Bildirim
Yurtdışından vergisiz Laptop almak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Böyle birsey mümkün degil. Gelen her paket ten vergi alinir yani kaçma olasiligi %0 tepe tepe verirsin. Ögrenci olman birşey degistirmiyor. Ancak abd gidip oradan ürün alip tr ye gelir isen vergi vermezsin. Akraba var ise Sana alip getirsin yoksa vergi vereceksin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öğrenciler eğitim için kullanıyor gösterip vergiden muaf olabiliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu Erasmus icin geçerli. Tr içerisinde geçerli degil dostum yani o vergiyi devlet alacak
Yanlış biliyorsun dostum.İyice araştırmanı tavsiye ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tamam link at bilgilendir okuyalim neymis.
BakiKaracay.comYurt Dışından Dönüşte Vergiden Muaf Eşya Getirme Şartları | BakiKaracay.comhttps://bakikaracay.com/yurtdisindan-turkiyeye-vergi-odemeden-esya-getirme-sartlari
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Yaziyi okudugu nuza Emin misiniz? Bunlar hepsi yurtdişindan geliyorsaniz geçerli yani malesef o saydigi cogu şey gümrük ten geçmez. Tekrar ediyorum TR içerisinde vergi vermeme gibi olayi söz konusu degil. Boyle bir seyde yazmiyor 1 dolar lik da alsan vergi vereceksin. Sadece yurtdişina giden ögrenciler tax free den yararlanabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yaziyi okudugu nuza Emin misiniz? Bunlar hepsi yurtdişindan geliyorsaniz geçerli yani malesef o saydigi cogu şey gümrük ten geçmez. Tekrar ediyorum TR içerisinde vergi vermeme gibi olayi söz konusu degil. Boyle bir seyde yazmiyor 1 dolar lik da alsan vergi vereceksin. Sadece yurtdişina giden ögrenciler tax free den yararlanabilir
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X