Şimdi Ara

Yurtiçi GÜNLÜK Sıcak Otel Fırsatları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
15
Favori
10.413
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstat 1660 TL Alinda

Maritim için istediğiniz tarihler dolu. 24 Eylül itibari ile otele giriş yapabilirsiniz.
    158 TL kişi başı fiyatı
  • Kuşadası atlantiqe otel 04-09 arası fiyat rica etsem teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Kuşadası atlantiqe otel 04-09 arası fiyat rica etsem teşekkür ederim.

Üstat merhaba

İstediğin tarihler arası müsait değil ama bilgin olsun

6 Ağustos dahil 119 TL
    7 Ağustos itibari ile 153 TL kişi başı konaklama
  • sezon bitimine doğru fiyatlar ucuzlayacağı zaman da burda olacak mısın hocam?

• arkadaşlar geçen haftasonu kuşadası Ephesia Resort Hotel e gittik eşim ile 2 günlüğüne deniz manzaralı kişi başı 150 tl den gittik çok güzel oteldi alkol kalitesi çok çok kötü idi. bilmiyorum diğer otellerde de böylemi.. vodka,viski(vidki değil vidki görünümlü konyak) bazuka marka idi... rakı yekta idi.. şaraplar açıktı..vişne suyu yok idi koca otelde...
    geri kalan herşey çok güzeldi.
    pideci çok güzel.. yemeklerde ızgara kızartmalar çok lezizdi.. animatörler çok kötü idi hep ets nin anketini gördüklerini atlayıp isimlerini söyleyip çok memnun kaldıklarını yazdırtmaya çalıştılar.. internet yorumlarını bakarsanız zaten hep kendi isimlerini doldurmuşlar....
    ben kafamı dinlendirdim azcık yüzdüm gürültü aramadım zaten animatör olmasada olurdu..
    otelde hiç Türk yoktu nerdeyse olanlarda gurbetcilerdi onlarda saolsun belli etiiler kendilerini(bir havuza hergün durmadan popo üsttü atlayıp tüm suyunu şezlonglara sıçratma yeteneğinde bulundular...)
    otel temziliği çok güzel idi..
    l'acartrestraunt çok çok güzeldi.müthiş italyan yemekleri var.tortellini çok lezzetliydi
    bir daha olsa giderim diyip receptiona gittim ki dolmuş otel...

peki arkadaşlar kuşadasında sizin önerebileceğiniz başka herşey dahil otel var mı arkadşalar???

• quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

arkadaşlar geçen haftasonu kuşadası Ephesia Resort Hotel e gittik eşim ile 2 günlüğüne deniz manzaralı kişi başı 150 tl den gittik çok güzel oteldi alkol kalitesi çok çok kötü idi. bilmiyorum diğer otellerde de böylemi.. vodka,viski(vidki değil vidki görünümlü konyak) bazuka marka idi... rakı yekta idi.. şaraplar açıktı..vişne suyu yok idi koca otelde...
    pideci çok güzel.. yemeklerde ızgara kızartmalar çok lezizdi.. animatörler çok kötü idi hep ets nin anketini gördüklerini atlayıp isimlerini söyleyip çok memnun kaldıklarını yazdırtmaya çalıştılar.. internet yorumlarını bakarsanız zaten hep kendi isimlerini doldurmuşlar....
    ben kafamı dinlendirdim azcık yüzdüm gürültü aramadım zaten animatör olmasada olurdu..
    otelde hiç Türk yoktu nerdeyse olanlarda gurbetcilerdi onlarda saolsun belli etiiler kendilerini(bir havuza hergün durmadan popo üsttü atlayıp tüm suyunu şezlonglara sıçratma yeteneğinde bulundular...)
    l'acartrestraunt çok çok güzeldi.müthiş italyan yemekleri var.tortellini çok lezzetliydi

peki arkadaşlar kuşadasında sizin önerebileceğiniz başka herşey dahil otel var mı arkadşalar???

Grand Blue Sky

Bu otel tek geçiyorum bakarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

sezon bitimine doğru fiyatlar ucuzlayacağı zaman da burda olacak mısın hocam?

Kısmet üstat birşey diyemem. Yalan bilgi vermeyeyim ama yine de yardımcı olurum
  • merhaba arkadaslar. 28 eylul giris 4 ekim cikis. yer onemli degil. ama ucaktan indikten sonra bi ucak seyahati kadar aktarmasi olmayan,denizi cok iyi olan,minibari hergun yenilenen,odalari konforlu,yemekleri guzel ( biliyorum imkansizi ariyorum ama sansimi deneyeyim dedim)aksam animasyonlari profesyonelce olan. kisi basi 200 tl ye kadar bir otel ariyorum. gecen sene rixos lareste kaldim bu kriterleri karsiliyordu. oneride bulunabilecek arkadaslara simdiden tesekkurler.

• 7 ekim.. den sonrasi icin 1 haftalik karadeniz bolgesinde onerebileceginiz. mekan yer tavsiyesi alablirmiyim.. balayi dusunuyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: hendrix789

arkadaşlar geçen haftasonu kuşadası Ephesia Resort Hotel e gittik eşim ile 2 günlüğüne deniz manzaralı kişi başı 150 tl den gittik çok güzel oteldi alkol kalitesi çok çok kötü idi. bilmiyorum diğer otellerde de böylemi.. vodka,viski(vidki değil vidki görünümlü konyak) bazuka marka idi... rakı yekta idi.. şaraplar açıktı..vişne suyu yok idi koca otelde...

Ben KUŞTUR'a gitmiştim geçen yıl. Önerebilirim.

• hocam bana da bir tavsiye ve fiyat verirseniz çok iyi olur.

tarih= 09.09.2013 - 15.09.2013

süre = 3 veya 4 gün

kişi sayısı= 2

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: changa

hocam bana da bir tavsiye ve fiyat verirseniz çok iyi olur.

süre = 3 veya 4 gün

kişi sayısı= 2

şimdiden teşekkürler...

Üstat fiyat da yazarsan ona göre yazayım
  • @tasshelhoff
    @makovad

Arkadaşlar ekim Fiyatları daha belli olmadı. 15 Ağustos gibi ayarlanacak. Bu tarihlerde yeniden bana yazarsanız bilgi veririm.

Karadeniz için Karadeniz Turları var. Otel tavsiye etmem.
  • 12-18 agustos arasi izmir ve aydin-didim de 1bay 1 bayan cocuk yok fiyat ve tavsiye slabilir miyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: thelastsamurai

@tasshelhoff
    @makovad

Arkadaşlar ekim Fiyatları daha belli olmadı. 15 Ağustos gibi ayarlanacak. Bu tarihlerde yeniden bana yazarsanız bilgi veririm.

yani 15 ağustostan önce internettende tatil alışverişi yapmasak ekim ayı için lehimize mi olur aleyhimize mi?

mesela yarın tatil sepetinden bir yer ayarlasam aleyhiemi olur?

fiyatlar şu an ki fiyatlardan daha mı düşük olur?

ilginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: changa

hocam bana da bir tavsiye ve fiyat verirseniz çok iyi olur.

süre = 3 veya 4 gün

kişi sayısı= 2

şimdiden teşekkürler...

Üstat fiyat da yazarsan ona göre yazayım

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

12-18 agustos arasi izmir ve aydin-didim de 1bay 1 bayan cocuk yok fiyat ve tavsiye slabilir miyim..

Üstat Önerebileceğim normalde çok otel var ama fiyat yazarsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

@tasshelhoff
    @makovad

yani 15 ağustostan önce internettende tatil alışverişi yapmasak ekim ayı için lehimize mi olur aleyhimize mi?

mesela yarın tatil sepetinden bir yer ayarlasam aleyhiemi olur?

fiyatlar şu an ki fiyatlardan daha mı düşük olur?

ilginiz için teşekkür ederim.

Söylemiş olduğunuz herşey otele göre değişir. Yakın zamanlarda oteller odaları satabilmek için Aksiyon ve Ekonomi fiyatları adı altında daha ucuza satıyorlar. Odalar dolmuşsa zaten böyle birşey yapmazlar.

Bu dönemlerde almanızın avantajı, zamanı geldiğinde cebinizde para dahi olsa otelde yer bulunmuyor. Bu nedenle şu zamanda almak daha avantajlı ama 15 Ağustosu bekle. Hemen alma...

• 12-18 ağustos arası
    2 yetişkin 1 çocuk (2 yaşında)
    toplam 1500 tl civarı
    herşey dahil
    tercihen kemer side sahil kenarı denize 0 m
    yer ve fiyat verirseniz sevinirim.

duruma ve yere göre ikinci bir aile de satın alabilir.

şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clgnuza -- 2 Ağustos 2013; 14:45:17 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

12-18 agustos arasi izmir ve aydin-didim de 1bay 1 bayan cocuk yok fiyat ve tavsiye slabilir miyim..

Üstat Önerebileceğim normalde çok otel var ama fiyat yazarsan daha iyi olur

Hersey dahil gunluk max 100tl apart-yarim pansiyonlar max 50tl desem guzel yerler bulur muyuz?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.