Şimdi Ara

Yurtdisindan Notebook alip Turkiye'de Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, Turkiye disindan notebook alip da Turkiye'de kullananiniz var mi?
    Merak ettigim; garanti olayi nasil oluyor?
    Bozuldu da hic servise goturduyseniz bir problem yasadiniz mi garanti konusunda? ya da onarim surecinde?
    Donerken laptop almayi planliyorum, tecrubenizi paylasir misiniz lutfen.
    Tesekkurler.

• Bir arkadaşım Amerika'dan HP getirtmişti. Servise de götürdü ve para vermedi diye hatırlıyorum...
  • peki yurtdışından akldığımız notebookun klavye sorununu nasıl hallediyoruz? klavyeyi değiştirme imkanı var mı? varsa kaça maloluyor?
  • aldığın marka önemli,
    benim bildiğim acer ve hp'de uluslar-arası 1 yıl garanti var,
    tr'de servise götürdüğünde hiç sorun çıkarmıyorlar, ücretsiz bakıyorlar, ama dediğim gibi 1yıl.

kalavye içinde yapıştırmalar var,
    sen windows'tan q klavyeyi seçiyorun, sonra ona göre o harf çıkartmalarını klavyeye yapıştırıyorsun,
    o şekilde kullanabiliyorsun.
  • Amerika'dan almanın en büyük dezavantajı, Türkiye'de standart olarak 2 yıl garanti verilirken Amerika'da standart olarak 1 yıl garanti veriliyor. Yani ek ücret ödeyip daha uzun garanti seçeneklerinden satın alman iyi olabilir.
  • benim acer ı götürdüm bi sorun çıkmadı dvd yi değiştirdiler.acer tr de çok iyi bence
  • Benim Acer 5602 nin DVD yazıcısında sorun çıkmıştı. Geçen hafta değiştirdim.
    Eski DVD Pioneer DVD-RW DVR-K16RS modeldi. Yeni takılan Matshita UJ-840D model
    Bu iki model arasında performans ve kalite farkı var mı arkadaşlar?
  • ben aldım lap top aralıkta ulkeye donucem burada sordum hp nin uluslararası 1 yıl garantisi war klavye olayını da q sectim ole kullanıyorum ulkeye donunce cıkartma alıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.