Bildirim
Yurtdışından (Çinden) Ucuza Numaralı Gözlük ve Güneş Gözlüğü Alma Rehberi!!! (3. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: hystria61
aldıgımız ürün kaç günde geliyor acaba?
2 hafta içinde elinizde oluyor.
Arkadaşlar hiç alış veriş yapan olmadı mı benden başka Gözlük alanlar deneyimlerini aktarırlarsa herkes için daha faydalı olur diye düşünüyorum. -
ben benim imzamdaki buyincoins sitesinden rayban almıştım 13 dolarmıydı neydi belkide 8 dolardı tam hatırlamıyorum, orjinalinden ayırt edilemez bir de gelen gözlük camı pilastik değil gerçekten cam. Bu kadar kaliteli bir şey geleceğini hiç sanmıyordum, sanırım en üst güneş koruması yazıyordu gerçekten de etkili idi. Malesef geldi satın aldık biray geçmedi kaldırıldı. Rayban aviatörmüydü neydi. İnş. size de böyle bir gözlük denk gelirquote:
Orijinalden alıntı: drexelquote:
Orijinalden alıntı: hystria61
aldıgımız ürün kaç günde geliyor acaba?
2 hafta içinde elinizde oluyor.
Arkadaşlar hiç alış veriş yapan olmadı mı benden başka Gözlük alanlar deneyimlerini aktarırlarsa herkes için daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar
ben benim imzamdaki buyincoins sitesinden rayban almıştım 13 dolarmıydı neydi belkide 8 dolardı tam hatırlamıyorum, orjinalinden ayırt edilemez bir de gelen gözlük camı pilastik değil gerçekten cam. Bu kadar kaliteli bir şey geleceğini hiç sanmıyordum, sanırım en üst güneş koruması yazıyordu gerçekten de etkili idi. Malesef geldi satın aldık biray geçmedi kaldırıldı. Rayban aviatörmüydü neydi. İnş. size de böyle bir gözlük denk gelir
Alıntıları Göster
Arkadaşlar bir tek ben mi aldım, alan başka kimse yok mu sesiniz hiç çıkmıyor?
-
Mesajım bulunsun yaza doğru güneş gözlüğü ve çerçevesiz gözlük lazımquote:
Orijinalden alıntı: drexel
Arkadaşlar bir tek ben mi aldım, alan başka kimse yok mu sesiniz hiç çıkmıyor?
Alıntıları Göster -
öncelikle çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler. ben de verdim sipariş gelince deneyimlerimi buraya aktarırım. mümkün olduğunca abartmamak lazım yurtdışından alışverişi ihtiyacınız yoksa .quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
Mesajım bulunsun yaza doğru güneş gözlüğü ve çerçevesiz gözlük lazım
Alıntıları Göster -
sitede şuan 2 alana 1 bedava bilgilerinize...quote:
Orijinalden alıntı: hlkcrcck
öncelikle çok faydalı bir konu olmuş teşekkürler. ben de verdim sipariş gelince deneyimlerimi buraya aktarırım. mümkün olduğunca abartmamak lazım yurtdışından alışverişi ihtiyacınız yoksa .
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 26 Şubat 2012; 11:24:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rfve
sitede şuan 2 alana 1 bedava bilgilerinize...
Güzel kampanya yapmışlar. O kampanyadan 1 hafta önce kardeşime 3 tane gözlük aldım. Bilseydim beklerdim, neyse umarım burada yararlananlar olur. -
quote:
quote:
Güzel kampanya yapmışlar. O kampanyadan 1 hafta önce kardeşime 3 tane gözlük aldım. Bilseydim beklerdim, neyse umarım burada yararlananlar olur.
gözlükler geldimi acaba .?
biraz detay - kalite vs bilgi verebilirmisiniz.? görsel falan eklermisniz.? -
quote:
quote:
quote:
Güzel kampanya yapmışlar. O kampanyadan 1 hafta önce kardeşime 3 tane gözlük aldım. Bilseydim beklerdim, neyse umarım burada yararlananlar olur.
gözlükler geldimi acaba .?
biraz detay - kalite vs bilgi verebilirmisiniz.? görsel falan eklermisniz.?
Konuyu en başından itibaren okursanız, tüm sorularınızın cevabının konuda olduğunu göreceksiniz
-
quote:
Konuyu en başından itibaren okursanız, tüm sorularınızın cevabının konuda olduğunu göreceksiniz
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum tabiikide baştan beri okudum . hatta birkaç kez.
ben son siparişiniz konusunda bilgi istemiştim.
yeni verdiğiniz olan 1 hafta olmuş . elinize geçtimi diye sordum. kalitede değişiklik varmı falan diye.
ayrıca çerçevesiz modelde standar olarak gözlük camı olarak bildiğimiz cam mı gönderiyorlar
yoksa inorganik denen
plastik tarzı cam mı ?
-
quote:
quote:
Konuyu açıldığı günden beri takip ediyorum tabiikide baştan beri okudum . hatta birkaç kez.
yeni verdiğiniz olan 1 hafta olmuş . elinize geçtimi diye sordum. kalitede değişiklik varmı falan diye.
ayrıca çerçevesiz modelde standar olarak gözlük camı olarak bildiğimiz cam mı gönderiyorlar
yoksa inorganik denen
plastik tarzı cam mı ?
Elimize geçti, kalitede değişiklik yok. Gözlük camları çeşit çeşit bedava verilen iki adet gözlük camı var biri 1.50 indeksli diğeri 1.57 indeksli. Organik olup olmadıklarını tam olarak bilmiyorum, ama camlar kaliteli görünüyor bana, organik olabilirler.
Ben Türkiyede tek çerçeve ve cam alacağım parayla 5 adet gözlük ve 2 adette güneş gözlüğü aldım. Aldığım gözlükleri de konuyu açtığımdam beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım göz ile ilgili.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
-
teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: drexelquote:
quote:
yoksa inorganik denen
plastik tarzı cam mı ?
Elimize geçti, kalitede değişiklik yok. Gözlük camları çeşit çeşit bedava verilen iki adet gözlük camı var biri 1.50 indeksli diğeri 1.57 indeksli. Organik olup olmadıklarını tam olarak bilmiyorum, ama camlar kaliteli görünüyor bana, organik olabilirler.
Ben Türkiyede tek çerçeve ve cam alacağım parayla 5 adet gözlük ve 2 adette güneş gözlüğü aldım. Aldığım gözlükleri de konuyu açtığımdam beri kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım göz ile ilgili.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Alıntıları Göster
-
altan kardeş merhaba valla anlat anlat sıkılmıssındır lakın ben site haritasıını çözmedim daha bu single vision vs. bunlar ne elımde recete olmadan alısveriş yapamıyormuyorum cunku benden recete tarihi filan istiyor ben 0.50 dinlendirici bir gözlük alıcam ama teker teker hangi yolu izlicem sitede bilgi verebilirmisin acaba pm den yazdım amaquote:
teşekkür ederim.
Alıntıları Göster -
ödeme seçenekleri olarak bir tek kredi kartı mı var?quote:
Orijinalden alıntı: GZTCBRK
altan kardeş merhaba valla anlat anlat sıkılmıssındır lakın ben site haritasıını çözmedim daha bu single vision vs. bunlar ne elımde recete olmadan alısveriş yapamıyormuyorum cunku benden recete tarihi filan istiyor ben 0.50 dinlendirici bir gözlük alıcam ama teker teker hangi yolu izlicem sitede bilgi verebilirmisin acaba pm den yazdım ama
Alıntıları Göster -
AR Anti-Reflection Coating kısmındaki seçenekleri açıklayacak biri var mı ?quote:
Orijinalden alıntı: suns
ödeme seçenekleri olarak bir tek kredi kartı mı var?
Alıntıları Göster -
evet. 14 martta zennioptical den aldığım 3 gözlük bugun geldi.quote:
Orijinalden alıntı: Smoch
AR Anti-Reflection Coating kısmındaki seçenekleri açıklayacak biri var mı ?
Alıntıları Göster
üstten bir göz attım sorun yok. 150$ paketin dışında yazmasına rağmen gümrükte sorun olmadan geldi.
güzelce küçük bir paket yapmışlar.
3 tane foto çektim . isteyen arkadaşlara yardımcı olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 30 Mart 2012; 11:55:50 >
-
quote:
Kampanya hala devam ediyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: hackteamtr
quote:
Kampanya hala devam ediyor mu?
Hayır maalesef devam etmiyor.
14 mart son tarihti.
bahar kampanyası diye bir kampanya var. şuanda
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X