Şimdi Ara

>>> YURTDIŞINDA OKUMAK İSTEYENLER <<< (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuyu bu sene %100 yapacağız ama senin seçilme olasılığını bilemem dil bilginede bağlı..

dier arkadaşa söylüyorum bunuda ben matematik okudum bilg-elekt. sektörüiçin okudum diyebilirim matematiği bilen onuda yapar mantıgı var ingilterede ve yani biz bol bol bilg.prog. dersleri filan gördük şimdide meslleğim teknoloji üzerine yani sayısal özellikle mat.elektro.bilg. alanlarında toplam 60 a yakın bölüm var hepsinde bilgisayar ile ilgli olabiliosunyani imkanlar sınırsız gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmyk

Bu konuyu bu sene %100 yapacağız ama senin seçilme olasılığını bilemem dil bilginede bağlı..

dier arkadaşa söylüyorum bunuda ben matematik okudum bilg-elekt. sektörüiçin okudum diyebilirim matematiği bilen onuda yapar mantıgı var ingilterede ve yani biz bol bol bilg.prog. dersleri filan gördük şimdide meslleğim teknoloji üzerine yani sayısal özellikle mat.elektro.bilg. alanlarında toplam 60 a yakın bölüm var hepsinde bilgisayar ile ilgli olabiliosunyani imkanlar sınırsız gibi

çok süper ya gerçekten çok süper..önümzdeki sene için kafaya iyicene taktım.dediğim gibi zaten yurtdışına çıkacaktım ama ingiltere olmasa çok ço iyi..
  • işin ticaretinimi yapıyorsun yoksa çokmu hayırseversin
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Bu konuyu bu sene %100 yapacağız ama senin seçilme olasılığını bilemem dil bilginede bağlı..

çok süper ya gerçekten çok süper..önümzdeki sene için kafaya iyicene taktım.dediğim gibi zaten yurtdışına çıkacaktım ama ingiltere olmasa çok ço iyi..

Bende dayımın yardımıyla gitmiştim dayım ingiltere' de ortopedi dokturuydu o yardımcı olmuştu gerçekten güzel bi yer hem de kızları alabildiğine güzel duyrulur!!!!!!!!

• bu arada aykar önce çalıştığım yere yaşlı bir amca gelmişti.iki çocuğu ingilterede okuyormuş.hatta bir tanesi okumuş.küçüğünü göndermeyi mi düşünüyormuş ne.bayağı sohbet etmiştik bana bilgi vereceğini oğlu gelince tanıştıracağını söylemişti ama unutuldu gitti.sizden biri olmasın o bahsettiği çocuklar sizlerden biri olmasın veya çevreden:) lost hesaabı döndü dolaştı yine kader bizi buluşturdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: c0nfine

işin ticaretinimi yapıyorsun yoksa çokmu hayırseversin

İşin ticareti filan yok hem ben zararada girmiyorum tanıdıklar vasıtasıyla yardım ediyorum kötümü? ayrıca iş imkanlarını biz karşılıyoruz üniversite sırasında ve sonrasında Bölümüne göre yerleştirebiliriz ama genellikle hazırlık yılındakiler katedralde garson olarak başlıyorlar sonra 1-1.5 yıl içinde şefiliğe filan yükseliyorlar sonra kendi dalı...
  • beni alabilirmsn 17 yaşındayım lise 3 teyim lise 3 bu sene biticek ,

pm atayım dedim ama pm'n kapalı galiba
  • quote:

quote:

İşin ticareti filan yok hem ben zararada girmiyorum tanıdıklar vasıtasıyla yardım ediyorum kötümü? ayrıca iş imkanlarını biz karşılıyoruz üniversite sırasında ve sonrasında Bölümüne göre yerleştirebiliriz ama genellikle hazırlık yılındakiler katedralde garson olarak başlıyorlar sonra 1-1.5 yıl içinde şefiliğe filan yükseliyorlar sonra kendi dalı...

yanlış anlama yani seni eleştirdiğimden değil merak ettim sadece.bu arada bu sadece bu sene içinmi yoksa her sene yaptığınız birşeymi?

• quote:

quote:

quote:

yanlış anlama yani seni eleştirdiğimden değil merak ettim sadece.bu arada bu sadece bu sene içinmi yoksa her sene yaptığınız birşeymi?

Seneye en az 1 kişi gene alacağız en fazladsa 3 kişi.

• çok soru sorduğum için özür dilerim ama gerçekten benim için çok önemli.şu anda çalışmıyorum ve hem ailevi hemde ekonomik nedenlerden dolayı en fazla 1 ay daha çalışmadan durabilirim.acaba şu işi daha erken yaptırmak mümkün mü?ve uygun olup olmadığımı öğrenmek için ne tavsiye edersin?varmı yazılı bazı prosedür veya kurallar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 10 Nisan 2008; 16:58:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

çok soru sorduğum için özür dilerim ama gerçekten benim için çok önemli.şu anda çalışmıyorum ve hem ailevi hemde ekonomik nedenlerden dolayı en fazla 1 ay daha çalışmadan durabilirim.acaba şu işi daha erken yaptırmak mümkün mü?

temmuzda götürüyoruz bu arada ingizce seviyen ne? elementary mi
  • Üstadın oraları görmüş geçirmişsindir. Almanya hakkında bir bilgin varmı. Orada akrabalarım var sene sonunda 1 yıllık oturum izni alacaklar. Okula göndereceğim onlarda beni gönderecekler. Benim sormak istediğim okuldan bağımsız gitme yolları varmıdır? Ayrıcada dil mecbüri deüilmi?
  • bende isterem!

• quote:

Orjinalden alıntı: bjk-oktay

Üstadın oraları görmüş geçirmişsindir. Almanya hakkında bir bilgin varmı. Orada akrabalarım var sene sonunda 1 yıllık oturum izni alacaklar. Okula göndereceğim onlarda beni gönderecekler. Benim sormak istediğim okuldan bağımsız gitme yolları varmıdır? Ayrıcada dil mecbüri deüilmi?

Dil evet zorunlu ama ben almanyaya sadece 1 haftalığına 2001 yılında gitmiştim pek bi bilgim yok, ingiltere kadar geniş olanaklara sahip olmasada aynı sistem ama eğitimde ingiltere birinci sırada sanayidede öyle yani iş imkanlarında ama almanya o kadar olmasadsa sistem aynı evvela okuldan bağımsız gidersin isterse ilkokul olsun akrabaların varsa çok kolay olur ayrıca almanyada dil daha zordur hem almanca hem ingilizce bilmen gereklididr daha sorun olursa cevaplayabilirim.
  • evet elemantary ama karşımdakinin söylediklerini anlayabililirim ama eğer kesin olursa ingilizce kursuna yazılırım..temmuza kadarda geçici bir işe girerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

evet elemantary ama karşımdakinin söylediklerini anlayabililirim ama eğer kesin olursa ingilizce kursuna yazılırım..temmuza kadarda geçici bir işe girerim

Bencede işe gir. Hem kursa gerek yok en az elementary oması yeterli gerisini zaten 3 ayda anlarsnız İngilterede sadece ilk 3 ay her baımdan zorluk çekersiniz baın her bakımdan diorum yani temmuzda gitcez dil din ırk vs. ekonomi her bakımdan temmuzdan ekime kadar alışırsınız
  • quote:

quote:

Üstadın oraları görmüş geçirmişsindir. Almanya hakkında bir bilgin varmı. Orada akrabalarım var sene sonunda 1 yıllık oturum izni alacaklar. Okula göndereceğim onlarda beni gönderecekler. Benim sormak istediğim okuldan bağımsız gitme yolları varmıdır? Ayrıcada dil mecbüri deüilmi?

Dil evet zorunlu ama ben almanyaya sadece 1 haftalığına 2001 yılında gitmiştim pek bi bilgim yok, ingiltere kadar geniş olanaklara sahip olmasada aynı sistem ama eğitimde ingiltere birinci sırada sanayidede öyle yani iş imkanlarında ama almanya o kadar olmasadsa sistem aynı evvela okuldan bağımsız gidersin isterse ilkokul olsun akrabaların varsa çok kolay olur ayrıca almanyada dil daha zordur hem almanca hem ingilizce bilmen gereklididr daha sorun olursa cevaplayabilirim.

Zahmet verdirdim teşekkürler.. Tez zamada bir dil kursuna gideyim : ))

• quote:

quote:

quote:

Zahmet verdirdim teşekkürler.. Tez zamada bir dil kursuna gideyim : ))

Önemli değil ama almancadan önce ingilizceyi öğrenmeye bak english time firması en iyisi ama gramer bilgin çok iyi olması lazım orası pratiği öğrtiyor o kadar.almancayı orda öğreniyorsun zaten 1 ayda çok kolay azcık ing. biliyorsan.

• Bu arada bilişim alanıyla ilgili okumak isteyen var mı???
  • ben aslında bilgisayar satış elemanıyım.vatanda,bimexde çalışmışlığım var.donanım bilgiside var.ama bu bölümler sayısala girdiği için fesefe istiyorum.sayısaldan pek çakmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.