Şimdi Ara

YURTDISINDAN AKSESUAR GETIRMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sımdı arkadaslar fıkırlerınızı alayım dedım oncelıkle ıyı aksamlar bu aralar yurtdısından ıphoone 6/s ıcın kılıf getıtrmeyı dusunuyorum hatta sıparısını verdım sızce nasıl olur gıttıgıdıyorda satsam makul fıyata tutulur mu fıkırlerınızı alabılır mıyım getırıcegım urun assagıdakı gıbıdır sızce satılır mı neler dıyorssunuz ona gore daha bı kac sey getıttırmeyı dusunuyorum bu kılıfları pıyasanın altında tutucam tabı banada kar bırakıcak sekılde dusuncelerınızı alıyım ya da aranızda yapan falan varsa artık

YURTDISINDAN AKSESUAR GETIRMEK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vıolboy -- 8 Aralık 2015; 18:01:07 >

• Hocam zaten o sitelerdeki satıcılar da yurtdışından toplu alarak(yüksek indirimle) bu işi yapıyorlar ve sizin satmak istediğiniz fiyat da hemen hemen aynı rakamlara denk düşecektir. Ve bu işte önemli olan şey kalite. Ben de yurtdışında 10larca eşya getirttim ancak kalitesi kiminin düşük kiminin yüksekti. Biliyorsunuz o sitelerde insanlar size oy vererek güvenilir kılıyor sağlam ürün satmazsanız barınacağınızı zannetmiyorum. Naçizane benim görüşüm bu kadar.
  • Dandik ürün getirip 10 katı fiyatına satmaya çalışırsan bu iş olmaz. Kaliteli ürün bulmalısın. Fiyatı doğru belirlemelisin.
    Kargo havale eft masraflarını düşünmen gerek.
    Basit bir şey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Dandik ürün getirip 10 katı fiyatına satmaya çalışırsan bu iş olmaz. Kaliteli ürün bulmalısın. Fiyatı doğru belirlemelisin.
    Basit bir şey değil.

Bildiğim kadarı ile ticaretini yaparsan maliye ve gümrük denetimine takılırsın ve büyük cezası var

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail_yikilmaz

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Dandik ürün getirip 10 katı fiyatına satmaya çalışırsan bu iş olmaz. Kaliteli ürün bulmalısın. Fiyatı doğru belirlemelisin.
    Basit bir şey değil.

Bildiğim kadarı ile ticaretini yaparsan maliye ve gümrük denetimine takılırsın ve büyük cezası var

Yani işin o kısmı da var. Usulsüzlük cezası kesilirse yaptığına yapacağına pişman ederler Adam'ı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.