Arkadaşım yurtdışından notebook getirmeyi düşünüyor core2duo ve saglam bir ekran kartı olarak istiyor max: 2750 ytl asus g1 düşünüyor şuan önerebileceğiniz modeller var mıdır ?
vaiolar yurtdısında burdakı fıyatına nazaran oldukca uygun ve sony vaioların goruntu kalıtelerı oldukca kalıtelı dıye duydum vaio serisine de bakabılırsın
arkadasim ben yurtdisindayim compaq presario v5000 centrino due 1199 euro aldim bir yil garantisi var.hollandaca windovs xp var format atip turkce yuklemek istiyorum.hardisk korumali oldugu icin komple format atamiyorum.bu cihazlarin driver leri hardiskinde sakli selamlar.tirci
Amazon.com'da gördüğüm kadarıyla yurt dışında fiyatlar oldukça cazip, eğer kalite istiyorsan Sony Vaio.
Tabi yurt dışında olunca haliyle seçeneklerde birhayli artıyor... Made by Asus etiketli Monster modellerine bakmanı öneririm...
Dell Isnpiron 9400.. 17" Ultra Sharp UXGA TFT - LCD Core2duo 2.00 GHZ Processor Nvidia Geforce Go7900 gs. gpu.. 2gb. 667 mhz ram 120 gb. sata 5400 rpm. hdd, +orjinal vista home premium.. DELL usa internet sitesinde konfigürasyondan bu özellikleri seçince çıkan fiyat 1800$
Bu konfigürasyonda bir laptop avına çıkabilir, ya da; eğer amerikaysa yabancı ülkeden kastın, bi tane sipariş edip alabilirsin sabit bir adres bulabilirsen. Şahsen ben öyle yapıcam ve 1 ay sonra amerikaya gittiğimde alıcam yukarıda yazdığım laptop' u. Dell usa sitesine bi bak. Çok avantajlı fiyatları Dell' lerin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme