Şimdi Ara

Yurtiçi GÜNLÜK Sıcak Otel Fırsatları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
15
Favori
10.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koyuncuh

Tesettür otel bakıyoruz, 2 kişilik 2 ayrı aile. Eylül ayının ikinci yarısı olsun, okul sorunumuz yok fiyat düşer.. İstanbul'a yakın olması lazım. Şile-Ağva-Çanakkale-Balıkesir-Yalova vs gibi. Bütçemiz 2 kişi 5 gün 800-900 TL civarı olabilir sanırım.. Bu bölgelerle ve bu tür otellerle ilgileniyor musunuz bilmiyorum ama büyük ihtiyaç. İlginçtir ki tesettür oteller diğer otellere kıyasla kalitesi daha düşük olmasına rağmen fiyat çok daha yüksek oluyor..

Bu tip bir otelimiz var ama dediğiniz gibi fiyatı çok uçuk. Dönemsel fiyatları yok. Hangi tarihte gitmek istiyorsanız ona göre fiyat veriyor. Marmaris Angel's Peninsula

Didim Büyük Anadolu otel var. Kapalı ve açık bayanlara hizmet veriyor ama fiyatınız yinede yetmiyor. 4 gün 1120 TL ye kalabilirsiniz.

• Akyakada gunluk sicak firsatiniz mevcut mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

4 kişilik arkadaş grubuyla gideceğimiz (24-25 yaşlarında erkek),
    hem otelin iyi olduğu hem de çevrede gezilecek görülecek, eğlenilecek yerin bol olduğu,
    eylül ayında kişi başı geceliği maksimum 100 TL olan,

bir otel arıyoruz.

herhangi bir bölge, şehir tercihimiz yok. sizin önerilerinizi bekliyoruz.

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

quote:

Orijinalden alıntı: hc_tr

Merhaba. Eylül sonrası çift olarak tatil düşünüyoruz. Akdeniz ya da Ege bölgesinde. Fakat tamamen herşey fiyatlara bağlı. Bi şeyler kesinleştirmek adına 4-5 günlük herşey dahil bir otelin yaklaşık ne kadar maliyeti olur ? Fiyatın ekonomik olmasından yanayım. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Üstat Eylül ayında Fiyatlar 01 - 15 15-30 Eylül arası değişiyor. Bu 2 periyotta hatrı sayılır fiyat farkı var. 15-30 eylül arası okullar açıldığından otel fiyatları düşüyor.

Çok memnun kalınan bir otel ve fiyatını yazayım

Akka Alinda - Kemer 1320 TL (18-22 Eylül arası). Ultra Herşey dahil 5 Yıldızlı otel

Tabiki daha uyguna oteller var. Sadece Kıyaslama yapman için yazdım.

Teşekkür ederim. Tarih yaklaşınca daha detaylı görüşmemizde fayda var. Kolay gelsin.

• Lake river side, alinda ve maxima paradise için 12-18 Ağustos 7 gece konaklama 2 kisi için fiyat alabilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLphagut

Merhabalar,

4 kişilik arkadaş grubuyla gideceğimiz (24-25 yaşlarında erkek),
    hem otelin iyi olduğu hem de çevrede gezilecek görülecek, eğlenilecek yerin bol olduğu,
    eylül ayında kişi başı geceliği maksimum 100 TL olan,

bir otel arıyoruz.

herhangi bir bölge, şehir tercihimiz yok. sizin önerilerinizi bekliyoruz.

teşekkürler.

Üstat senin için şu sıralar fiyat vermeyeyim.

Yalnız 130 TL yaparsan gecelik fiyatı 15 Eylül itibari ile Diamon Of Bodruma girersin.

Bodrum merkezde. Barlar sokağına yürüme mesafesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombardini1

Lake river side, alinda ve maxima paradise için 12-18 Ağustos 7 gece konaklama 2 kisi için fiyat alabilirmiyim

Üstat merhaba

12 - 18 Ağustos arası 6 gece yapıyor. Bu şekilde sana fiyat vereceğim

Lake & River 2187 TL (2570 TL den düşüyor)

Maxima Paradise 2240 TL

Akka Alinda otelde belirttiğiniz tarihde yer yok. 15 Ağustosa kadar tatili bitirmeniz lazım veya 20 Ağustosta otele girebilirsiniz. Fiyatı 3060 TL olacak

Saygılarımla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tendürek

18-24 Ağustos arası (6 gece) Antalya'da (tercihen Kemer ya da Side) çift kişilik 4 ya da 5 yıldız herşey dahil otel önerebilir misiniz? Limit 2500TL.

Lake & River tam sana göre. 2570 TL fiyatı var. Yeni otel geçen sene hizmete başladı.

5 yıldız Ultra Herşey Dahil

Teşekkür ederim ancak denize sıfır değil, 750m uzaklıkta. Aynı fiyat aralığında denize sıfır başka bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

quote:

quote:

18-24 Ağustos arası (6 gece) Antalya'da (tercihen Kemer ya da Side) çift kişilik 4 ya da 5 yıldız herşey dahil otel önerebilir misiniz? Limit 2500TL.

Lake & River tam sana göre. 2570 TL fiyatı var. Yeni otel geçen sene hizmete başladı.

5 yıldız Ultra Herşey Dahil

Teşekkür ederim ancak denize sıfır değil, 750m uzaklıkta. Aynı fiyat aralığında denize sıfır başka bir tavsiyeniz var mı?

Bu otel konusunda ısrar ediyorum. Çünkü denize uzak ama shutle ile götürüyor. 2 dk içinde denizdesiniz. Yeni bir otel. Telefonda konuşursak daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Akyakada gunluk sicak firsatiniz mevcut mu

Guncel

• Merhaba 7-11 Ağustos(4gece) 2 kişi Eskişehir-Ayvalık-Çanakkale-Bolu için fiyat alabilir miyim?
  • quote:

quote:

Akyakada gunluk sicak firsatiniz mevcut mu

Guncel

Malesef yok üstat
  • quote:

Orijinalden alıntı: _SC

Merhaba 7-11 Ağustos(4gece) 2 kişi Eskişehir-Ayvalık-Çanakkale-Bolu için fiyat alabilir miyim?

Üstat Ayvalık da verebilirim.

Çoğu otel dolmuş durumda yer yok. Yer olan en uygun otelimiz Zeytinci Oliviera gecelik fiyatı kişi başı 147 TL
  • Hocam 2 kişi 1 hafta eylül başı deniz kıyısı yer farketmez herşey dahil otel tavsiye ve fiyatı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmeteor

Hocam 2 kişi 1 hafta eylül başı deniz kıyısı yer farketmez herşey dahil otel tavsiye ve fiyatı bekliyorum.

Üstat Akka Alinda ya bakın. Kesin tarih yazarsanız fiyat yazarım
  • Üstad Akka Alinda oteli için 17-22 Eylül arası 2 kişi konaklama fiyat verebilir misin acaba?

Bir de Maritim Club Alantur için aynı tarihler 2 kişi.
  • quote:

quote:

Hocam 2 kişi 1 hafta eylül başı deniz kıyısı yer farketmez herşey dahil otel tavsiye ve fiyatı bekliyorum.

Hocam 2-8 eylül (6 gece) 2 kişi Akka Alinda için fiyat alabilirmiyim.
  • Bayram suresince 3 kisilik hersey dahil 3 gece 4 gun bolge farketmez f/p orani yuksek memnun kalabilecegimiz bir otel onerebilirmiisn fiyatta alabilirmiyiz. Gunluk maks kisi basi 100tl daha dusuk fiyatlar daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: KukL@

Bayram suresince 3 kisilik hersey dahil 3 gece 4 gun bolge farketmez f/p orani yuksek memnun kalabilecegimiz bir otel onerebilirmiisn fiyatta alabilirmiyiz. Gunluk maks kisi basi 100tl daha dusuk fiyatlar daha iyi olur

Üstat yerler genellikle dolu.

Özellikle 100 TL bulunması çok zor (küçümsemiyorum yanlış anlamayın)
  • quote:

quote:

quote:

Hocam 2-8 eylül (6 gece) 2 kişi Akka Alinda için fiyat alabilirmiyim.

Akka Alinda
    2450 TL Kara mnz oda fiyatı

Özel mail yazarsanız bu otelde bende tatil yaptım resimlerimi gönderebilirim. Daha net ve sürpriz olmayan bir tatil olur

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.