Şimdi Ara

Yurtdışından Macbook Fikir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben macbook pro almayı düşünüyorum doğal olarak amerika apple store'dan almak çok cezbediyo insanı fakat oraya gidip alma şansım yok.

Benim aklıma bişey geldi ama belkide çok saçmadır yani sadece bi fikir bunu sorucaktm size.

şimdi ben türkiyeden bozuk bi mac bulup bunu kutulayıp amerikadaki bi arkadaşıma yollasam ptt kargo ile. Açıklamayada cihazı tamire yolladığımı yazsam.
    Arkadaşım bana oradan benim istediğim modeli satın alıp tekrar gönderse ve oda açıklama kısmına Tamir görmüş ürün tarzında birşeyler yazsa ve kargoya verse.
    Gümrükte sorun yaşarmıyım cihaza el koyarlarmı yada vergi isteme gibi bir durum sözkonusu olurmu?

• Niye o kadar uğraşıyorsun ebay'dan alsana yada ark. Sana direk alıp yollasın işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Niye o kadar uğraşıyorsun ebay'dan alsana yada ark. Sana direk alıp yollasın işte

gumruge takilip vergi odemesin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: kediyekafatutanfare

Niye o kadar uğraşıyorsun ebay'dan alsana yada ark. Sana direk alıp yollasın işte

gumruge takilip vergi odemesin diye

Kendi alıp gelsin (olur mu bilmiyorum ama)

• malesef getirme durumu yok. türkiyeye gelicek olsa olur ama yanında getirmesinde sorun çıkmıyo bildiğim kadarıyla. benim derdim kargoyla yollatmak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.