Şimdi Ara

Yurtdışından Geleni Karşılama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdısından bir misafirim gelecek Atatürk havaalanına ama daha önce seyahat etmemiş biri oldugundan biraz heyacanlı haliyle. Onu en yakın noktada karsılamam lazım ama tam hatırlayamadım pasaport kontrolünden sonra freeshoplar vardı o kısma girmem mümkün degildi sanırım? Bilen bi arkadas yardımcı olabilir mi? Telefon hattı da olmayacak bu konuda nasıl bi çözüm bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silent -- 30 Mayıs 2014; 21:07:02 >

• freeshopların o kısma giremezsin, o bavullarını alıp freeshopların oradan çıktığı kapıda seni görecek.sen dış hatlar binasına git xrayden falan geçtikten sonra ana kapı var yolcuların çıktığı içeride orada bekleyeceksin.zaten görürsün transfer elemanları falan ellerinde kartonlarla hep birilerini bekliyorlar orada.karşılayacağın kişinin yaşı küçük veya çok yaşlıysa, polisin insafına kalmış ama bavulları aldıkları yere kadar girmenede izin verebilirler.
  • Anladım çok teşekkürler ederim. Bavul bekleme bölümüne girmeye ugrasayım en iyisi alırlarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent

Anladım çok teşekkürler ederim. Bavul bekleme bölümüne girmeye ugrasayım en iyisi alırlarsa.

boşuna girmeye çalışma kendini yorarsın oraya almazlar seni herkes gibi kapı çıkışında bekle ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.