Şimdi Ara

Yurtdisindan getirilmis CALINTI telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
10.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Geçmiş olsun.

Tesekkürler hocam bu dava süreci boyunca telefonu kullanamayacagim magdur olacagim dava sonuclanana kadar muhtemelen arkadasin dedigi gibi iphone 6 cikar elimdeki telefon ise hicbir ise yaramaz korkum o.
  • Hocam bence biraz zorluk çıkartırsanız halledilir işiniz. Bence idari kişiyle görüşmek istiyorum mantıklı bir açıklama yapılmadan buradan ayrılmayacağım elimde belgesi olan bir telefon nasıl olur da çalıntı olur çalan adam belgesiyle mi çalıp bana sattı diyin hakkınızı arayın. İnanın sessiz sakin bir tavırda olursanız yine baştan savma hareket ederler. Sözde hukuk devletiyiz ama hukuksuzluğun en büyüğü bu ülkede ben bunu bilirim.
  • Gevye ile çalışabilir yada ne bileyim pek bir bilgim yok boşuna savcılıkla uğraşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 31 Ocak 2012; 0:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeveloperROCK

quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Geçmiş olsun.

Tesekkürler hocam bu dava süreci boyunca telefonu kullanamayacagim magdur olacagim dava sonuclanana kadar muhtemelen arkadasin dedigi gibi iphone 6 cikar elimdeki telefon ise hicbir ise yaramaz korkum o.

Telefonu kaça almıştınız?
  • yurt disina ciktiginda tekrardan acilmaz mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Gevye ile çalışabilir yada ne bileyim pek bir konum yok boşuna savcılıkla uğraşma.

Geveylik bir durum yok hocam zira telefon simkilitsiz BTK imei ile iletisimi kisitliyor

@xxxjokerxxx

350 € ya almistim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadTR

yurt disina ciktiginda tekrardan acilmaz mi

Hocam yurtdisinda hicbir kisitlama yok zaten avusturyaya döndügümde tekrar calisir sorunsuz sekilde ama türkiyeye geldigimde vodafone hat takmistim o yüzden daha sonra savciliktan gelebilirler ayrica elimde tüm belgeleri bulunan telefonum ile hirsiz konumuna düsmek komik olur.
  • quote:

quote:

Gevye ile çalışabilir yada ne bileyim pek bir konum yok boşuna savcılıkla uğraşma.

Geveylik bir durum yok hocam zira telefon simkilitsiz BTK imei ile iletisimi kisitliyor

@xxxjokerxxx

350 € ya almistim hocam.

En kötü forumda satarsınız
  • dandik bi telefon alıp onun imeisini ona geçirmek işe yarayabilir
  • quote:

quote:

Hocam yurtdisinda hicbir kisitlama yok zaten avusturyaya döndügümde tekrar calisir sorunsuz sekilde ama türkiyeye geldigimde vodafone hat takmistim o yüzden daha sonra savciliktan gelebilirler ayrica elimde tüm belgeleri bulunan telefonum ile hirsiz konumuna düsmek komik olur.

yarin gidip bagir cagir btk da siz beni magdur ettiniz siz duzeltceksiniz falan de

• quote:

quote:

quote:

@xxxjokerxxx

350 € ya almistim hocam.

Hocam Türkiyede telefonu satma gibi bir durumum olamaz cünkü cihaz Calinti olarak görünüyor bu sekilde bu mali satarsam zaten suc islemis olurum

@cay

Hocam iphone 4 lere imei gecirilmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

@xxxjokerxxx

350 € ya almistim hocam.

Hocam Türkiyede telefonu satma gibi bir durumum olamaz cünkü cihaz Calinti olarak görünüyor bu sekilde bu mali satarsam zaten suc islemis olurum

@cay

Hayır ipod touch gibi tr de telefon olarak kullanılamaz diye satabilirsin mesela ben yarın alıyorum bir tane dediğim gibi cihaz.Birde i4 kaç gblık versiyon? soruna pek yardımcı olamadım ....

• quote:

quote:

quote:

yarin gidip bagir cagir btk da siz beni magdur ettiniz siz duzeltceksiniz falan de

Hocam iste onlarin diyecegi %100 olarak bizlik bir durum yok git savciliga basvur savcilik yazsin acalim diyecekler

• Hocam sen yarın BTK'da bir şansını dene, olmazsa bir de benim dediğim gibi Çankaya Kaymakamlığında Tüketici Hakem Heyeti olması lazım onlara da konuyu bir sor en son çare savcılığa git. Gerçi savcılık belki düşündüğümüz gibi uzun sürmeyebilir. Çok garip ya nasıl Türkiye'de çalıntı durumuna düşebilir akıl alacak gibi değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@xxxjokerxxx

350 € ya almistim hocam.

@cay

Hayır ipod touch gibi tr de telefon olarak kullanılamaz diye satabilirsin mesela ben yarın alıyorum bir tane dediğim gibi cihaz.Birde i4 kaç gblık versiyon? soruna pek yardımcı olamadım ....

hocam siz tam olarak anlamadiniz sanirim söyle anlatiyim mesela bir araba aliyorsunuz araba calinti cikiyor ama sizin elinizde bütün belgeler var siz baskasina bu arabayi satamassiniz cünkü artik siz arabanin calinti ciktigini biliyorsunuz arabayada dava sonuclanana kadar el koyuyor savcilik sonuc olarak siz magdur oluyorsunuz 2 sene sonra o arabanin modeli geciyor eskiyor vs. durum bu sekilde sayilir

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Hocam sen yarın BTK'da bir şansını dene, olmazsa bir de benim dediğim gibi Çankaya Kaymakamlığında Tüketici Hakem Heyeti olması lazım onlara da konuyu bir sor en son çare savcılığa git. Gerçi savcılık belki düşündüğümüz gibi uzun sürmeyebilir. Çok garip ya nasıl Türkiye'de çalıntı durumuna düşebilir akıl alacak gibi değil.

Hocam biraz inceledim de Tüketici hakem heyetlik bir durum yok ortada bir kere mali aldigim yer türkiyede degil ayrica suanda durum tüketici mahkemesi degil ceza mahkemesine düsmüs durumda ayrica iphone un Türkiye degeri baz alindiginda miktar tüketici hakem heyetinin ilgilendigi miktardan fazla

Benimde aklim ermiyor yurtdisindan aldigim bir telefon TR de nasil calinti durumuna düsebilir düsünüyorum diyorum ki türk birisi aldi türkiyede pasaportuna kaydettirdi daha sonra avusturyada satti pasaportuna yeni telefon kaydettirebilmek icinde eski telefonum calindi dedi bu olabilir ihtimal yada türkiyede calindi oraya gitti ama hicbir fikrim yok telefonun bilinen sahipleri arasinda türk yok ama telefoncu türk ondan önceki alinan kisi bulgar kafam iyice karisti ne yapacagimi bilmiyorum yani

• Hocam senin mesajdan sonra hakem heyetinin görevlerine baktım da harbiden o sadece Türkiye'de alınan bir cihaz ayıplı çıkarsa ya da satıcı firmanın yol açtığı olumsuzluklarla falan ilgileniyormuş yani sizin durumla alakası yokmuş. Özür dilerim o konuda. Valla ben ilk defa böyle bir şey gördüm aslında bu konuyu konudışı yerine apple bölümüne açarsanız belki başına gelmiş olan ya da BTK hakkında daha fazla bilgi sahibi olan biri eminim çıkar. Senin için daha yol gösterici yorumlar gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

Hocam senin mesajdan sonra hakem heyetinin görevlerine baktım da harbiden o sadece Türkiye'de alınan bir cihaz ayıplı çıkarsa ya da satıcı firmanın yol açtığı olumsuzluklarla falan ilgileniyormuş yani sizin durumla alakası yokmuş. Özür dilerim o konuda. Valla ben ilk defa böyle bir şey gördüm aslında bu konuyu konudışı yerine apple bölümüne açarsanız belki başına gelmiş olan ya da BTK hakkında daha fazla bilgi sahibi olan biri eminim çıkar. Senin için daha yol gösterici yorumlar gelebilir.

Hocam rica ederim düsünmen yeterli konuya buraya acmamin sebebi daha cok insan oldugu icin durumu yasamiz biri veya bir hukukcu arkadas görür yol gösterir diye yazdim
  • Arkadaslar BTK ile tekrar iletisime gectim ve sert cikistim öncelikle Telefonun savcilik karariyla degil bireysel basvuru ile kapatildigini ögrendim ve sadece bireysel basvuru ile tekrar acilabildigini söylediler yani savciliga gitsem bile BTK telefonu hicbirsekilde acmayacagini söylüyor.Sadece telefonu calinti diye kaydettiren kisi BTK ya basvurursa aciliyormus.Bu nasil is anlamadim gitti !
  • Yukari
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.