Şimdi Ara

Yurtdışından telefon getirtmek!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar babam bugün yarın Hacc a gidecek inşallah.Bu Suudi Arabistanda telefon fiyatları daha mı uygundur? Misal n95 veya n95 8gb. n82 de olabilir.Yani hemen cevap alabilirsem sipariş vericem babama. En geç yarın akşama kadar inş. cevap alırım.

İyi akşamlar

• @mct2002 benim 1 arkadas da babasına aldırcak ordan n95 8g ı 780 ytl ye getirtior türk lirası olarak
    ona göre karar ver
    hoscakal
  • Üff süper ya normalde bu fiyata imkansız burda almak sanırım??.Başka yorumlarda olursa aldıriym ozmn
  • Pasaport ve kimlikinle "ANA" 1 turkcell bayiine gidip kayıt yaptırabilirsin fiyat makul. yalnız 2 kere düşün
  • Pasaport sorun değil 2 tane var zaten de niye 2 kere düşüneyim? Cihaz bozuk felan çıksa doğru elimde kalır ama işte fiyatıda çok uygun yani.Başka fiyatlar da öğrenirsem tam olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Selam arkadaşlar babam bugün yarın Hacc a gidecek inşallah.Bu Suudi Arabistanda telefon fiyatları daha mı uygundur? Misal n95 veya n95 8gb. n82 de olabilir.Yani hemen cevap alabilirsem sipariş vericem babama. En geç yarın akşama kadar inş. cevap alırım.

İyi akşamlar

bu kadar ilginç bir soru olamaz. şimdi kusura bakma da burada arabistanda olupta takılan birini zor bulursun. Babana türkiyedeki paranın 300 dolar altındaki bir parayı ver, ve ona de ki git fiyatlarını sor bir ara beni onay verince al. bu kadar.

Bize ne soruyorsun. Bir kaç kişi daha soruyor böyle soru, gidip bakılır uygunsa alınır. Bu kadar basit. Babana mı güvenmiyorsun? Yer parayı

Şimdiden Allah kabul etsin Haccını

• Yahu ilginçlik bir durum yok ortada.Benden başka soran tabiki olur.Koskoca bölümde mutlaka oralara giden bi akraba vb olmıştur.Ve onların tecrübesiyle ilgili bi iki yorum istedim sadece.
    İyi dileğin için teşekkürler.Allah razı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Yurtdışından ürün getirtmek
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yahu ilginçlik bir durum yok ortada.Benden başka soran tabiki olur.Koskoca bölümde mutlaka oralara giden bi akraba vb olmıştur.Ve onların tecrübesiyle ilgili bi iki yorum istedim sadece.
    İyi dileğin için teşekkürler.Allah razı olsun

e ama fiyat soruyorsun, verirsin parayı fiyat uygun ise alır. bu kadar basit. Ki bilir belki bir kampanyaya denk gelir filan, yurtdışına gidilince insanın cebinde her zaman böyle fırsatlar için para olur.
  • Evet arkadaşlar ya en son bi arkadaş saolsun yazmış n95 8gb 780 ytl diye.Acaba başka fiyat bilgisi olan varmı
  • puahahahahahha

abi benimde babam haca gitti ama bayağı oldu n95 almış süper bir telefon ama daha gelmedi

orada çok ucuzmuş
  • evet aslında bılgısı olan varsa yzarsa sevınırım benımde annem gıdecek allah kısmet ederse bakalım bende 1 telefon kapmayı dusunuyorum n95 felan olursa fena olur
  • alınır alınmasına ama arıza yaparsa elinizde patlar
  • quote:

alınır alınmasına ama arıza yaparsa elinizde patlar

ya bırak ewren yaaa
    Sen aldın tabi KVK'lı N95 8GB'ı...bastın parayı...Tuzun kuru
  • 30 dkka sonra yola çıkıyor.İnş uygun olurda fiyatı alınır
  • ya sallayın garantiyi. gerçekten. bakın cihaz bozulursa zaten yapılması zor o ayrı konu fakat,garantili olan ürünlere de adam gibi garanti hizmeti verilmiyoki. tabi bu benim görüşüm. şöyle bi durumda var,şimdiye kadar kullandığım garantili hiçbir cihazı garantide tamir ettiremedim,e tabi hepsi boaulmadı ama Türkiye de ki garanti sistemi çok acayip.
  • aslında bugün ben de benzer bişiy araştırıyordum o sırada öğrendim.

şuna dikkat etmek lazımmış;

mesela telefonu 2007'de aldın. 2007'nin son 1-2 gününde geri döndün.
    hemen kayıt yapmazsan, 2008 başlar başlamaz hakkın gidiyormuş elinden.
    yeniden çıkış yapmadan kayıt ettiremiyorsun.

babanızın dönüş tarihine bir bakın bence önce.
    sonra ona göre alış vs. kolay :)
  • Suudi ARabistan da oldukça makul fiyata bulunabiliyor. Orada çalışan bir arkadaşımıza sordurduk, o da gidip bir satıcı ile görüşmüş. N95 yaklaşık 650-700 YTL gibi fiyata, N95 8GB ise 750-800 YTL arası bir rakama satın alınabiliyor. Tek kusuru ise tuş takımında genelde arapça harflerin de olması...

Sırf o ihtimal yüzünden ben N95 8GB'yi Sİngapur'a giden bir arkadaşıma aldırdım. Oradan da 830 YTL'ye mal oldu...
  • Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.

@alpatalik : babam 2007 yılı içerisinde gelecek büyük ihtimal.O konuda bi sorun olmaz sanırım.

@Cacavs : Valla tuş takımı benim için hiçte önemli değil.Başka bi fark olmaz herhalde. Sadece tuş takımı arapça ise o değiştirilebilir sanırım?
    Ayrıca fiyat da uygunmuş almışken direk n95 8gb almak lazım.Arada fark yokmuş fazla.Benim n73me kaç para eder acaba satsak
  • quote:

Yorumlarınız için sağolun arkadaşlar.

@alpatalik : babam 2007 yılı içerisinde gelecek büyük ihtimal.O konuda bi sorun olmaz sanırım.

@Cacavs : Valla tuş takımı benim için hiçte önemli değil.Başka bi fark olmaz herhalde. Sadece tuş takımı arapça ise o değiştirilebilir sanırım?
    Ayrıca fiyat da uygunmuş almışken direk n95 8gb almak lazım.Arada fark yokmuş fazla.Benim n73me kaç para eder acaba satsak

Almışken N95 8gb al tabi, sen n95 e mi gözünü diktin yoksa N95 8 gb aldır bence, hatta ne kadar gerekiyorsa o kadar ver, yani az sık. Çünkü n95 8gb n95 in kıvamı oturmuş hali, Madem oradan alacak ise n95 8gb alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IRFUN4EVER -- 9 Aralık 2007; 13:28:48 >

• selam bende 18 aralıkta türkiyeye doneceğim, yolumun üstünde uçak dubaide duracak oradan amayı düşünüyorum 500euro falan fiyatlar. bakalım halen düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.