Arkadaslar, Turkiye disindan notebook alip da Turkiye'de kullananiniz var mi? Merak ettigim; garanti olayi nasil oluyor? Bozuldu da hic servise goturduyseniz bir problem yasadiniz mi garanti konusunda? ya da onarim surecinde? Donerken laptop almayi planliyorum, tecrubenizi paylasir misiniz lutfen. Tesekkurler.
Bir arkadaşım Amerika'dan HP getirtmişti. Servise de götürdü ve para vermedi diye hatırlıyorum...
peki yurtdışından akldığımız notebookun klavye sorununu nasıl hallediyoruz? klavyeyi değiştirme imkanı var mı? varsa kaça maloluyor?
aldığın marka önemli, benim bildiğim acer ve hp'de uluslar-arası 1 yıl garanti var, tr'de servise götürdüğünde hiç sorun çıkarmıyorlar, ücretsiz bakıyorlar, ama dediğim gibi 1yıl.
kalavye içinde yapıştırmalar var, sen windows'tan q klavyeyi seçiyorun, sonra ona göre o harf çıkartmalarını klavyeye yapıştırıyorsun, o şekilde kullanabiliyorsun.
Amerika'dan almanın en büyük dezavantajı, Türkiye'de standart olarak 2 yıl garanti verilirken Amerika'da standart olarak 1 yıl garanti veriliyor. Yani ek ücret ödeyip daha uzun garanti seçeneklerinden satın alman iyi olabilir.
benim acer ı götürdüm bi sorun çıkmadı dvd yi değiştirdiler.acer tr de çok iyi bence
Benim Acer 5602 nin DVD yazıcısında sorun çıkmıştı. Geçen hafta değiştirdim. Eski DVD Pioneer DVD-RW DVR-K16RS modeldi. Yeni takılan Matshita UJ-840D model Bu iki model arasında performans ve kalite farkı var mı arkadaşlar?
ben aldım lap top aralıkta ulkeye donucem burada sordum hp nin uluslararası 1 yıl garantisi war klavye olayını da q sectim ole kullanıyorum ulkeye donunce cıkartma alıcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme