Şimdi Ara

Yurtdışından almanın avantajı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Ben tatil için ingilterede bulunacağım iki haftalığına ve bu süreç içinde video kamera almayı düşünmekteyim. Bu konu ile alakalı olarak bi kaç sorum olacak;

1) aldığımız ürünün kdv sini ( tax ) dönerken gümrükte geri alabiliyoruz ama bu internet sitelerinden ( ebay, amazon vs. gıbı ) alınan ürünler içinde geçerli mi acaba yani bu şartlarda da geri alabiliyomuyuz paramızı ( fatura kesilecek internetten alındığında )

2) bu alınan üründe özellikle video kamerada ( sony ) yurt dışından almam sonucunda aynı ürünün türkiyedeki özelliklerinden bi farkı olur mu yani şu meşhur pal / ntsc ayrımı gibi sorunlar söz konusu olur mu acaba ?

Arkadaşlar şimdiden ilginiz için ve cevaplarınız için teşekkür ederim...

• bak ben digital kamera getirtmiştim bi akrabam sayesinde almanyadan...buradaki fiyatına baktım fiyat aynı ama kdv hariç fiyatı aynı...yani bikere kdv falan ödemessin...birde yurtdışından almanın bi faydası oalrak ta tabii aldığın ülkeye göre de değişir,,ürün japon malı olur.benim kameranın altında japon olduğu yazıyor ama fiyatını araştırdığımdaki kameraların altlarında japon yazmıyordu..neydi tam hatırlamıyorum seni yanıltmayım..2.madde olarak yazdığında ben öyle bi sorunla karşılaşmadım..
  • http://www.medyaline.com/medya/tvsistemleri.htm

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

bak ben digital kamera getirtmiştim bi akrabam sayesinde almanyadan...buradaki fiyatına baktım fiyat aynı ama kdv hariç fiyatı aynı...yani bikere kdv falan ödemessin...birde yurtdışından almanın bi faydası oalrak ta tabii aldığın ülkeye göre de değişir,,ürün japon malı olur.benim kameranın altında japon olduğu yazıyor ama fiyatını araştırdığımdaki kameraların altlarında japon yazmıyordu..neydi tam hatırlamıyorum seni yanıltmayım..2.madde olarak yazdığında ben öyle bi sorunla karşılaşmadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: oonderk

http://www.medyaline.com/medya/tvsistemleri.htm

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

bak ben digital kamera getirtmiştim bi akrabam sayesinde almanyadan...buradaki fiyatına baktım fiyat aynı ama kdv hariç fiyatı aynı...yani bikere kdv falan ödemessin...birde yurtdışından almanın bi faydası oalrak ta tabii aldığın ülkeye göre de değişir,,ürün japon malı olur.benim kameranın altında japon olduğu yazıyor ama fiyatını araştırdığımdaki kameraların altlarında japon yazmıyordu..neydi tam hatırlamıyorum seni yanıltmayım..2.madde olarak yazdığında ben öyle bi sorunla karşılaşmadım..

Germany B,G PAL Zweiton B/G
    Turkey B,G PAL -

• Oncelikle cevaplar icin tesekkur ederim. Probleme gelince sorum su yani baktigim kadariyla uk de de color olarak pal kullaniliyo ama sistem farkli ? bu ne demek oluyo arkadaslar ? yani aldigimiz makine turkiye de sorun cikarir mi ? ve hala 1 nolu sorumun cevabini da bulabilmis degilim :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.