Şimdi Ara

Yurtiçi GÜNLÜK Sıcak Otel Fırsatları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
15
Favori
10.426
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Buradan cevap vermek çok zor olmaya başladı. Lütfen telefon ile sorarsanız daha iyi olacak.

0507 870 72 36
  • Biraz acil oluyor ama 15-16 Ağustos girişli 5 gün iki kişi izmir ve daha güneyi olacak. Sessiz sakin olması,kendine ait koy ve şezlong olması daha iyi olur. Tercihen her şey dahil olmasını istiyoruz fiyat olarak kişi başı 150 TL sınırımız var.

Tekliflerinizi bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrikoc -- 15 Ağustos 2013; 0:29:34 >
  • bakarsan;

2 yetişkin + 1 4 yaşında çocuk 2 gece 31 ağustos giriş 2 eylül çıkış

antalyada 5 yıldızlı herşey dahil otel (mümkünse lara belek kundu side,kemer veya alanya duruma bağlı)

ben günlük 127 ye buldum bakalım-larada
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrikoc

Biraz acil oluyor ama 15-16 Ağustos girişli 5 gün iki kişi izmir ve daha güneyi olacak. Sessiz sakin olması,kendine ait koy ve şezlong olması daha iyi olur. Tercihen her şey dahil olmasını istiyoruz fiyat olarak kişi başı 150 TL sınırımız var.

Tekliflerinizi bekliyoruz

Üstat tavsiye edebileceğim otellerde yer yok

syg.
  • son dk kaldık normaldir cevap icin teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

bakarsan;

2 yetişkin + 1 4 yaşında çocuk 2 gece 31 ağustos giriş 2 eylül çıkış

antalyada 5 yıldızlı herşey dahil otel (mümkünse lara belek kundu side,kemer veya alanya duruma bağlı)

ben günlük 127 ye buldum bakalım-larada

Üstat 2 gece konaklanacak yer yok. minimum 3 gece bakabilirim
  • thelastsamurai kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkürler...O zaman 31 ağustos giriş 3 eylül çıkışa bakar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zobaa16

cevabınız için teşekkürler...O zaman 31 ağustos giriş 3 eylül çıkışa bakar mısın ?

Akka Alinda 1080 TL
    bence kaçırmayın
  • merhabalar, 4 kişi, 5 gece kalabilecegımız, fethiye ya da olimpusta rahat edebılecegımız,yemeklerı vs si iyi,kendine ait plajı ve şezlongları olan otel önerebilecek var mı acaba ? fıyat sınırı 120 TL.
  • Arkadaşlar bu ayın 30- 31 i gibi çıkıp 1haftalık bir tatile gitmeyi planlıyoruz, sizlerin de daha önceden gidip kalıp memnun olduğu otel isimleri varsa tavsiye ederseniz sevinirim, aradığımız kriterler 4 kişi yiz ailecek gidiyoruz 2 ye 2 de kalabiliriz suit odada toplu da olabilir çok da farketmez, önemli olan plajının güzel bir kumsal ve berrak bir denize sahip olması ve biraz da sakin olması. Kalıcak yer için bütçe maks 2500 - 3.000 dir tabi çok daha ucuz ve güzel yerler varsa tercih edebiliriz.

Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar sarımsaklıda otel tavsiyeniz varmı, iki aile gidicez
  • Hani kampanyalar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.