Şimdi Ara

Yurtdışından cep telefonu Kayıt işlemleri ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, aliexpres gibi bir siteden cep telefonu getirtmeyi düşünüyorum ancak bazı soru işaretlerim var. acaba bu tarz cep telefonlarını Türkiyede nasıl kayıtettirmemiz gerekiyor. ayrıca, böyle telefon getirtip kullanan var mı acaba? büyük sorunlar yaşanabiliyormu? şimdiden teşekkürler

• Android telefonlarda imei'yi her telefoncu değiştiriyor.Sadece gereken eski imei numarası bilinen bir telefon
  • teşekkür ederim
  • Telefona root atip eski bi telefonun imeisini yaziyorlar terminal diye bi program var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışından Türkiye'ye kargo ile Cep Telefonu sokamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

yurtdışından Türkiye'ye kargo ile Cep Telefonu sokamazsınız

Oylede bi sokuyorlar ki.Cok dumen var bu iste.

• niye yurt dışından getirtemeyeyim ki?? aliexpresten alınan ürünler gelmiyormu acaba? gümrük falan sorun olabiliyormu=??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone geçici kayıt
    4 yıl önce açıldı
    GSM modüller ve imei kayıt
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbasoglu

niye yurt dışından getirtemeyeyim ki?? aliexpresten alınan ürünler gelmiyormu acaba? gümrük falan sorun olabiliyormu=??

gümrükten cep telefonu geçirmiyorlar
  • Gidersin gümrüğe memur çağarır zaten sonra sana telefonu geri gönderiyoruz der satıcı insaflıysa paranı iade eder. insaflı memura denk gelirsen bilemem. eskisi gibi değil çok sıkı denetimler var gözümün önünde kadının kırışıklık kremini vermedi. Doktordan alacaksın deyip gönderdi. Bilmiyorum deneyin gözlerinden kaçabilir ama zor ihtimal.. benim patron ne aldıysa geliyor ben alıyorum gümrüğe çağarıyorlar bir numara var bu işte ama
  • eKutunun ustune mp3 player falan yazip her turlu geciriyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.