Şimdi Ara

Yurtdışından kredi kartı ile alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda yurtdışına gideceğim. Birkaç teknolojik ürün alacağım. Hepsini nakit ödemek istemiyorum ama zarar edeceğime nakit ödeyim diyorum. İş bankası maximiles kredi kartı kullanıyorum. Bankayla görüştüm, gittiğim ülkenin kurundan önce dolara sonra TL'ye çevirip %1 komisyonla TL olarak ödeyeceğimi söyledi. Bu da meblağ yüksek olunca mantıklı olmuyor. Daha önce bunu tecrübe eden var mı? Bankalarınızın bu tarz kampanyası filan var mı acaba komisyonsuz alışverişe olanak sağlayan? Yada bankacı arkadaşların bir önerisi? 2 haftam olduğu için yeni kart başvurusunda da bulunabilirim.

• Euro kullanan bir ülkeye gidiyorsanız, Yapı kredi, Garanti veya Teb'in kredi kartlarını kullanabilirsiniz. Euro hesap özeti açmanız gerekiyor. Euro olarak komisyonsuz ödersiniz Euro hesabınızdan.
  • buradaki sıkıntı banka kuru kaçtan hesaplıyor ? şuan 5.85 ama banka 5.95 den hesaplarsa zarar %1 den çok fazla olurç
  • Doviz ekstre talebinde bulunun

Ne harcarsanız onu ödersiniz

321 dolar harcadıysanız ekstre kesilince 321 dolar ödersiniz

Doları uygun gördüğünüz bir anda alırsınız
    Komisyon vb derdi olmarahatça istediğiniz saatte alışveriş yapabilirsiniz

Euro dolar fark etmez, çoğu bankada var bu hizmet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi kartinda yabanci hesap olarak eur sterlin veya dolar uzerinden secebilirsinz diye biliyorum ilk acilista

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.