Şimdi Ara

Yurtdışından Aöf'ye Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışında Bilg. Müh üzerine lisans yapıyorum şuanda ilk dönemdeyim. Fakat birkaç sebepten dolayı Türkiyeye dönmem gerekiyor.

Cahilliğimi bağışlayın ama direkt size danışayım dedim pek bir bilgim yok bu konuda.

Bilg Müh bölümünü aktarabilirmiyim ? Aktaramayacaksamda zaten 1.dönemdeyim kaybedecek fazla birşeyim yok, işletme veya iktisat okumak istiyorum Yeni bölüm için tekrar YGS LYS sınavına mı girmem gerekiyor, Yoksa direkt kayıt yaptırabilirmiyim ?

Bu arada Türkiyede lisans Bilg. müh 2.öğretim kazanmıştım kayıt felan yaptırmadım yurtdışına çıkacağım için ama kazandığıma dair belgem var zaten öss den

Ayrıca şuanda okuduğum üniversite ve bölümüm de YÖK tarafından tanınıyor o konuda sıkıntı yok.

Bu konuda bilgili arkadaşların cevabını bekliyor ve şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.

• Aynen bende merak ediyorum varmı bilen biri ?
  • yazınızın 2.kısmına yorum yapabilirim bilgisayar müh kazanıp okula kayıt yaptırsaydınız madde ek 1 diye bir uygulama var merkezi yerleştirme ile yatay geçiş hiç bir ders geçmeden başka bir üniversiteye o yılki almış olduğunuz puan ile yerleşebiliyordunuz ama siz kayıt yaptırmamışsınız.hakkınız yok.

madde ek 1 link vericem örnek olarak.http://eski.atauni.edu.tr/yataygecis/

1.kısım için ikinci üniversite uyğulaması için yurt dışından öğrenci almıyorlar diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim.link vericeğim mutlaka inçeleyin.http://auzef.istanbul.edu.tr/kimler-basvurabilir.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan -- 27 Ocak 2017; 17:7:46 >

• bir de anadolu aöf telefon edip sorabilirsiniz 444 10 26 ama oradakiler pek bilmeyebilir siz 0222 335 05 80 i arayın direk öğrenci işleri daire başkanlığndan bilgi alabilrsiniz.
  • Bilgilendirmen için teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.