Şimdi Ara

>>> YURTDIŞINDA OKUMAK İSTEYENLER <<< (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcmyk

Bu arada bilişim alanıyla ilgili okumak isteyen var mı???

Ben

Bilişim Alanında Myo Bilgisayar Programcılığı mezunuyum . Bg Vatandaşlığım Var.

• geçenlerde radyoda dinledim ingilterede otobüs şöförü kıtlığı varmış haftalık 500 sterlin veriyorlarmış çalışan yokmuş bi alsalar ahhhh

bu arada sizde herkese inanmayın kimse tanımadığı kimseyi hayrına yurtdışına almaz dikkat edinde sonunuz ukranyalı bebek bakıcıları gibi olmasın

gidin o kadar work and travel var hem çalışıyon hem dolaşıyon ben üniversitede gitmeyi düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 10 Nisan 2008; 23:59:37 >
  • Dogru bir nokta...Yardim yapmak guzelde kafana gore universiteye yerlestirmekte neyin nesi...Insanlari saf ve caresiz buldunuz hemen faydalanmaya calisin...Biraz kanit sunda daha inandirici ol...Yoksa Erasmus Sokrates programlari nicin var? Bu dediklerim universite icin....Unutmayin kimse sizi aldiracagim diyerek Ingilterede bir universiteye sokamaz.....

quote:

Orjinalden alıntı: wiccan

arkadaşım şu transkriptini bi koy önce de görelim. böyle bir olayın gerçek olabilmesine ihtimal vermiyorum sen ne sunuyorsunki? dil okulumu yada üniversite eğitimimi? sunuyorsan bunu nasıl bir kisve altında veriyorsun? ben gelecek sene başı erasmusla birmingham a gidiyorum ve aldığım sertifikaların, girdiğim sınavların haddi hesabı yok. sen kimsinki iseyeni böyle bir şekilde yollayabiliyorsun? dil okuluna yolluyorsan nasıl bedava oluyor?

açıklaman gereken çok soru var

• evet bu soruyu bende sordum ama arkadaş cevap vermedi herhangi bir organizasyon adınamı yapıyorsunuız bu işi? En ufak bir bilgi yok üç kişi alacam demiş asgari 800 ytl masraflara yeter demiş çok enteresan valla ben kıllandım şahsen arkadaşlar iyi araştırın valla çünkü bu yurtdışı danışmanlık olayında çok çakal var buradaki arkadaş alınmasın ama en yakın arkadaşına bile güvenmeyeceksin böyle ciddi bir konuda. şu sorularıda tekrar soruyum

1)İngiltere ye öğrenci vizesiyle gideceksiniz demişsiniz peki öğrenci vizesine çalışma izni veriliyormu çünkmü bir çok ülkede öğrencile vizesiyle girenlerin çalışma izni yoktur bazılarındada haftada 20 saat gibi sınırlamalar var.İngilterede bu adamların çalışma durumları nasıl olacak kaçak olarakmı çalışacaklar?

2)Elementary seviye yeterli demişsiniz o nasıl oluyor IELTS sınavından nasıl geçecek bu adamlar?

3)İngilterede eğitim oldukça pahalı böyle bir parayı part-time çalışarak nasıl karşılayacaklar? Ve yine okul harçları okul başında yatırılır durum böyleyken 800-1000 lira gibi para nasıl yeterli oluyor?

4)Temmuzda gideceksiniz demişsiniz bu kdar kısa sürede bu adamları nasıl üniversitelere yerleştireceksiniz ortada hiç bir belge yok hazırlık yok başvurulmuş bir üniversite yok nisanın ortası gelmiş?

Konuyu açan arkadaş umarım yanlış anlamaz ama bu çok ciddi bir mesele ortada ciddi bir organizasyon güvence olmadıktan sonra böyle bir işe kalkışmak akıl karı değil

• Kesinlikle haklı
  • güvenmeyin derim. hem kimseyi bulamadı son çare olarak forumda mı adam arıyo bu insan. yok mu hiç akrabası, çok yakın arkadaşı ingiltereye gitmek isteyen?
  • Arkadaşlar kanmayın böyle şeylere yaaa
  • ben avusturyada okuyorum
    çokta kelepir birşey değil merak etmeyin
    iti kopuğu parası olanı kokoşu aptalı hepsi buraya okumaya geliyo türkiyeden yeterki parası olsun
    adamlara bakıyosun babası milletvekili oğlunun altına çekmiş m3 ü gallardoyu sözde okuyorlar orda
    ama işin güzel tarafıda şu
    gelen türk kızlarının %80i oynak tiplerden yani yabancılar olmasa bile türk kızları sizi hertürlü idare eder bu işin diğer kısmı idi
    yani demek istediğim vasıfsız ne kadar insan varsa avrupaya çıkıyo okumaya neredeyse %70 gerçekten bu şekilde vasıfsız insanlardan oluşuyor
  • Arkadaşla uzun uzadıya konuşup anlaştık ama buradaki yazıları görünce bende işkillendim açıkçası.arkadaşın doğruyu söylediğini umut ediyorum.Amaaa

Ekstra Not : Tek Ricam adminlerin bu iş yalan dolan çıkması ihtimaline karşı konuyu silmemesi yarın öbür gün aslını öğrendiğimizde admin veya modlardan bu arkadaşın ip'sini isteyip savcılığa,karakola suç duyurusunda da bulunacağım yasadışı bir organizasyon yapıldığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyanlari_oynuyorum -- 11 Nisan 2008; 1:20:33 >
  • arkadaşlar bende böle bişeyin olcağına inanmıyorum.bende bu yaz ingiltereye gitmeyi düşünüorum orda akrabalarım var. akrabamın anlattığı kadarıyla artık türkleri almamak için ellerinde geleni yapıorlar ve dil okulununada senelik yüklü bir miktar para yatırıyorsun ve orda biriyle evlenmeyip 3-4 seneyi doldurtuktan sonra şutluorlar ve biriyle evlenirsende 3 sende evli kalmak zorundasın ondan sonra oturma izni alırsın. arkadaş hayırlı bi iş yapamak istemiş ama ii niyetli mi kötü niyetli mi karar veremicem.sölüceğim sağlam bi akraba bulup gidin ve herşeyi toz pembe görmemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxjean2007 -- 11 Nisan 2008; 1:39:08 >
  • benim gitmem lazim ab vatandaşlığım var vizeler sorun değil ama hangi bölümler var ben şimdi makina bölümünde okuyorum
  • Aramızda gecen kısa ve öz MSN konuşması bana da kofti geldi

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

London:
    slm
    gurcan-tr@hotmail.com:
    sizede(;,
    gurcan-tr@hotmail.com:
    havalar nasıl ingilterede..
    London:
    ben türkiyedeyim
    London:
    nereden tanıyorduk
    gurcan-tr@hotmail.com:
    DH forum..

London sizi web kamerası gönderiliyor uygulamasını başlamak için davet ediyor. Daveti Kabul Et (Alt+C) veya Reddet (Alt+B) istiyor musunuz?

web kamerası gönderiliyor uygulamasını başlatma davetini kabul ettiniz.

gurcan-tr@hotmail.com:
    benim notebookta CAM yok bu arada(;,

London ile web kamerası görüntülemeyi durdurdunuz.

gurcan-tr@hotmail.com:
    listeyi tamamladınız mı?

London:
    biraz kafa dengii insanlar arıyorum
    gurcan-tr@hotmail.com:
    (;
    gurcan-tr@hotmail.com:
    ben tıp kontenjanından gelecektim ama
    gurcan-tr@hotmail.com:
    öle bi kontenjan yokmuş(;London:
    nasıl yani
    gurcan-tr@hotmail.com:
    sadece mühendislik bölümleri icin sanırım davetiniz..
    London:
    he evet ağırlık öyle
    gurcan-tr@hotmail.com:
    Sizin bura da sagladıgınız kolaylık nedir tam olarak..
    London:
    en iyi gördüğüme burs+ dier2 kişiye iş yerinde ve konaklamada destek
    gurcan-tr@hotmail.com:
    havaalanına indiginde apışıp kalmıyor yani(;
    gurcan-tr@hotmail.com:
    güzelmiş gercekten
    London:
    hayır tabiki
    London:
    ben yurddışı danışmanı diğilimki öyle bireye kalkışıyım o zaman
    gurcan-tr@hotmail.com:
    Oo zaman gercekten ihtiyacı olan birilerini secmeye calışın ki amacına ulaşsın
    London:
    evet zaten öyle
    London:
    ingilterenin kzılarının güzelliğinden haberiniz var mık
    gurcan-tr@hotmail.com:
    İsvec'in kine kefilim
    gurcan-tr@hotmail.com:
    ama işim olmaz ALLAH sahibine bagışlasın(;
    London:
    ben 1997den beri en az 120 kez sex yapmışımdır ve halen ayda bir yaparım işte bu tip kafa dengi insan arıyorum benim gibi
    gurcan-tr@hotmail.com:
    sayıyormusunuz?
    London:
    hayır ortalama ayda bir ve 11 senedir ingilteredeyim işte 132 yapar ama en az 120 yani
    gurcan-tr@hotmail.com:
    arayan bulurmuş(;London:
    neyi
    gurcan-tr@hotmail.com:
    kafa dengi arkadaş(;London:
    sen ol
    gurcan-tr@hotmail.com:
    Ben namazında niyazında adamım(;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 12 Mayıs 2008; 21:40:41 >

• -E Nottingham'a kolayca gidilebiliyormuş, öyle milyarder olmaya ya da IQ'nun tavana vurmasına gerek yokmuş. Kendimce ortalamanın biraz üzerinde zekam ve burada yükseğe ödeyeceğim paranın aynısı ile gidebiliyorum. Şaşırdım!http://www.facebook.com/ukegitimvekayitturu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.