Şimdi Ara

Yurtdışından ipod getirtmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abd'de apple store haricinde,Büyük güvenilir marketler önerebilir misiniz? Önceki konu doğru düzgün cevap bile verilmeden kilitlenmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radeon88 -- 29 Nisan 2011; 17:54:03 >

• BestBuy mağazalarına bakabilirsin.
  • çok teşekkür ederim şu an internetten alacağım aletin fiyatına baktım
    apple store 'dan bile ucuz geldi Sale: $274.99 yazıyor.Apple store'de alacağım alet(touch 32) 299$ idi.Acaba bu fiyat online satış fiyatı mıdır.yoksa gerçek fiyatı mı (vatan bilgisayar gibi)
    Bu da adres bestbuy usa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radeon88 -- 29 Nisan 2011; 18:03:53 >
  • Orasını bilemeyeceğim ama aynı fiyattır die tahmin ediyorum. İnternetten alacaksanız Amazon USA'ya da bakabilirsiniz.
  • apple storeden nasıl alacağız ? türkiyeye kargoluyorlarmı?
  • app store türkiyeye göndermez türkiyein yetkili satıcısı bilkom
  • internetten aldırmayacağım.Tanıdıdıgım ABD'den bir kaç gün içinde gelecek.Bestbuy'a ve ya apple store gidip almasını isteyeceğim.

quote:

apple storeden nasıl alacağız ? türkiyeye kargoluyorlarmı?

tr'ye satış, kargo yok bildiğim kadarıyla bir tek E-bay'den shipping gordum tr'ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikandan İpad almak
    12 yıl önce açıldı
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: guncul

Sadece USA ve Canada için geçerli.
    Zaten posta kodu giriyorsunuz kargo adresi için, ona göre yer çıkıyor.
    Zaten yollasalar bile TR deki fiyattan pahalıya gelir, kargo ücreti olacak, gümrük vergisi olacak %20.
    Kısacası yurtdışından kargo ile almak hiç mantıklı değil.
    Getirip satanlardan alın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

quote:

Orijinalden alıntı: guncul

Sadece USA ve Canada için geçerli.
    Zaten posta kodu giriyorsunuz kargo adresi için, ona göre yer çıkıyor.
    Zaten yollasalar bile TR deki fiyattan pahalıya gelir, kargo ücreti olacak, gümrük vergisi olacak %20.
    Kısacası yurtdışından kargo ile almak hiç mantıklı değil.
    Getirip satanlardan alın daha iyi.

sen nerden aldın hacı ? güvenilir bir satıcı varmı sıfır ipod touch 8 gb alacamda
  • Ben 2 tane sıfır 32 Gb aldım
    İlkini USA dan 475 Tl ye getirttim, açmadan 600 e İzmir e satıldı
    Daha sonra TR de satan birinden sıfır 545 Tl ye 12 taksitle aldım, onu da bugün 460 Tl ye yine İzmir e sattım
    Gittigidiyor, SanalPazar ve Sahibinden.com dan kredi kartıyla alabilirsiniz
  • Ben de Best Buy'dan alacağım bir akrabam vasıtasıyla. 274 $ + tax ise internet satış fiyatı. Tabi kargo parası vs. derken aynı fiyata denk gelir mi bilemiyorum ABD içinde. Mağazalarda 299 + tax şeklinde fiyatı varmış.
  • 274+(yüzde 7 vergi) extra servis istemeden 290$ civarı oluyor.Bende yeni sipariş verdim 445 tl civarına geleceğini düşünüyorum.İpod gelince bilgilendiririm seni.Abd bestBuy için konuşuyorum.
  • Az önce baktım ben de baktım, 274+vergi+shipping parası o da dediğiniz gibi 290-300 $ arası oluyor. Sipariş verdim derken siz kendiniz mi internet üzerinden sipariş verdiniz?
  • Hayır.Bir tanıdığım şu an abd'de bestBuy a gidip kendi alacak ve bana getirecek.Shipping Tr'ye yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.