Şimdi Ara

>>> YURTDIŞINDA OKUMAK İSTEYENLER <<< (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

ben aslında bilgisayar satış elemanıyım.vatanda,bimexde çalışmışlığım var.donanım bilgiside var.ama bu bölümler sayısala girdiği için fesefe istiyorum.sayısaldan pek çakmıyorum.

Yazılım bilgin var mı? programlama web tasarım filna?
  • Artık düşünenler eklesinler yeterince duyruldu bu konu fikri olnalar her türü soru ve plan hakkında herşey hakkında konusbliriz Adım Taner msn adresimi veriyorum : elif9643@hotmail.com
  • pcmyk bizi görmüyosn ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

pcmyk bizi görmüyosn ama

Nasıl yani?
  • 2 mesajm var okumadn dedm yani

senin dediğin iş için ne gerekiyor???
    her senemi oluyor?
    lise mezunu olmak gerekiyormu???(HALA LİSEDEYİM)
    para gerekiyordur ne kadar gerekiyor?=
  • bunu bir organizasyon adınamı yapıyorsunuz yani sistem nasıl yürüyor? İngilterede yabancı öğrencilerin çalışma izni varmı yoksa kaçak olarakmı çalışacaklar? İngiltere de eğitim harçları oldukça yüksek böyle bir mevlayı öğrenciler part-time işlerle nasıl karşılayacaklar? Biraz daha açıklayıcı olmalısınız bence.
  • quote:

2 mesajm var okumadn dedm yani

senin dediğin iş için ne gerekiyor???
    her senemi oluyor?
    lise mezunu olmak gerekiyormu???(HALA LİSEDEYİM)
    para gerekiyordur ne kadar gerekiyor?=

Görmemişim özür dilerim cevaplayayım.
    her sene oluyor.
    lise mezunu olmak gerekiyor oradada biterebilirisn ama çok zor ve avantajsız sadece eziyet başka bişey değil tavsiyem burada bitirip yüksek öğrenim için orrya gitmek lazım.
    uçak bileti+vize+en az 800 ytl yeter

• vallahamı

benim pasaport yeşil vize almıyorm genelde gene almazsam olurmu acaba _?

lise 3üm seneye 4 okuyacağım öss fln var o olmazsa senin dediğine gelebilirmiyim? (LİSE MEZUNU OLUCAM AMA ÖSS KAZANAMAZSAM)
    bedavamı ki öğrenm?? (ingilizcem ilkokul 1den beri ingilizce görüyorm misal şu 4 sene içinde bi kere bile çalışmadım ingilizceye notlarım 2,3,4)
  • quote:

vallahamı

benim pasaport yeşil vize almıyorm genelde gene almazsam olurmu acaba _?

lise 3üm seneye 4 okuyacağım öss fln var o olmazsa senin dediğine gelebilirmiyim? (LİSE MEZUNU OLUCAM AMA ÖSS KAZANAMAZSAM)
    bedavamı ki öğrenm?? (ingilizcem ilkokul 1den beri ingilizce görüyorm misal şu 4 sene içinde bi kere bile çalışmadım ingilizceye notlarım 2,3,4)

pasaprot farketmez össye girmessen olur okullar paralı parttime çalışıosun kıt kanaaat ilerliyip gidiosun mezun olunca sonra çok güzel yerlerde çalışabiliyorsun mesela ben 2000 yılında matematik bölümünden mezun oldum master mezunu olarak ve Yazılım uzmanlığı gibi görevlerde bulundum blgisayarla ilgili yani biliyorsundur matematik=bilgisayar bilgisayar=matematik

• ben de yeni geldim anadolu üni iletişimde okuyorum erasmusla almanyada okudum 6 ay
  • endüstri müh. yada nanoteknoloji alanına nasıl girebilirim???
  • quote:

endüstri müh. yada nanoteknoloji alanına nasıl girebilirim???

nanateknoloji alanında çok iş olanaklarıda var. Sayısal yeteniğinizin ve matematiğinizin en üst düzeyde olması gerekli
  • pcmyk beni götüroydun dil kursana ne oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: snsnc

pcmyk beni götüroydun dil kursana ne oldu

??????
  • BAŞKA YOKMU GELMEK İSTEYEN
  • BEAN!
  • quote:

BEAN!

ekle o zaman elif9643@hotmail.com
  • neden eklenmesin kaç kişi ekledi
  • arkadaşım şu transkriptini bi koy önce de görelim. böyle bir olayın gerçek olabilmesine ihtimal vermiyorum sen ne sunuyorsunki? dil okulumu yada üniversite eğitimimi? sunuyorsan bunu nasıl bir kisve altında veriyorsun? ben gelecek sene başı erasmusla birmingham a gidiyorum ve aldığım sertifikaların, girdiğim sınavların haddi hesabı yok. sen kimsinki iseyeni böyle bir şekilde yollayabiliyorsun? dil okuluna yolluyorsan nasıl bedava oluyor?

açıklaman gereken çok soru var
  • Hocam isviçre de okumak istiorumm...Eğer burdan bi ark. isviçre hakkında bana bi bilgi verirse sevinirim...Tek bildiğim öğretim dilinin almanca olduğuu...Bnde pek almanca yok malum lise den kalma tek tük bi kaç şey var aklımda...orda zorlanırmıyımmm gitsemmm...hayat pahalı ordaa aylık ne kdar masrafım olur bu konuda bana yardımcı olabilicek ark. varsa çok sevinicem şimdiden teşekkürler....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.