Şimdi Ara

YurtDışından YGS-LYS Başvurusu Ve Sınav Giriş Yeri Sorunum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam benim okumak istediğim bölüm Japon dili ve edebiyatı ve ben bu bölümü Türkçe üzerinden okumak istiyorum.

fransızca öğrenmek neredeyse benim 2 yılımı alır ki fransızca"yı sevmiyorum.

İnsanların yaşam.biçimleri farklıdır hocam, kimisi x ile dünyanın en mutlu insanı olurken kimisi 7x ile dünyanın en mutsuz insanı olur.

Burada mutlu değilim, ben hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Yani bilemiyorum, ayrıca avrupa"da faşizmde almış başını gitmiş durumda.

Ve her geçen gün dahada artıyor, ben sadece hayattan zevk almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşamaya gitmiyorum beyler ayrıca sizin yaşlar kaç ygs forumundayız :D ben mezunum 98'liyim.
    babam devlet memuru yeşil pasoport hakkım da var gidersem 1-2 haftalığına gezmeye ve jdm etkinliklerini izlemeye giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 18 Nisan 2017; 21:12:20 >
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Normalde bırakmasaydım bu yıl üniversite 3"tüm hocam,.Ama şimdi ygs bölümünde hazırlık kasıyoruz.

Evet güzel JDM etkinlikleri var, sana bir tane Nissan Skyline GTR R34 yakışır, şöyle RB26 tam senlik makina.

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

yaşamaya gitmiyorum beyler ayrıca sizin yaşlar kaç ygs forumundayız :D ben mezunum 98'liyim.
    babam devlet memuru yeşil pasoport hakkım da var gidersem 1-2 haftalığına gezmeye ve jdm etkinliklerini izlemeye giderim.

hocam yaşamaya gitmiyorsan gidilir :D hem japonya türklere vizesiz yeşil pasaporta da gerek yok şahsi pasaport ile şuan çıkıp 3 aylık vizesiz gidebilirsin :D bu arada ben 20 yaşındayım.

hani öyle araba için gidicem falan diye söyleyince yaş ufak sandım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA02D78F4 -- 18 Nisan 2017; 21:28:27 >
  • TAKUMİ FUJİWARA kullanıcısına yanıt
    oyş makinadan anlıyorusn hocam
  • japonya'da yaşamanın sıkıntılı yanları çok özellikle dilleri çok zor. bence avusturalya ve yeni zelanda o taraflarda yaşamak için çok daha ideal avusturalya'da yaşıyor olsam japonya'dan temiz bi r34 getirtir takılırdım :D
    Makinelerden anlarım hocam, arabalar konusunda tam manasıyla deliyim.

Türkçeyle Japonca aynı dil ailesinden hocam, ayrıca avrupa dillerinden 10 kat daha kolay. Tabiki yazması biraz beceri istiyor. 6 ayda deli gibi Japonca çalışarak Japonlarla günlük hayatın içinde konuşacak seviyeye gelmiştim ama kulak alışkanlığı pek yoktu.

Şimdi akademik seviyede Japonca öğrenmek için sabah akşam TÜRKÇE çalışıyorum, sınavlara az kaldı sayılır.

Biraz gramer ve kelime unutmuş olsamda yine 2000"e yakın kelime biliyorumdur ve arada Japon arkadaşımla internet üzerinden sohbet edip onlara Türkçe öğretirim.

çok iyi ilerlemişsin hocam umarım hedeflerine ulaşırsın. benim japoncam animelerden öğrendiğim kadar. aslında japonca öğrenip alt yazısız anime izlemek ne güzel olurdu ya :D
    bu arada favori otomobil modelin ne?
  • Eyyyyyy takumi neden fransadasın ya ?

Hocam Yerli arabalarımızın hepsiyle ilgilenirim, Devrim, Tofaş, Temsa.... diye gider listem.

Japon ise tam olarak bir listem yoktur.

Mitsubishi Lancer Evolution, Subaru İmpreza WRX STİ, Mazda RX7 FD3S, Mazda RX8, Nissan 350Z, Nissan Skyline GTR R34, Toyota AE86........ diye diye gider benim listem, YERLİ-JAPON hepsi evlatlarım gibidir...

• Bende tam olarak bu sorunun cevabını bilmiyorum hocam, memleketimin, YGS-LYS"nin önemini anlamak için diyebiliriz ama.

Umarım hocam, bu yolda çalışıyorum.

Evet animelerden 3-4 bişey anlıyorum ama anime dili normalde öğrenebileceğin dilden çok farklı.

Anime tam manasıyla sokak dili, heryerde bulamazsınız kaynak olarak sokak Japoncasını.

Yerli araçlar konusunda önümüzü kesmişler hocam engellenmeseydik bugün dünya markalarından biri de bizdendi.. Yerli araçlardan favorim Anadol STC 16 zamanına göre başarılı bir spor araç. Bu araç geliştirilmeye devam edilseydi spor otomobil konusunda nasıl ingiliz ekolü, japon ekolü oluşmuşsa bir türk ekolü oluşabilirdi. Devrim ise tam bir başarı abidesi 129 günde sıfırdan çağa uygun hatta bana kalırsa Volkswagen'in 1960 modellerinden daha başarılı bir otomobil üretmişiz engellemişler..

araba konusunda zevklerimiz birmiş hocam :)
    Benim Japon araçlarından sıralamam
    r34'le başlar evo, supra, RX8 ,Impreza, s2000 diye gider.
    evo, supra, RX8 ,Impreza, s2000 gördüm de dünya gözüyle bir r34 göremedim gitti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 18 Nisan 2017; 23:3:32 >
    Hocam ülkemizin önü çok kesildi her konuda, "ALLAH(C.C)TAN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK" gibi bir liderimiz, atamız vardıda bugünlere gelmemizi sağladı.

Bende almak isterim özellikle Anadol ve diğer Anadolu otomobilleri.Çok hoşuma gidiyor.

bügünlere geldik de hocam olanları şuanki durumu biliyorsun yazık oluyor bu vatana..
    Hocam bugünlerde herkes hedefinlerini büyütmeli geleceğimiz için, çalışın abi üniversitelerde karı kız peşinde koşacağınıza ders çalışın.

Liselileri görüyorum bazen sosyal medyada falan, hep bir gezme hep bir tozma havası.

Ders çalışın abi, kendinizi düşünmüyorsanız gelecek nesillerimizi düşünün.

Fen lisesindeki, ODTÜ"deki adam hiç gezmiyormu?

-Hemde en babasını yapıyor ama kararında yapıyor.

Ben kimseye zorla çalışın demiyorum, ama başkası yapıyorsa sizde yapabilirsiniz.

Sonrada üniversite ortamında alkolden, karıdan kızdan başını kaldırıp ders çalışamayan adam başlıyor eğitim sistemi çok kötü.

Bunu başkası söyleyebilir ama bu adamın söylemeye hakkı yok hocam.

20 yıl ders çalışmaktan kafasında tek tel saç kalmayan adamlar getiriyor ulusal milli başarılarımızı, bu adam eleştirir derki kardeşim bizim eğitim sistemimizin şusu busu eksik.

Ama oturup 5 dakka ders çalışmaktan aciz adam eleştirmesin.

Yeni akıllı nesillere ihtiyacımız var hocam, hepimiz milli geleceğimiz için çalışmalıyız.

Dogru diyorsun hocam da ulkede bilimin degeri hee gecen gun dusuyor farkindaysan basarili insanlarimiz hep yurt disinda. Milli gelecegimizden de kuşkuluyum bu zihniyetle gitmez bu iş.

Hocam devletimizin, ülkemizin elinde tutması lazım mühendislerimizi, doktorlarımızı...

Ayrıca eğitim çok ama çok önemli, mesela 1 aylık iş görüşmesine gitmiştim. Öğrenciyizye parada bitmişti.

Patron denen insan dışı varlık daha saygıyı öğrenmemiş, sanki uzay üssünde çalışıyor.

Saygı yok, 2+2"yi toplayamaz ama gelip bana artis artis konuşuyor. İşçiye değer zaten 0, işte böyle eğitimsiz cahil insanlarla dolu heryer.

Sanki uzay üssü kurmuşta işe astronot alıyor.

İş görüşmesi yapıyoruz gelen müşterilere cins cins konuşmalar falan, işte bu adam şirketin başında.

Böyle insanları görünce çalışma azmim her geçen gün dahada artıyor.

Eğitim çok önemli, eğitimin yanında egoistlik sorununuda çözmemiz lazım.

Devletimizin önemli kurumlarındaki bazı masabaşı memurlar bile halka cahil gözüyle bakıp halkı aşağılıyor.Kaç kere denk geldim gariban insanlara acayip muamele yaptıklarına. İşte insanlara düzgün eğitim vermek lazım.

bu saatten sonra düzelmez hocam pek bi umudum yok açıkcası
    Herkes geleceğimiz için çalışırsa düzelir hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.