Şimdi Ara

Yurtdışından telefon alacağım..YARDIM LÜTFEN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar..Yurt dışında (Almanya) bulunan arkadaşım vasıtasıyla telefon alacağım fakat telefon bana nasıl gelecek (kargo olarak),ben telefonun parasını arkadaşıma nasıl yollayabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Daha önce bu şekilde alışveriş yapanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?Birde para yollandığında banka para kesiyormuş,bunu en uygun nasıl gönderebiliriz? Teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: murti61
    Merhabalar..Yurt dışında (Almanya) bulunan arkadaşım vasıtasıyla telefon alacağım fakat telefon bana nasıl gelecek (kargo olarak),ben telefonun parasını arkadaşıma nasıl yollayabilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba? Daha önce bu şekilde alışveriş yapanlar varsa yardımcı olabilir misiniz?Birde para yollandığında banka para kesiyormuş,bunu en uygun nasıl gönderebiliriz? Teşekkürler..

parayı paypal western union vs ile yada türk bankaları ile yollayabilirsin ancak o kargo senin eline ulaşmaz gümrükte takılır çöpe gider paran paraya kıy türkiyeden al ne alacaksan yada yakında almanyadan gelecek olan gurbetçi varsa ona getirttir
  • peki ebay üzerinden alanların aldıkları da gümrükte takılıyor mu? burada çok yazan gördüm..ebayden alışveriş yapıp ürünü eline geçen çok insan var..yanılıyormuyum
  • Tehlikeli bir iş.
  • evet arkadaşlar galiba bu sevdadan vazgeçiyorum..araştırdım biraz takılacak gibi.. neyse artık ya gelen birini bakacağız ya da buradan alacağız.. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti61

evet arkadaşlar galiba bu sevdadan vazgeçiyorum..araştırdım biraz takılacak gibi.. neyse artık ya gelen birini bakacağız ya da buradan alacağız.. :(

hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.