Şimdi Ara

Yurtdisinda universite diplomasi alindiktan sonra iptal edilebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklasık 2 ay once yurtdisindan bilinen bir universiteden mezun oldum.Herkesin bildigi gibi tezi verip sunumumu yapip bu diplomaya sahip oldum fakat ilk zamanlar kendime guvenim olmadigi icin yardim almaya karar verdim.Calistigim erkek ogretim gorevlisi arkadasin bu isi basaramiyacagini anlayinca 70 sayfayı kendim yazip sadece onun yazdigi 5 sayfayi kullandim.Anlastigimiz gibi parada gonderdim bir kismini fakat yaptiklari o paranin hakkini vermedigi icin 1-2 sinavda yardim etmesi istedim oda sagolsun 2-3 soruda yardimci oldu.Şimdi bu sahis bana santaj yapmakla ve konusmlarimizi ve maillerimizi okula atmakla beni tehtit ve santaj ediyor (whatsapp-email). Ben diplomami aldim apostilimi yaptirdim belcikada ve yasal bir sekilde memleketime dondum bu durumda dolayi diplomamin geri alinmasi mumkun mu ? Biliyorum yaptigim sey dogru degil ama son bir ay kalip 70 sayfayi kendin yazip,sunum ve sinavlardan gecip bu zaman diliminde mezun olmakta kolay degil hatamin farkindayim.Ozellikle avukat arkadaslar ve presedurle ilgili bilgisi olanlar beni bilgilendirirse minnetar olurum.

Saygılar

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:49:3 >
  • Tesekkur ederim cok sagolun bilgilendirme icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.