Şimdi Ara

Yurtiçi GÜNLÜK Sıcak Otel Fırsatları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
15
Favori
10.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    26 Agustos-30 Agustos arasinda uygun fiyatli hersey dahil otel ariyoruz, nereleri onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unialtay

quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

quote:

Orijinalden alıntı: unialtay

Merhaba 17 agustos giriş 19 ağustos çıkış 4 kişi aile olarak bodrumda charm beach otele rezervasyon yaptırmayı dusunuyoruz ama internetten baktım yorumlar biraz korkuttu beni otel çalışanlar yemekler vb nasıldır acaba. Yada sizi önerebileceğiniz bir otel varmı bu tarihler arasında fiyat olarak kişi başı günlük 140 TL civarı herşey dahil otel arıyoruz sahili olması şart bizim için çalışanları temizliği ve yemekleri de iyi olması gerekiyor tabiki ama sahili şart yardımcı olursanız sevinirim.

@thelastsamurai

Üstat merhaba

Yazdığınız otelle anlaşmamız yok. Arinna Otele bakabilirsiniz. 4 yıldızlı ve sahili var.

Peki bu Arinna Otelle otelle ilgili sizin yorumlarınızı alabilirmiyim. Müşteri memnuniyeti olarak soruyorum memnun kalırmıyız geçireceğimiz tatilde gerek çalışanların davranışı gerek otelin temizliği gerekse yemekler vb. Çünkü çoktandır tatile girmiyorum memnun kalmak istiyorum. Bu otel içinde internette araştırma yaptım hep kötü yorumlar var sizin yorumunuzu almak istedim

Üstat eğer bugüne kadar 5 yıldızlı otellere gitmişseniz bu otele hiç gitmeyin. Tatile çıkmak için yanlış tarihde otel araştırması yapıyorsunuz. Normalde bu otelin fiyatı gülünç rakamlarda ama okullar açılıncaya kadar olan dönemde fiyatlar ortalamanın üzerinde.

Bu otele genelde ödediği fiyatı bilen ve karşılaşacağını bilenler gider. Dediğim gibi Üst otellerde tatil yapıpda bu otele giderseniz sıkıntı yaşarsınız. Sadece fiyatı uygun olduğu için yazdım size.

• quote:

Orijinalden alıntı: last_uk

Ağustos da ege bölgesinde en uygun fiyatlı otel lazım.2 kişilik.teşekkürler.

Üstat Bodrumda Arinna otel fiyatı uygun.

16-31 Ağustos arası 120 TL kişi başı
  • quote:

Orijinalden alıntı: therapyy

alacatıda deniz nasıldır acaba ruzgra sebebi ile bebek denize girbilirmi

Bebek varsa sıkıntı olur Üstat. Yetişkin için sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

quote:

quote:

quote:

Kemer imperial de luxe icin eylul 15 civari 6 kişi ne olur?
    Guzel fiyat olursa tur yerine sizden alalim
    Odeme peşin....

Üstat Lara'da Delphin İmperial var onu mu kastediyorsunuz?

Hayır , google a imperial de lüx yazınca ilk çıkan ets tur un sattığı..Beldibi kemer.
    Belport un 3 yanı :)

Anladım üstat ama anlaşmamız yok otelle. Bu nedenle fiyat veremeyeceğim.

İsterseniz Susesi veya Delphin İmperial için fiyat verebilirim. İki otelde Delüx oteldir

Susesi için alayim o zaman
    Yada rixos tekirova anlasmaniz var ise

Üstat Kara Mnz Delüx oda fiyatı (En uygun oda) 15 Eylül itibari ile 351 TL kişi başı gecelik fiyatı.

Rixos ile anlaşmamız yok

• Bayram için uygun otel bulabilir miyiz acaba? 2 kişi.
  • 8 - 11 Ağustos iki kişilik ?

• Bayram döneminde sadece Kemer Belport Otel var.
  • thelastsamurai kullanıcısına yanıt
    hemen bayram sonrası için, 100-100 tl, antalyada (alanya hariç) yer var mıdır acaba... özellikle kemer ve side için... kaş da olabilir...
  • 26-30 agustos tarihlerinde herhangi iki gece, iki kisi kalabilecegimiz her sey dahil otel ariyorum. Cesme , kusadasi olabilir. Yardimlarinizi rica ederim.

• 25-30 eylul arasi fethiye tatili dusunuyoruz iki kisi. uc gun iki gece fiyat alabilirmiyim

• merhabalar 8-13 ekim arası balayı için otel tavsiyesinde bulunabilir misiniz? bütçe 1100 civarı
  • 15-22 ağustos arası 2 kişilik antalya,izmir,muğla farketmez 3-4-5 yıldızlı yemek vs sıkıntısıyı olmayan güzel otel tekliflerinizi bekliyorum.
  • 5-12 Ağustos arası İşçilerimiz tatile gidecek. (Bazı yatak sahipleri 20 ağustos'ta dönecek)
    Bodrum Türkbükü'nde sahlile 10-15 metre mesafede 4 oda'da 12 yataklık yer boşalacak. Odalarda klima ve sıcak su var.
    Gelirken nevreseminizi getirmenizi öneririm.
    Gelmek isteyenler pm atabilir. Fiyat konusunda kararsızım, pazarlık yeteneğinize göre belli olur :)

Aslında okul arkadaşlarımı çağırdım gelip bedava'dan tatil yapsınlar eğlenelim diye ancak kimisi uçak biletini istedi, kimisi gelince yemekleri benim ısmarlamamı istedi. Bende kızdım.. o kadar boş yatak var, en iyisi kiralayayım dedim.
  • Bayramda marmaris fiyat performans otel var mi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: safakbal

merhaba,
    30 ağustos-3 eylül arası 4 gece 2 yetişkin için

herşey dahil çalışan otel tavsiyesi arıyorum.
    kendine ait bir plajı olması denize uzak olmaması ve gecelik 200tl yi geçmemesini istiyorum

düşünüğüm bölgeler ise:
    kemer, kaş, kuşadası, çeşme, didim, bodrum

tavsiyelerinizi bekliyorum

@thelastsamurai sorumu görmediniz sanırım tekrar tavsiye için soruyorum

quote:

Orijinalden alıntı: safakbal

merhaba,
    30 ağustos-3 eylül arası 4 gece 2 yetişkin için

herşey dahil çalışan otel tavsiyesi arıyorum.
    kendine ait bir plajı olması denize uzak olmaması ve gecelik 200tl yi geçmemesini istiyorum

düşünüğüm bölgeler ise:
    kemer, kaş, kuşadası, çeşme, didim, bodrum

tavsiyelerinizi bekliyorum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 4 Mayıs 2014; 1:24:45 >
  • Ilgilenilmeyecekse konuyu acmanin amaci nedir anlamiyorum. Biz de biliyoruz acenteleri telefonla aramayi...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etlik -- 4 Mayıs 2014; 1:24:06 >
  • thelastsamurai kullanıcısına yanıt
    Hocam yeri ve oteli kesinleştirdik. 3 - 8 ekim arası 4 ya da 5 gece Hotel Mavi Yakamoz/Gümbet bize uygun geldi. Herşey dahil fiyatı yine fazla ama. Bir de sizden fiyat alayım. Herşey dahil olsun 4 gece olsun sorun değil. Uygun fiyatlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.