Şimdi Ara

Yurtdışında TL ile Google depolama alanı nasıl alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
59
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışına taşındık. Turkıye'de acıp kullandıgım Google (Gmaıl) hesabımda ''depolama alanı dolu- yer ac'' uyarısı aldım. Telefona ve bılgısayara Turkıye VPN kurdum. Google'da veya Google Play'de ulkeyı Turkıye yapmama ragmen depolama alanı al dedıgımde odeme ekranında yabancı para bırımı cıkıyor. Bunun TL olarak odemesını nasıl yapabılırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granma79 -- 20 Şubat 2025; 8:17:6 >

• Bir yerde adresi değiştirmeyi unutmuşsunuzdur. Ben hiç VPN'siz vs. direkt TL olarak görüyorum fiyatları.

İkinci neden ise, Google bu tür alışverişleri son zamanlarda zorlaştırmaya başladı. Bunu deneyen başka bir arkadaşım daha başarısız oldu. Annesinin emailine Google One satın alıp, kendi hesabıyla paylaştırarak çözmüştü bu durumu.

Eğer bütün ayarları kontrol ettikten sonra yine TL olarak görmüyorsanız bu şekilde çözebilirsiniz.

• Ayrıca, iPhone'da Drive uygulaması üzerinden satın almak da çözüm olabilir, eğer App Store üzerinden yaptırıyorsa aboneliği. Youtube Premium'u öyle çözdüm ben mesela, tarayıcıdan ödemeyi kabul etmemeye başlamıştı, App Store üzerinden satın aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.