Şimdi Ara

Yurtdışından notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşım yurtdışından notebook getirmeyi düşünüyor core2duo ve saglam bir ekran kartı olarak istiyor max: 2750 ytl
    asus g1 düşünüyor şuan önerebileceğiniz modeller var mıdır ?

• vaiolar yurtdısında burdakı fıyatına nazaran oldukca uygun ve sony vaioların goruntu kalıtelerı oldukca kalıtelı dıye duydum vaio serisine de bakabılırsın
  • arkadasim ben yurtdisindayim compaq presario v5000 centrino due 1199 euro aldim bir yil garantisi var.hollandaca windovs xp var format atip turkce yuklemek istiyorum.hardisk korumali oldugu icin komple format atamiyorum.bu cihazlarin driver leri hardiskinde sakli selamlar.tirci
  • Amazon.com'da gördüğüm kadarıyla yurt dışında fiyatlar oldukça cazip, eğer kalite istiyorsan Sony Vaio.

Tabi yurt dışında olunca haliyle seçeneklerde birhayli artıyor... Made by Asus etiketli Monster modellerine bakmanı öneririm...
  • öneri dışında hersey söylenmiş lütfen yurtdışından getirilebilecek makul laptop önerileriniz bekliyoruz...

bu arada yurtdısından öneri istedigim başlıkta monster öneren arkadaşa söyleyecek laf bulamıyorum!
  • www.compusa.com,www.bestbuy.com ihityacına göre bu sitelerden bakabilirsin
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    Laptop önerisi
    5 ay önce açıldı
    LAPTOP ÖNERİSİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dell Isnpiron 9400..
    17" Ultra Sharp UXGA TFT - LCD
    Core2duo 2.00 GHZ Processor
    Nvidia Geforce Go7900 gs. gpu..
    2gb. 667 mhz ram
    120 gb. sata 5400 rpm. hdd,
    +orjinal vista home premium..
    DELL usa internet sitesinde konfigürasyondan bu özellikleri seçince çıkan fiyat 1800$

Bu konfigürasyonda bir laptop avına çıkabilir, ya da; eğer amerikaysa yabancı ülkeden kastın, bi tane sipariş edip alabilirsin sabit bir adres bulabilirsen. Şahsen ben öyle yapıcam ve 1 ay sonra amerikaya gittiğimde alıcam yukarıda yazdığım laptop' u. Dell usa sitesine bi bak. Çok avantajlı fiyatları Dell' lerin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.