Şimdi Ara

Yurtdışından Toshiba marka laptop!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar size bir kaç sorum olucak.ben laptop almaya karar ve yurtdısından laptop alma gibi imkanım var yalnız ınternet gordugum kadarıyla turkıyede satılan laptoplarla yurtdısında satılanlar arasında beya bir fark var mesela almak istediğim marka toshiba ama toshibanın p305 serisini türkiyede bulmak imkansız gibi gözüküyor.asıl soruma gelince olur da ben bu türkiyede olmayan laptopu alır kullanmaya baslarsam ne gibi sorunlar gelebilir basıma (teknik servis,yedel parça vb.).arkadaslar şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lufer -- 31 Temmuz 2008; 8:54:09 >

• eğer yurt dışından notebook alırsan uluslararası garantisini onaylatman gerek.o zaman hiçbir sorun olmaz.bunun hakkında konu açmıştım.bence p300 serisini unut,ondan daha iyi serileri mevcut.Eğer amerikadan alacaksanwww.bestbuy.com dan araştır mağazalarından direk alabilirsiniz.bence toshibanın bi sitesine gir daha iyi bilgisayarlar var.Sana önerim
    F55-Q5023
    G55-Q801
    X305-Q701
    BUNLAR YENİ QOSMİO SERİSİ.Qosmiolar, işçilik ve parça konusunda diğer toshiba serilerinden daha kaliteli.açtığım konulardan bilgi alabirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_25167632/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_23958580/tm.htm
    Bu arada garanti için yazdığım bi yorumu copy-paste yapıyorum şu an
    sende haklısın.genellikle yurtdışında aldığınız bi ürünün uluslararası garantisi mevcut.o garantiyi aldığınız yere onaylatırsanız sorun yok.ama onaylatmazsanız problemler yaşayabilirsiniz.ben bunların hepsini düşünüp kardeşimin başının etini yedim.toshiba yetkilileri demişler ki eğer ülkenizde bir problem yaşarsanız gerekli işlemleri bizim tarafımızdan yapabilirsiniz demişler.gerekirse türkiyedeki toshiba müdürlüğüne gerekli bilgiler verilip sorununuzun çözümü yapılır veyahutta tüm masraflar bize dahil olup ameirkaya ürünü gönderebilirsiniz demişler.en geç 1 ay içinde elinize ulaşır.adamların garanti ve servis koşulları mükemmel.Türkiyemizde malesef bu servis koşulları çok kötü.örnek vermek gerekirse aile dostumuz amerikadan çamaşır makinası almıştı 10 sene oluyor.adamlar teknik servisini türkiyeye gönderip sorunu çözmüşlerdi.oha dedim bende.Türkiyede adamlar dahi gelmeyebiliyor haha.

bu arada aldığın yerde çok önemli muhakkak onaylatman gerek uluslararası garantiyi.

• arkadaşım bende x305 aldıracağım için birde toshibanın türkiyedeki müşteri hizmetlerini aradım uluslararası garanti Türkiyede geçerliymiş 1 sene boyunca.istersen sende bi telefon aç
    0212 340 60 80 müşteri hizmetleri
  • benim butcem yeni qousmo serisini kaldırmaz :D daha mutevazı seyler bakıyorum o yuzden p serısı turkıyedekı a serisinden daha ii geldi her bakımdan o yuzden yurtdısı tercıh edıyorum :D :D bide benım baktıgım sıte toshıbanın amerıkadakı sıtesı ben laptopu suud-ı arabıstandan getırcem acaba fıyatlar sabıtmıdır onu bılmıyorum
  • fiyatları farklıdır kardeşim.un ucuz amerika ve japonya diye biliyorum bu tür teknolojik aletlerde.suudi arabistanda çok dikkatli ol garanti konusunda.o ülkelerde bazen garantisiz işlemler yapılıyor onu biliyorum.türkiyede geçerli olmuyor bildiğim kadarıyla garantilileri sen iyice araştır bence.dediğim gibi müşteri hizmetlerini ara sor bi.
  • suudi arabistanda bulundum orada fiyatlar pek uygun deil türkiyede kampanyaları takip etsen cok daha ucuza alabilrsin...oradan getirttigine deymeyecektir
  • sürekli takip ediyorum burada da ama ne kadar pahalı olursa olsun %18 gıbı kdv sacmalıgı olmucak diye dusunuyorum:D :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.