Bildirim
Yurtdışından uydu internet almak
Apera MT23 Xiaomi ile Uyumlu 67W Turbo Hızlı Şarj Aleti Kablo Dahil Yarım Saatte Doldurur : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBW14ZJV
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dediğim bağlantı çift yönlü -
http://www.net2dish.com/direcway/dw6000-details.html
Ekipmanlar $500 bir defa alınıyor.
Aylık ücret $60 -
http://www.net2dish.com/broadband-satellite-internet/access-speeds.html
Download 500Kbit
Upload 50Kbit
Bu sadece bir örnek, birsürü var böyle firmalar.
ADSL 256'yı örnek alalım: 256Kbit upload, 64 Kbit download. Bu hemen hemen 512K ADSL kadar hızlı, beğenmeseniz başka firmaya geçiyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancsh -- 4 Nisan 2005, 17:12:09 > -
benim merak ettiğim olay mesela ben online oyun oynuyorum fps ping çok önemli bu uydu nette pinglerin yüksek olduğunu duymuştum doğrumudur?
Birde hava şartları kötüleşince veya bulutlu havalarda sorun çıkmıyormu. -
ADSL'deki gecikmeden fazla olacağını sanmıyorum, çünkü gecikme 1 sn.den daha az. Hava şartlarını bilemem ama öyle olsaydı dexar'ın sayfasında da söylerdi. Bence ADSL'in en iyi olduğu halinden daha iyidir uydudaki bağlantı. Yurtdışı telefon görüşmesi yapınca o da uydu üzerinden oluyor, o şekilde karşılaştırabilirsin. -
hoca ekipman,servis bilmemne olayı nasıl olacak?
sen şimdi atıyorum Almanyadan sana bu zımbırtıları getirip,tesisatı kurup gideceklerinimi düşünüyorsun? -
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
sen şimdi atıyorum Almanyadan sana bu zımbırtıları getirip,tesisatı kurup gideceklerinimi düşünüyorsun?
-
bence bu şirketler zaten tr ye hizmet vermeszler bence yani uyduları tr ye yönlendirilmemiştir zaten. -
Teorik olarak Türkiye'den servis alabilirsin, ekipmanları getirtirsin, olur. Kapsama alanı haritasında görmüştüm, Türkiye dahildi. Uyduları TR'ye yönlendirmiyorlar, sen uydu çanağını onların uydularına yönlendiriyorsun. Örneğin hotbird uydusunda birsürü data kanalı var. İhtiyaç olan şeyler uydu modemi, uydu çanağı ve çift yönlü LNB. Bir de yurtdışından uydu Internet hesabı. Yurtdışından Türkiye'ye hizmet vermeyeceklerini sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancsh -- 4 Nisan 2005, 19:12:48 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
sen şimdi atıyorum Almanyadan sana bu zımbırtıları getirip,tesisatı kurup gideceklerinimi düşünüyorsun?
Ekipmanları sen kuracaksın. Uydu çanağını kuramazsan uydu antenciye kurdurabilirsin. Modemi uydu çanağına bağlayacaksın. Ayarlar karışıksa biraz uğraşman gerekebilir ama olmaz değil. -
hoca verdiğin linkte sadece Amerika ile ilgili bilgiler buldum..
nerede yazıyor "Türkiyedede bu işin yapılabileceği?"
link verebilcenmi -
Araştımam lazım ama çok fazla site bulunabiliyor "internet via satellite", "direcway", "satellite internet" gibi kelimelerle arama yapınca. Daha ucuz ekipman ve daha ucuz bağlantı mutlaka vardır. 2 ay önce bir sitede görmüştüm kapsama alanı haritasında Türkiye'yi. -
http://www.satsig.net/ivsat-europe.htm
Bu siteyi tam araştırmadım ama haritalarda Türkiye kapsama alanında. Araştırmayla bulunabilir uygun bir servis sağlayıcı.
Bu haritalarda Türkiye'nin tamamı kapsama alanında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkancsh -- 4 Nisan 2005, 19:41:02 >
-
TR de ben sordum bir kac firmaya 2500 2600 dolar ekipman fiyat cektiler 600 dolara bu is olacak sa hemen alaiym degil mi_? bir de aylik 60 dolar diyorsun dostum -
Ekipman 500 dolar diyordu ilk verdiğim adreste. Bu iş için internette bayağı bi araştırma gerekiyor ama olmaz değil. Araştırarak aylık 30-40 dolara da bulunabilir (256Kbit yeterli olabilir, hiç olmasa servis kaliteli olur). Üstteki 60 dolar olan 500Kbit'ti. -
We don't sell boxes, we solve problems
Biz kutu satmıyoruz, problemleri çözüyoruz.
Bu söz uydu internet sağlayıcı sitelerden alıntı. Keşke telekom da bu sözü örnek alsa. -
yurt disindan cihaz gelcekte gumrukte bir dunya muamele ve fiyat birden 1500 doalr olacak moral bozucu -
Belki 500 dolardan daha ucuza da bulursun. Yurtdışında bir tanıdığın varsa bir tane getirtebilirsin belki. -
acaba bu urunler TR de ikinci el bulmak mumkun mu?
Benzer içerikler
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- dns probe finished no internet
- ping yerel domain 4/0
- dns değiştirmek güvenli mi
- telefondan wifi engeli kaldırma
- nvidia h200
- hotspot ne demek
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X