Şimdi Ara

Yurtdışından 150$ üstü tshirt satın alsam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde forumda herkes telefon veya elektronik aletler ile konu açmış tam emin olamadım.İlk defa birşey satın alcam yurtdışından 8 adet tshirt almayı düsünüyorum.Bunların bana gelirken bi sorunla karşılaşması mümkünmüdür gümrük filan sıkıntı olurmu bir sınırım varmıdır yada özellikle bunların sorun olup olmayacagını satın alacagım sitedenmi yoksa burdan bir yerlere sorarak öğrenebilirmiyim ?
    Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nekratus

Genelde forumda herkes telefon veya elektronik aletler ile konu açmış tam emin olamadım.İlk defa birşey satın alcam yurtdışından 8 adet tshirt almayı düsünüyorum.Bunların bana gelirken bi sorunla karşılaşması mümkünmüdür gümrük filan sıkıntı olurmu bir sınırım varmıdır yada özellikle bunların sorun olup olmayacagını satın alacagım sitedenmi yoksa burdan bir yerlere sorarak öğrenebilirmiyim ?
    Şimdiden teşekkürler

8 adetten gümrüğe kalabilirsin ama onları 2 şer 2şer alırsan sıkıntı çıkmaz sanırım.
  • 8 adet almamım sebebi %35 lik bir indireme sahip olmamdı ama tam emin olamadım bende sorup öğrenmek istedim benim bilgim sadece elektronik aletler kalır :D başka bir bilgim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.