Şimdi Ara

YurtDışından YGS-LYS Başvurusu Ve Sınav Giriş Yeri Sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba lise ve üniversitenin ilk yılını memlekette okudum, yani ÖSYM"de bilgilerim kayıtlı ve kısada sayılmayacak bir zamandır yurt dışındayım.

Şimdi ben seneye LYS-YGS için deli gibi çalışıyorum ama sınava nerde ve nasıl gireceğim tam olarak bilgi bulamadım.
    Zilyon tane belge isterler mi?
    Kimisi pasaportla gireceksin diyor, kimisi sınavdan önce Ankara"da şu yere gidip sınav giriş belgeni onaylatacaksın diyor ve kimiside Ankara"da konsoloslukta gireceksin diyor.
    Hangi konsolosluk, hangi yer anlayamadım gitti.
    Yurtdışında sınava giremiyor muyuz?
    Sınav kaygısı sorunuma birde bu eklendi kanser olucam heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artık bir de evinde yapsınlar sınavı,gelip Türkiyede gireceksin ne olacak başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Started From The Bottom

Yok artık bir de evinde yapsınlar sınavı,gelip Türkiyede gireceksin ne olacak başka

Hocam başvuru ile ilgili birkaç yere baktım ama 12525526262 tane belge alıp 13726263626 kere onaylatıp pasaportla Ankara"da giriliyor diyen kaynaklarda var.

Ayrıca ben evde yapsınlar demiyorum, amacım ödemeyi, kayıtları vs. nasıl yapacağım hakkında bilgi almak.

• japonya'da mısın kardeş :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

japonya'da mısın kardeş :/

Nerede o günler hocam, fransa"dayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TAKUMİ FUJİWARA

quote:

Yok artık bir de evinde yapsınlar sınavı,gelip Türkiyede gireceksin ne olacak başka

Hocam başvuru ile ilgili birkaç yere baktım ama 12525526262 tane belge alıp 13726263626 kere onaylatıp pasaportla Ankara"da giriliyor diyen kaynaklarda var.

Ayrıca ben evde yapsınlar demiyorum, amacım ödemeyi, kayıtları vs. nasıl yapacağım hakkında bilgi almak.

Benim arkadaş başvurdu yurtdışındaykem geldi kayıtlı olduğu ilde girdi bir şey de istemediler

• TAKUMİ FUJİWARA kullanıcısına yanıt
    nicki japonca görünce sorayım dedim :D jdm hastasıyım ilerde japonya'ya gideceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Benim arkadaş başvurdu yurtdışındaykem geldi kayıtlı olduğu ilde girdi bir şey de istemediler

Hocam bende o tarz bişeyler aradım ama sadece Ankara"da giriliyor tarzı yazılar buldum.

Sınav kayıt zamanı eğer Türkiyeyeden başvurabilirsem öyle olabilirmi acaba?

Sınav başvuru zamanı Türkiyeden başvursam belki ikamet ettiğim ilde sınava girebilirim ama o kadar maddi durumum yok maalesef.

• quote:

nicki japonca görünce sorayım dedim :D jdm hastasıyım ilerde japonya'ya gideceğim

Türkiye-Japonya hastalıktır dostum, eğer gitmek istiyorsan bunu akademik yollarla yap.

• TAKUMİ FUJİWARA kullanıcısına yanıt
    Kanka sizin orada arabalar ucuz diyollar nasıl piyasa oralarda :D

• Osymyi arasaniz? En dogru bilgiyi onlar verir

• quote:

hocam oyle bi memleket secmissiniz ki gecen yil sadece 2 kisiye vatandaslik cikti diye okudum :D japonlar kendinden olmayanlari sevmezler hatta japon bir kadinla evlenseniz bile cocugunuz vatandas olamaz. birde japonyanin diger yuzu diye bir eksi basligi vardi onu okuyun derim :D

• hepsini biliyorum panpa
    gitme sebebim japon arabaları özellikle r34

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 18 Nisan 2017; 18:39:28 >
  • XLTRN kullanıcısına yanıt
    Dostum arabalar ucuz ama sigortası, muayenesi, muayenesi derken fiyatlar 2"ye katlanıyor.

Gerçi hangi arabayı alırsanız alın en fazla A noktasından B noktasına gidebilirsiniz.

• Donflamengo D kullanıcısına yanıt
    Hocam birkaç bilgiye ulaştım internetten, Ankarada sadece pasaportla girilebiliyormuş galiba.

İşlemler çok uzun, ki maddiyatıda çok pahalı.

YGS başvuruları süresinde Türkiyeye gelip LYS"ye kadar yurtta kalabilirim. Çünkü biletler çok ama çok pahalı.

• Hocam bunun sebebi Japonyanın çifte vatandaşlık kabul etmemesi.

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Dostum Japonyaya gitmek çok zor, tahminimce yaşın küçük.

• quote:

Hocam bunun sebebi Japonyanın çifte vatandaşlık kabul etmemesi.

Hocam arkadaşın yaşı küçük galiba o yüzden fazla uzatmadım :D siz fransada neden okumadığınızı anlatır mısınız? fransayla mı alakalı yoksa ekonomik durum vs gibi bir şey mi? okullar pahalı mı yani asıl soru olarak :D
  • Hocam okullar ücretsiz ama tabiki ultra düzeyde fransızca"nızı devlete sınavlarda ispatladıktan sonra.

Ben buradaki hayatı, insanları sevmiyorum. Yaşam tarzı bana göre değil.

Ki şuanda burada üniversiteye gidecek kadar ne fransızca"m nede o kadar param var.

Eee fransa"da çalışmanın 2 yöntemi var 1. üniversite okuyup başarılı olmak(Maddiyat Gerektiriyor).

2.si ise meslek sahibi olmak, ki fransa"da doğmadıysanız kuaförlük belgeniz olmasa bile kuaförde çalışamazsınız. Ben ise memlekette Anadolu lisesi çıkışlıyım.

Benim için ikiside son nokta şuanda, geriye kalan iş iş imkanları ise sadeceinşaat-yol şirketleri...

Ben ise ömrüm boyunca sabah işe küfür ederek gitmek istemiyodum, ben sevdiğim işi yapıp bana yetecek kadar para kazanarak yaşamak istiyordum.

O yüzden deli gibi ders çalışıyorum.

Daha öncede 1 yıl içerisinde yarım dönem Türkiyede üniversite eğitimi aldım.

Biraz uzun oldu, yani tamamen mutluluk odaklı çalışmam.

• quote:

Hocam okullar ücretsiz ama tabiki ultra düzeyde fransızca"nızı devlete sınavlarda ispatladıktan sonra.

Ben buradaki hayatı, insanları sevmiyorum. Yaşam tarzı bana göre değil.

Ki şuanda burada üniversiteye gidecek kadar ne fransızca"m nede o kadar param var.

Eee fransa"da çalışmanın 2 yöntemi var 1. üniversite okuyup başarılı olmak(Maddiyat Gerektiriyor).

2.si ise meslek sahibi olmak, ki fransa"da doğmadıysanız kuaförlük belgeniz olmasa bile kuaförde çalışamazsınız. Ben ise memlekette Anadolu lisesi çıkışlıyım.

Benim için ikiside son nokta şuanda, geriye kalan iş iş imkanları ise sadeceinşaat-yol şirketleri...

Ben ise ömrüm boyunca sabah işe küfür ederek gitmek istemiyodum, ben sevdiğim işi yapıp bana yetecek kadar para kazanarak yaşamak istiyordum.

O yüzden deli gibi ders çalışıyorum.

Daha öncede 1 yıl içerisinde yarım dönem Türkiyede üniversite eğitimi aldım.

Biraz uzun oldu, yani tamamen mutluluk odaklı çalışmam.

hocam kusuruma bakmayın fransızca öğrenmek ygs lys calısmaktan daha karlı değil mi? bir avrupa üniversitesinde eğitim almak yani diploman bile farklı oluyor :D bir çok insan yerinizde olmak için can atar hatta :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.