Selamlar, daha önce panasonic sd9 kullanıyorum kaybettim yada çalındı. Hongkong dan çok uygun bir fiyata almıştım, uzun süredir modellere bakmıyorum Şu an yine HK dan alma durumun var, ne almalıyım?
İstediklerim; 1080p/60 proggresive SD card dahili veya harici 3D opsiyonel lens destekli olabilir şart değil direkt 3d olması Şarj süresi 2saat + herhalde bu hala hepsine aynı..geliştirelemedi. daha önce 3CCD idi lensi, sanırım şimdi CMOS ve 3CMOS ağırlıklı modellere geçmişler ? +diğer standart panasonic özelikler 5.1, OIS vss..
bütçem (amerika fiyatlarını baz alabiliriz) maksimum $800-900 desek, hangi modeli önerirsiniz ?
Burada olmayan modelleri almayın. Almışken yeni model terch edilmeli.
Şuan panasonic in o fiyat ta en yeni ürünü x900 modeli. Tm900 modelinden benim gördüğüm tek farkı geniş açı değerinin 29 mm den başlaması, tm900 de bu değer 35 mm. Şarj ne yazık ki 2 saat üzeri gitmiyor. Bendeki tm900 full şarjda 1.30 saat çekim süresi gösteriyor.Tabi bu sorunu yüksek kapasiteli batarya ile aşabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: by_efendy34
Şuan panasonic in o fiyat ta en yeni ürünü x900 modeli. Tm900 modelinden benim gördüğüm tek farkı geniş açı değerinin 29 mm den başlaması, tm900 de bu değer 35 mm. Şarj ne yazık ki 2 saat üzeri gitmiyor. Bendeki tm900 full şarjda 1.30 saat çekim süresi gösteriyor.Tabi bu sorunu yüksek kapasiteli batarya ile aşabilirsiniz.
Orjinal batarya 1250 mah. 3200 batarya ile çok rahat 3 saat üzeri çekim yapman lazım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: smoker_1979
quote:
cevaplar için teşekkürler, kısaca birazda fiyata bağlı olarak x900 veya tm900 arasından bir seçim yapacağım. her 2 modelde sanırım 1250Mah geliyor değil mi ?
Bu arada panasonic farklı bir yazılım kullanıyormu ? eskiden hdwriter diye bir berbat yazılım çıkıyordu , edit etmek, direk cd ye filan yazmak için son derece kullanışsız bir programdı.
quote:
Orijinalden alıntı: casparza
cevaplar için teşekkürler, kısaca birazda fiyata bağlı olarak x900 veya tm900 arasından bir seçim yapacağım. her 2 modelde sanırım 1250Mah geliyor değil mi ?
Bu arada panasonic farklı bir yazılım kullanıyormu ? eskiden hdwriter diye bir berbat yazılım çıkıyordu , edit etmek, direk cd ye filan yazmak için son derece kullanışsız bir programdı.
o kadar çok 3. parti yazılım varken panasonicin kendi yazılımına gerek duyar mısınız, tartışılır?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme