Şimdi Ara

YurtDışından YGS-LYS Başvurusu Ve Sınav Giriş Yeri Sorunum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Bosna hersekteyim geçen sene yerleştim internetten kaydoldum ve internetten ödeme yaptım Türkiye'de akraban varsa o da yapabilir . Türkiye'de kayıtlı olduğum ilin dışında başka yer bile seçemedim.İl olarak.Sonuc olarak bu sene ygsye girdim sizin neden böyle ekstra bir durum beklediğinizi anlamadım özellikle osymde çok eskiden olmadıkça sanırım bir sınırı var fotoğrafınız filan çok eski değilse 10 dakikada kayıt olursunuz ikinci olarak hayaliniz güzel ama umarım pişman olmazsıniz çok gelecek vadeden bir bölüm değil çünkü benim görüşümde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menez323 M kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırdım ama sadece Ankarada konsoloslukta pasaportla girilebiliyor diyor.

Yoksa iyi olur ikamet ettiğim bölgede girerim sınava.

Pişman olmak gibi birşey benim için imkansız hocam, üniversite sonrasında güzel hayallerim ve planlarım var.

Sonuçta sevmediğim işi yapmam en azından.

• hocam bugün arkadaşla konuşurken denk geldim oda bölümünü bırakıp japon dili geçmek istiyor dil-3le alıyormuş ve %50 türkçe etkiliyormuş. dün konuştuklarımızı boşverin sırf türkçe çözseniz siz burayı rahat kazanırsınız :D aklınız dil sınavında olmasın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

hocam bugün arkadaşla konuşurken denk geldim oda bölümünü bırakıp japon dili geçmek istiyor dil-3le alıyormuş ve %50 türkçe etkiliyormuş. dün konuştuklarımızı boşverin sırf türkçe çözseniz siz burayı rahat kazanırsınız :D aklınız dil sınavında olmasın bence.

Hocam ben hedefimi bir çıta daha yükseltip 85-90A sabitledim. İşi garantiye almalıyım, ki haftasonlarıda çalışmam lazım para için.

33+ ve daha fazla Türkçe net işi bitiriyor ama 10 matematik 10 fizik eklersem üzerine ingilizce 0 netle yine garantilerim.

Hedef Kayderi Erciyes Üniversitesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: TAKUMİ FUJİWARA

quote:

Orijinalden alıntı: Wepawet

hocam bugün arkadaşla konuşurken denk geldim oda bölümünü bırakıp japon dili geçmek istiyor dil-3le alıyormuş ve %50 türkçe etkiliyormuş. dün konuştuklarımızı boşverin sırf türkçe çözseniz siz burayı rahat kazanırsınız :D aklınız dil sınavında olmasın bence.

Hocam ben hedefimi bir çıta daha yükseltip 85-90A sabitledim. İşi garantiye almalıyım, ki haftasonlarıda çalışmam lazım para için.

33+ ve daha fazla Türkçe net işi bitiriyor ama 10 matematik 10 fizik eklersem üzerine ingilizce 0 netle yine garantilerim.

Hedef Kayderi Erciyes Üniversitesi.

hocam bence iyi bir çalışmayla ankara kazanabilirsiniz. ankarada okumak daha iyi olur bence sizin için.

• Hocam işin birde maddiyat gerçeği var, büyükşehir demek para demek.

Kayseri daha ucuz bir seçenek olabilir benim için.

Daha önce 1 üniversite yılı küçük bir yerde okudum büyükşehirlerle arasında aylık en az 300-400 TL oynuyordu.

• Japon dilini animelerden etkilenip okumak istiyorsanız bence okumayın çünkü günlük kullanılan japoncayla animeler arasında çok fark var ki iş hayatındaki japonca ile günlük hayattaki japonca ile daha büyük farklar var.

İş sahası da daralıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: civil wrongs

Japon dilini animelerden etkilenip okumak istiyorsanız bence okumayın çünkü günlük kullanılan japoncayla animeler arasında çok fark var ki iş hayatındaki japonca ile günlük hayattaki japonca ile daha büyük farklar var.

İş sahası da daralıyor.

Hocam anime dilinin farklı olduğunu biliyorum, ayrıca akademik anlamda istiyorum.

Bölümün geleceği var, tabi kendinizi geliştirmek kaydıyla.

Animelerden anlayacak, günlük hayatta Japonlarla biraz sohbet edecek kadar Japoncam var zaten.

Benim hedefim Japonca ile ilgili bölümleri bitirenlerin yaptığı gibi Toyota, Subaru vb. kurumsal firmalarda çalışmak. Ki üniversiteyi okuduktan sonra eğitim programlarıyla Japonyaya gidebilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.