Şimdi Ara

Yurtdışında Otel Bulmak İçin En İyi Site (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
11.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yazwww.tatilkasabasi.com ile ukrayna turu yaptım ve memnun kaldım herkeze tavsiye ediyorum..
  • arkadaşlar ben makedonya'da pansiyon arıyorum. yani gece gidip max 10 saat uyuyacağım bi yer. ucuz pansiyonların yazdığı bi yer yok pek bikaç tane buldum ama onlarda bana güvenilir gelmedi güncellenmemiş gibi bi hali vardı sitelerin.
  • Merhaba,
    http://www.otelaramamotoru.com sitesinden yurt dışı ve yurt içi tüm otellerin fiyatlarını görebilir ve ilgili yorumları da okuyup ona göre karar verebilirsiniz.
    İsteyenler uygun fiyata rezervasyon da yapabilirler, tavsiye ederim.
  • bookıng.com dan sorunsuz problemsız bır tatıl planı yaptım daha once ama expedıa ve hrs yi hic denemedim onlar guvenılırmıdır acaba? bu aralar subat ayı ıcın guzel cok pahalı olmayan maxımum ıkı kısı 1100 tl cıvarı otel arıyorum
  • agoda nin fiyatlari booking den iyi, fakat agodanin oda bulamadigi oteller icin booking oda bulabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efemos -- 25 Ocak 2012; 15:28:56 >
  • başka site bilmiyorum ama booking çok iyi bence. rezervasyonda kredi kartının bir kısmına bloke koyuyor once, sen otele odemeyi yapınca kaldırıyor.. güvenli ve fiyatlar çok uygun.. ben pariste bi otel için kullandım. otelin kapı giriş fiyatının yarısına kaldım.. çok iyi
  • booking ile trip****or ın bir ara bazı ülkelerde para alarak oteller hakkında olumlu yorum yaptığı ortaya çıkmıştı.Ama ceza aldıkları için bir daha yapmamışlardır herhalde.Booking.com u daha önce kullanmış biri olarak işinizi görür diye düşünüyorum, ama yukarıda verdiğim sitelerede bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadanyz -- 29 Ocak 2012; 15:46:42 >
  • www.edreams.com otellerle anlaşmaları sayesinde otelin normal fiyatının çok daha altında satıyor odaları. Güvenlik konusunda da hiç sıkıntı yok, tüm Avrupa, Amerika'da uzun süredir satıyorlar. Uçak bileti için de edreams'i tavsiye ederim, türk sitelere göre daha çok havayolunu gösteriyor ve daha tutarlı
  • www.agoda.com.tr den daha once sorunsuz rezervasyon yapmistim. Fiyatlar booking ve digerlerine gore cok daha iyi. eger sik rezervasyon yapiyorsaniz hediye puan vs. imkani da veriyor. indirim ya da bedava oda ayirtabilirsiniz eger cok seyahat ediyorsaniz benim gibi. ben daha uygun fiyatlisini bulamadim.
  • Bu sitelerden turkiyedeki otellere gitsek avantajli olmuyor mu??
  • sanırım türkiyedekiler pasaport istiyorlar yani sadece turistlere var bu ucuzluk
  • http://talyatur.com bu siteden yurtdışı ve günübirlik tur almıştım gayette memnunum fiyatlar fırsatları bulursanız çok uygun olabiliyor.
  • En iyisi hosteller.
  • yapacağım interrail da hostelworld.com ve booking.com kullanacağım başka bir siteye daha gerek olduğunu düşünmüyorum, eğer hostel tarzında arıyorsan hostelworld.com daha çok seçenek sunabilir sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: shener

sanırım türkiyedekiler pasaport istiyorlar yani sadece turistlere var bu ucuzluk

Almadan once otelı arayıp ok verırse sorun olmaz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Booking tabiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece booking.com 'a bakmak hata..

http://www.hotelscombined.com.tr/
    trivago vs gibi siteler

Diğer otel arama sitelerini hatta otellerin kendi sitelerini araştırıp karşılaştırmalı sonuçlar veriyorlar ,
    aramaya onlardan başlayın.
  • Merhaba türkiyedeki tüm tesis, pansiyon, otel ve apartları en uygun bulacağınız adres bence HepsiPansiyon.com. Hiç tereddüt etmeden Yer Talebi gönderebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTOZ

Merhaba türkiyedeki tüm tesis, pansiyon, otel ve apartları en uygun bulacağınız adres bence HepsiPansiyon.com. Hiç tereddüt etmeden Yer Talebi gönderebilirsiniz.

Reklam gibi olmuş tavsiye, 7 sinde üye olup 7sinde bu ilk mesajın olunca enteresan olmuş:) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanra -- 31 Ekim 2016; 16:59:16 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.