Bildirim
Yurtdışından HTC ONE X9 Aldım Sizce Fiyatı Nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye fiyatlarına göre tabii ki mükemmel bir fiyata almışsınız ama maalesef yurtdışı fiyatları ile bir bilgim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 22 Eylül 2016; 23:57:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
Türkiye fiyatlarına göre tabii ki mükemmel bir fiyata almışsınız ama maalesef yurtdışı fiyatları ile bir bilgim yok
yok hocam türkiye fiyatlarına göre olması yeterli :D telefon özellikleri iyi buldum sizin de bilginiz var mı one x9 ile ilgili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DetectiveFusco -- 23 Eylül 2016; 0:33:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DetectiveFusco
quote:
Orijinalden alıntı: Silenforce
yok hocam türkiye fiyatlarına göre olması yeterli :D telefon özellikleri iyi buldum sizin de bilginiz var mı one x9 ile ilgili
Özellikleri GSMArena'da güzel gözüküyor,işlemcisi sadece biraz fazla güç tüketir Qualcom'lara göre o kadar.Ram miktarı ve hafıza miktarı da gayet yeterli düzeyde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
up -
Telefonu canlı olarak gördüm ve ben de almak istiyorum çok beğendim. Hangi ülkeden aldınız? sanırım Türkiyeye gelmeyecek gibi. en iyisi yurtdışından getirtmek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X