Şimdi Ara

Yurtdışından kayıtsız NOTE 3 N9005 getirtmeyi düşünüyorum ama??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurtdışından kayıtsız bir note3 getirtmeyi düşünüyorum ama pasaportum yok onu ne şekilde işletip kullanabilirim??

tecrübesi ya da daha önceden yapmış olan varsa yardımcı olabilir mi?

• öğrenebildiniz mi bende aynı sorundan müzdaribim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TroppX

öğrenebildiniz mi bende aynı sorundan müzdaribim ?

tek yol pasaport.. imei atımı oluyor ama telefona format atınca gidiyor ve garanti çözüm degil yani 80 lira istemişlerdi oda kesin değil telefonun kapanma sorunu olabilir dediler bende yaptırmadım pasaporta işlettim.
  • valeron06 kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsınız hocam hem yasal yol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tevfikkavil kullanıcısına yanıt
    aynen öyle sıkıntısız
  • quote:

Orijinalden alıntı: valeron06

quote:

tek yol pasaport.. imei atımı oluyor ama telefona format atınca gidiyor ve garanti çözüm degil yani 80 lira istemişlerdi oda kesin değil telefonun kapanma sorunu olabilir dediler bende yaptırmadım pasaporta işlettim.

Baska bi yolu yok malesef bildiğim kadari ile note 3lere imei atılamıyor.. Aynen arkadasın dediği gibi imei cozum degil aksine sorun guncellemi ota veya kıesden yapamazsanız.Odın ile guncelleme yapayım derseniz bu sefer de imei ucar gıder bence ya almayın yada bir yakınınızın pasaportu uzerine kayıt ettirmeye calısın yoksa pasaport kayıt hakkını200-300 tl arasında 2. el kısımında satıyorlar karar sızın..

• quote:

aynen öyle sıkıntısız

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

quote:

quote:

Baska bi yolu yok malesef bildiğim kadari ile note 3lere imei atılamıyor.. Aynen arkadasın dediği gibi imei cozum degil aksine sorun guncellemi ota veya kıesden yapamazsanız.Odın ile guncelleme yapayım derseniz bu sefer de imei ucar gıder bence ya almayın yada bir yakınınızın pasaportu uzerine kayıt ettirmeye calısın yoksa pasaport kayıt hakkını200-300 tl arasında 2. el kısımında satıyorlar karar sızın..

arkadaşın dediği gibi note 3 imei atmak biraz sıkıntılı telefon hiç olur bir pasaport bulmadan almayın derim ben 120 verip sıkıntısız kullanın derim

• İmei atılan o gelecek telefonda 4g yi kullanamazsınız.
    tarayıcınız yavaş olur
    Güncellemede illaki imei kaybolma riski çok yüksek.
    Şebekeniz kapalı alanlarda çekmeyebilir.kesintiler yaşarsınız.
    En iyisi gidin pasaport kayıt hakkını satan birinden alın yada bulun illaki pasaport kaydı yapın hocam .ben düşmüştüm zamanında siz düşmeyin

• byaahmet kullanıcısına yanıt
    hayır ya tabi ki yasal yapacağım kendim imei attırırsam zaten güncellemeliri felan alamam ki :D yani demek istediğim bu pasaport kayıt işlerini felan yaptırabilirmyim telefoncularda ne biliyim ankarada oturuyorum.eğer olmazsa dedem hac sırasını beklerim :D benimde pasaportum var fakat 1 ay içinde yurdışı seyaheti yapmadım :S
  • quote:

hayır ya tabi ki yasal yapacağım kendim imei attırırsam zaten güncellemeliri felan alamam ki :D yani demek istediğim bu pasaport kayıt işlerini felan yaptırabilirmyim telefoncularda ne biliyim ankarada oturuyorum.eğer olmazsa dedem hac sırasını beklerim :D benimde pasaportum var fakat 1 ay içinde yurdışı seyaheti yapmadım :S

pasaport kayıdı yapmak çok kolay. öncelikle 119tl harcı herhangi bir bankaya yada vergi dairesine pasaport sahibi kişinin tc si ve telefonun imeisi ile yatırıyosunuz. gerisini pasaport sahibi e devlete giriş yapıp ordan kayıt ediyor bu kadar işlem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.