım iş 3 boyutlu tasarımda oldukça iyiyim çok iyi ingilizcem var
    2.planım ise 4-5 aylığına aşçılık kursuna veya yurtdışında kolaylıkla iş bulabileceğim bir kursa katılmak vs...

yazdığın ülkelerin bazıları batak yahu anca döner salonu çalışir
    yurt dışinda bilgisayar mezunları aç herkez biliyor o mesleyi
    iyi mesleğin olması lazım
    aşcılık iyi meslek parasıda iyi mengen aşcilik okulundan mezun olan işi hemen hazır
    universite okuyan işsız yurdışina gitmenede gerek kalmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.