Öncelikle merhaba Cihaz bana hediye olarak getirildi hiç bir fikrim yoktu Bu sebeple yurtdışında satılan ggt-i9100g lerden de haberim yoktu. Bugün internet sorunuma çözüm ararken fark ettim ki telefonum g li modelmiş, bir hayal kırıklıgına uğradım bir de internet sorunu üzerine. Forumlarda bu modellere ics gelmeyeceği yazmış bazıları ben çoktan ladım demiş, şimdi kafam orda zaten bir karışık yardımcı olursanız pek sevinirim.
Birde internete başta bağlanıyordum bir kaç gün süperdi ondan sonra turkcell in 1 gb sınırsız paketini aldıgımdan beri bağlanamıyorum. ayarlarımı yasp ı arayıp internet ayarlarımı istedim cihazınız uzaktan veri göndermeyi desteklemiyor dedi, Allah allah noluyor dedim. sonra müşteri hizmetleriniz aradım cihaza veri aktarımı yapamıyoruz bu ürün kaydı yok belki samsung yüklememiştir dedi.. bende dedim ki şaka mı yapıyorsunuz s2 nin ayarları nası sizde olmaz.. Hatun bana cihaz orjinal mi dedi bende evet dedim iphoneların cakmalarını düşününce yani, sonra beni teknoloji servisine aktarırken cihazınız philips marka gözüküyor özel olarak aktarıyoruz demez mi.. işte kafaya o zaman dank etti telefon kırdırıldı ve telefonum internet kullanımına kapatıldı şimdi ne ypacagımı bilmiyorum :(